Dni sąsiada - Maj

Temat na forum 'Giełda - ogłoszenia graczy' rozpoczęty przez użytkownika kamder, 28 maja 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. dora4370

dora4370 Stary wyjadacz

Bonus 750% wysłałam do osób z którymi byłam umówiona ( jeśli kogoś przypadkiem pominęłam to przepraszam i proszę pisać ) .
    Jak ktoś jest jeszcze chętny na wymianę bonusu proszę wysłać sówkę .

2. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Dzisiaj u mnie bonus +200% oraz klej. Jeżeli ktoś jeszcze jest chętny zapraszam na sowę.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A ja tutaj chciałam bardzo podziękować wszystkim za wszystkie wymiany i prezenty bo na sówkach za dużo pisania, nie mam na to zbytnio czasu a nie chciałabym nikogo pominąć. Jeszcze raz wszystkim pięknie dziękuję :inlove:
    Wysyłałam codziennie wg moich zapisków i mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Jeśli tak proszę krzyczeć i wyrównam to w następnej edycji.

Krokodylek75, Honorat. oraz d_anulka lubią to.
  4. Danutana

Danutana Półbóstwo forum

Bonus 750% rozesłany
    (reklamacje składać do godz 24)xD
    Ktoś jeszcze chętny na wymianę ,, zapraszam na sówkę

5. kamder

kamder Hrabia forum

Kleje (oraz bonusy 200% do niektórych osób) rozesłane.
    Jakbym kogoś niechcący pominął to odzywać się na sówkę :)

6. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

750 na wymianę - zapraszam po 17H00

ptaszysko na: hero2005

7. lukmeskul

lukmeskul Aktywny autor

Potrzebuję kleju do naklejek. Jeśli ktoś chętny to pisać albo na forum albo na sówkę. W zamian mogę wysłać również klej albo bonus 200, kupon 1h albo drzewko

8. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Pięknie dziękuję wszystkim sąsiadom i znajomym za otrzymane drzewka, bonusy i kleje. Z nowości udało się zdobyć 2 drzewka kołczanowe na bahamie. Chyba wszystkim się zrewanżowałam. Jeśli kogoś pominęłam, to proszę się przypomnieć w następnych DS. Byłam w 1 grupie i we wtorek nie wysyłałam drzewek, bo były za drogie na moją farmerską kieszeń. Mam tylko 2 drzewka florenowe i niestety nie wyrabiają z wytwarzaniem florenów :)

Ostatnie edytowanie: 3 czerwca 2026 o 22:33
    MOD_DaMa lubi to.