Dni sąsiada - Maj

Discussion in 'Archiwum - pozostałe działy' started by kamder, May 28, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dora4370

dora4370 Stary wyjadacz

Bonus 750% wysłałam do osób z którymi byłam umówiona ( jeśli kogoś przypadkiem pominęłam to przepraszam i proszę pisać ) .
    Jak ktoś jest jeszcze chętny na wymianę bonusu proszę wysłać sówkę .

2. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Dzisiaj u mnie bonus +200% oraz klej. Jeżeli ktoś jeszcze jest chętny zapraszam na sowę.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A ja tutaj chciałam bardzo podziękować wszystkim za wszystkie wymiany i prezenty bo na sówkach za dużo pisania, nie mam na to zbytnio czasu a nie chciałabym nikogo pominąć. Jeszcze raz wszystkim pięknie dziękuję :inlove:
    Wysyłałam codziennie wg moich zapisków i mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam. Jeśli tak proszę krzyczeć i wyrównam to w następnej edycji.

Krokodylek75, Honorat. and d_anulka like this.
  4. Danutana

Danutana Półbóstwo forum

Bonus 750% rozesłany
    (reklamacje składać do godz 24)xD
    Ktoś jeszcze chętny na wymianę ,, zapraszam na sówkę

5. kamder

kamder Nadzorca forum

Kleje (oraz bonusy 200% do niektórych osób) rozesłane.
    Jakbym kogoś niechcący pominął to odzywać się na sówkę :)

6. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

750 na wymianę - zapraszam po 17H00

ptaszysko na: hero2005

7. lukmeskul

lukmeskul Aktywny autor

Potrzebuję kleju do naklejek. Jeśli ktoś chętny to pisać albo na forum albo na sówkę. W zamian mogę wysłać również klej albo bonus 200, kupon 1h albo drzewko

8. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Pięknie dziękuję wszystkim sąsiadom i znajomym za otrzymane drzewka, bonusy i kleje. Z nowości udało się zdobyć 2 drzewka kołczanowe na bahamie. Chyba wszystkim się zrewanżowałam. Jeśli kogoś pominęłam, to proszę się przypomnieć w następnych DS. Byłam w 1 grupie i we wtorek nie wysyłałam drzewek, bo były za drogie na moją farmerską kieszeń. Mam tylko 2 drzewka florenowe i niestety nie wyrabiają z wytwarzaniem florenów :)

Last edited: Jun 3, 2026
    MOD_DaMa likes this.
  9. kamder

kamder Nadzorca forum

Serdecznie dziękuję za wszystkie wymiany/prezenty (Nawet te niespodziewane) :)

Dni sąsiada się niestety skończyły, więc temat można zamykać. Do zobaczenia w następnym evencie ;)

Honorat. likes this.
  10. 53klasa

53klasa Książę forum

Dziękuję

11. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Watek w takim razie zamykam i przenoszę do Archiwum.
    Do zobaczenia w następnej edycji.

Thread Status:
Not open for further replies.