Dni sąsiada - limit prezentów.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 11 lipca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Z FAQ:
    "Prezenty darmowe wliczają się do limitu codziennych prezentów sąsiedzkich, natomiast prezenty za floreny mogą być wysyłane (i przyjmowane) w dowolnej liczbie."

Albo błąd w grze, albo niedopowiedzenie w FAQ.
    Prezenty za FL również są doliczane do limitu prezentów codziennych.
    Otrzymałem 4 prezenty darmowe i 16 z dni sąsiada i mam szlaban na darmowe.
    Wg FAQ powinienem śmiało otrzymać jeszcze 16 darmówek, jednak tak nie jest.
    Prezenty sąsiedzkie zablokowały mi możliwość otrzymywania wylotek.
    Więc jak to jest, bo ewidentnie jest coś nie halo.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

hlnrys, tyle ile udało nam się podczas testów ustalić, tyle wpisaliśmy do FAQ. W przyszłości przetestujemy również, czy jeśli w pierwszej kolejności wysyłane będą prezenty płatne, wpłynie to na liczbę możliwych do przyjęcia prezentów darmowych. Dziękujemy za zwrócenie na to uwagi.

Czy masz jeszcze pytania?

3. hlnrys

Może by tak zapytać centrali jak to faktycznie jest i skorygować FAQ póki czas.
    Bo w obecnej formie ogranicza to możliwość wykonania równoległego ewentu, zwłaszcza jak ktoś ma problemy z wylotkami.
    Wszyscy skupieni na "małpach" i nikt nie zwrócił uwagi.
    Wg mnie tak nie może być, że jeden ewent ogranicza drugi, zwłaszcza, że nie ma nic na ten temat w FAQ.
    Jeszcze raz proszę dopytać i ewentualnie skorygować FAQ.
    Tak przy okazji: dopytaj co z tą cofającą listą targową.
    Było dobrze (prawie dobrze) i znowu wraca.

4. BA_Marion

Na obecnym etapie prawidłowe jest to, co faktycznie jest w grze. Jak wyżej pisałam, przy kolejnej edycji zwrócimy na to uwagę na etapie testów. Uzupełniliśmy Ogłoszenie.
    Co do drugiej kwestii - w firmie o tym wiedzą i w sumie to wszystko, co na ten temat mogę powiedzieć. Żadnych deklaracji: czy, jak, kiedy, nie mamy.

Czy chcesz jeszcze o coś spytać?

hlnrys lubi to.
  5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ryś z tego co pamietam to zawsze płatne itemy wysyłane sąsiadowi obciążały pule darmowych :(,niestety ale z tym trzeba sie liczyć,ze wylotek nie dostanie sie full :(

6. hlnrys

Dlatego powinno to być wyraźnie zaznaczone w FAQ.
    (na czerwono, z wykrzyknikami;))
    OK.
    Dziękuję.

7. BA_Marion

Również dziękuję i skoro nie masz już pytań - zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.