Event Dni Morza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Chris, Jun 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. JJoanna

JJoanna Książę forum

A mnie się udało no prawie :p bo :
    Gorgonii poszły w niepamięć , sól morska teraz też o dziwo w niepamięć Tralala mam w nadmiarze bo 37 szt.
    Morszczynu jeszcze mi zostało 700 sztuk i KONIEC EWENTU DNI MORZA Ufffff

Jutro odkrywamy Tajemnicze zagrody Lira - i zobaczę co będzie i mam nadzieję , że się nie rozczaruję , jutro się okaże .

Leśna Polana już wróciła do poprzedniego stanu , dzika łąka wróci do poprzedniego stanu jutro , a na głównej łące nic nie zmieniałam bo mam tam pole oraz gdzieniegdzie drzewa i 10 zagród :p;)

I jutro ewent Dni morza przejdzie do historii i będzie koniec bajki Dni Morza ole :music:

2. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Z TS-ów najbardziej cieszę się z 2 kolejnych kiwi :D [​IMG]
    Reszta poszła do paska (wilki, koty, myszy, bobry XXL i jakieś żółtki).

Z drzew kowhai, 2 tarniny, 2 japońskie drzewa wiśniowe i reszta XXL: cytryny, jodły, bzy, morele, klony itp :)

Na wyspie gorszy wynik. Większość drzew XXL na poziomie bananowców. Warte uwagi są tylko 3 drzewka: kokkoloba gronowa XXL :D, mombin XXL i kaki XXL :)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też swoje "skarby"odkryłam ;) ale hurtem,te z kukułek,które w pasku były też.A więc zagrody:żółte ryby,3 x bobry ++,krety,2 x myszy,koty,pomarańczowe indyki,pomarańczowe koi,gołębie,żółte kaczki,żółte farby i dziobaki. Drzewka farma:2 x klon cukrowy XXL,grusza XXL,cytryna XXL,migdałowiec XXL,2 x czarny bez XXL,daktylowiec XXL,bukXXL,pigwa XXL,klon cukrowy XL,morela XL,brzoskwinia XL,3 x czarny bez XL,nieśplik japoński,tarnina.Drzewka wyspa:XXL-2 x pistacja,2 x orzesznica,2 x granatowiec,awokado,pitaja,ostrokrzew paragwajski. Xl-awokado,kakaowiec,kaki,granatowiec.I zwykłe-wianowłostka,2 x papugowiec,karob.No to,jak czytam,chyba nie jest źle.Tyle,że mi to wcale nie potrzebne na co dzień :p Ale,że darowanemu koniowi...itd.to się cieszę ;)xD

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Legenda głosi, że w eventowych TS-ach są kiwi, dziobaki, kowhai i amherstie. Niestety, dla mnie pozostaje to w sferze legendxD
    Najlepsze co trafiłam to kokkoloba gronowa xxl. Reszta - niewarta wspomnienia, choć na pewno warta irytacji:p

5. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja tez nie narzekam,moze nie dostałam co chciałam ale mogło byc gorzej hihihi.2 kiwaczki,2 amherstie,2 kowhai i pare xxl na wyspie to te wazniejsze:)

AgiFarm83 likes this.
  6. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Wuitam o poranku:) Event ukończony w całości-myślałam że będzie gorzej ale.........xD
    Ts-y wystawię jak wrócę z pracy - powodzenia tym co jeszcze się męczą:)

juliuszka, 0olimpia0 and oset53 like this.
  7. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dobry

ja dziś skończę siać roślinkę eventową, potem pozostanie tylko zbieranie nieszczęsnej soli
    a brakuje jej jeszcze duuuużżżżooooooo :cry:

eliza9070 and elwira17 like this.
  8. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Witam, eventu chyba nie uda się skończyć. Brakuje mi 7 000 roślinki, 400 soli i 155 "zwierzątka". Pasza cała jest zrobiona. Będę walczyła do końca, ale jeśli ktoś będzie miał wolną sól w prezentach to mój nick w grze stokrotka0209, proszę o wsparcie solą.

9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

No to wypadły ostatnie sztuki soli i koniec eventu :)

A jeszcze dodam, że dzisiaj z jednego pola cebuli wypadło 57 sztuk soli. Szok.

10. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

no to i u mnie prawie koniec jeszcze 50 sztuk soli ostatnie tajemnicze drzewka wystawiłam zobaczę co tam z nich wyrośnie miłego dzionka Wam życzę

eliza9070 likes this.
  11. karolamba

karolamba Baron forum

tsy z eventow jak zwykle u mnie kicha na farmie nic nowego sama wisniowe japońskie niespliki japońskie plus kilka cytryn xxl i bzów zero nowosci ;/ na bahamie podobnie tyle tylko ze wpadła moringa xxl,kaki xxl i mombin xxl a to jest jakies pocieszenie :)))

eliza9070 likes this.
  12. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

U mnie dzisiaj rano ze wszystkich pól wypadło 215 szt soli!!!Także ludziska nie martwcie się wypadajkami,ja też jeszcze wczoraj biadoliłam na wypadajki, a dzisiaj jeszcze 115 szt i ta dam:music:xD

Anhedrea and eliza9070 like this.
  13. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

5 papuzich ,2 wianowloski i kokolamba czy cos tam xxl
    na wyspie 2 japonski niespielik ,2 cytryny xxl i inne takie ale za to dostalam Dziobaka :inlove:

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    po porannych zbiorach zabrakło 150 zielska,rośnie więc dalej,a część przeznaczyłam na papu dla zwierzątek,bo nie zdejmowałam jeszcze basenów:D
    z drzewek na wyspie wyrosły:D
    wianowłostka królewska
    papugowiec
    figowiec XL
    guawa XL
    guawa XXL
    orzesznica brazylijska XL
    orzesznica brazylijska XXL
    granatowiec XXL
    pistacja XXL
    kiwi XXL x 2
    niby powinnam się cieszyć,bo mogło być gorzej,ale marzyłam o chociaż 1 amarestii:cry::cry::cry:

Last edited: Jun 8, 2015
  15. chomcio40

chomcio40 Zaawansowany

Z tajemniczości jedną jedyną godną odnotowania zdobyczą jest mango XXL, resztę przemilczę ;) Gdybym wydała na TS floreny, to pewnie bym się wkurzyła, a tak to szkoda trochę, ale miałam sporo zabawy. Event mi się podobał :)

Pracuś57, 0olimpia0 and .Robaczek. like this.
  16. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Raport:
    gorgonie ostatni raz nastawione w 39 basenach.
    soli 2 sztuki brakuje
    morszczyn 5697

Dzisiaj popołudniu zbiorę morszczyn, wieczorem chyba nie zdążę zebrać, to jutro jak z pracy wrócę zbiorę, jeszcze raz posieje i chyba jutro skończę ten event.

17. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Moje sadzonki z farmy:
    tarnina :inlove: - moja pierwsza
    japońskie drzewo wiśniowe-2x
    czarny bez xxl
    czarny bez xl
    buk xl -3x
    cytryna xxl -3x
    pomarańcza xxl
    jodła xxl
    morela xl
    daktylowiec xl
    orzech włoski xl
    dąb xl

Sadzonki z bahamy:
    papugowiec -2x:inlove:- moje pierwsze
    karob
    wianowłostka królewska
    pistacja xxl -3x
    pistacja xl
    granatowiec xl
    mango xxl
    mango xl
    liczi xl-2x
    papaja xxl
    mandarynka xl
    kokos xl
    guawa xl

Last edited: Jun 8, 2015
    0olimpia0, Anhedrea and eliza9070 like this.
  18. etanus

etanus Forum Pro

A u mnie końca eventu nie widać:cry::cry::cry:Soli brakuje duuuużo! może skocze po kilogram do biedronki???:D:D

oleandrowa and carlain21 like this.
  19. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam.
    Mi brakuje jeszcze ok 320 sztuk soli...:sleepy:
    Moje tajemniczości trochę mnie tym razem zawiodły.. -.- Na razie 4 zagrody to jeże:) koty:) osły pomarańczowe, i owczarnia żółta o_Oo_O. Drzewka z farmy: Czarny bez xxl,3 x cytryna xxl, jabłoń xxl, jodła xxl, morwa xxl, 2x migdałowiec xxl oraz w wersji xl 2xmorela, orzech włoski, 2xbuk, cytryna, klon cukrowy,pigwa... wyspa: granatowiec xxl, papaja xxl, mandarynka xxl, pitaja xxl, figowiec, xxl, mango xxl, kakaowiec xxl, avokado xxl, 2x karob, cedrat, papugowiec i drzewka xl: granatowiec, kiwi, bananowiec,,avokado...
    wyspowy skład nawet mi się podoba choć mogło by się trafić coś z nowszych drzew ale sporo XXL a to mnie zawsze cieszy :p:p

eliza9070 and Esterka23 like this.
  20. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

do zakończenia eventu brakuje mi
    gorgonie- 185 dzisiaj do kończe robienie ich
    soli -420
    morszczyn -5400

Thread Status:
Not open for further replies.