Event Dni Morza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Chris, Jun 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ja drzewka postawię jak zrobię cały event , tak samo TS-y

na razie wykonane wszystkie zadania srebrne

ale mam prośbę kto na szybko podeśle sól, potrzebuję jednej , a nie chce mi się czekać 5 godzin do zbioru, proszę :)

eliza9070 likes this.
  2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

0olimpia0 bardzo dziękuję:), ale jak Ci pisałam to niekonieczne.

A poza tym jeszcze jest sporo czasu - 72 godziny.

0olimpia0 likes this.
  3. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

Cześć, mam pytanie. Zrobiłam srebrne zadanie z sadzonkami i w inwentarzu mam tajemnicze drzewko "Korsyka" a Rio nie mam ... gdzie go szukać?

4. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

na Bahama :D

eliza9070 likes this.
  5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Rio są na farmie

eliza9070 and freska_kreska like this.
  6. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

musisz wejśc na wyspę i będzie w inwentarzu na wyspie

eliza9070 likes this.
  7. freska_kreska

freska_kreska Komandor forum

no własnie w inwentarzu go brak :)
    Dziękuję Ci bardzo! :)

eliza9070 likes this.
  8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja chyba dziś skończe sianie eventówki w końcu :D
    wypadajek sporo brak, ale od czego są róże na dzień i goździk na noc ;)
    zostało mi jeszcze całe 4 zadanie i diamentowe w 3, a w złotym 85 soli brak ;)
    z wejściówek na razie 10 x SP i 25 x SN- moze byc :p

eliza9070 and hiacynta like this.
  9. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja niestety jednak jestem uzależniona -.-, bo mam zamiar zrobić całość...
    Z rośliną jednak sytuacja nie wygląda tak strasznie. Teraz mnie sól hamuje...mimo, że puchary mam 27/30, to kasztanowego pnącza nie mam, tzn mam ale nie mam nawet szans na jego odpalenie, bo kto mi da wszystkie 4 itemy :cry: Jak na razie podczas GT nie zdobyłam ani jednego :(:p
    Co do eventu, to odkrywanie tajemniczości to dla mnie nie lada frajda, a więc muszę to uczynić w "weekenda" :p a nie między pracą, a zakupami...Także postawiłam 17 drzewek na wyspie i 8 na farmie, bo miejsca na resztę brakło, bo niepotrzebnie tajemnicze zagrody zachciało mi się najpierw wystawiać...
    Nie będę oryginalna: mam nadzieję na XXLki na wyspie i tamaryndowca, a na farmie wszystko jedno, tylko nie cytryny, morele, buk i bez XXL, bo już mi... :wuerg: na ich widok

aha - z 2 pól obsianych w całości eventowym badylem wypadajek 62, a z ok. 100 małych pól na dzikiej obsianych szpinakiem ...21 -.-

deadwing and .Robaczek. like this.
  10. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

Ja to juz na pewno nie zrobie w całości eventu bo przez prace zaczęłam go później a i od poniedziałku tez zbytnio czasu nie będe miała aby zaglądać na farmę. Z rośliną eventowa i hodowlą jeszcze dałabym radę ale brakuje baaardzo dużo wypadajek. Jak na razie zrobiłam tylko całe 3 zadanie by zdobyć sadzonki :) Postaram sie zrobić tez te z zagrodami chociażby te dwa pierwsze bopo co mi rząd chur jak i tak itemów nie zdobędę :)

11. kar18olcia

kar18olcia Forumowy żółtodziób

Ja w młynie nawet nie mam ikonki zrobienia paszy dla gorgonii i nie mogę zbudować warsztaciku dla nich :/

12. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

pasze się robi w młynie na wyspie. Tam patrzysz?

A wyspę masz i który tam poziom masz? Gorgonie można wybudować od 14 poziomu na wyspie.

13. oleandrowa

oleandrowa Okazjonalny autor

Trzymam mocno kciuki! :) też walczę

eliza9070 likes this.
  14. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Z TS-ów na wyspie mam kiwi xxl,guawa xl, korab 3x, granatek 2x i xl-ka, amherstia 3, pistacja xl, palma kokos 2x, kumkwat xxl ,pandanus xxl
    Szkoda że na wyspie nie można siać roślinki bo z tego zasiewu chyba mi "ciut" zbraknie:)

15. ZieloneBukowo

ZieloneBukowo Naśladowca mistrzów

Event zakończony dziś z samego rana... :)soli na plusie 180 szt
    drzewka i zagrody posadzone... ciekawe co tym razem z nich wyrośnie ?
    8)

16. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Może dzisiaj późnym wieczorem skończę siać ale wypadajek to mi brakuje tyle, że mi się płakać chce. Gorgonie już w komplecie.

eliza9070 likes this.
  17. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Z pierwszych 5 sadzonek na wyspie wyrosły:
    granatowiec xxl i xl, cedrat, kaki xxl i pistacja xxl.
    Następne 5 postawione bo tylko tyle mam miejsca.

18. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Ja za nic nie skonczę eventu..... Brakuje mi roślin a o wypadajkach nie wspomnę... Jakieś pomysły jakie dopalacze można zastosować?

19. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

A nie masz trochę super nawozu Zosi? Bo jeśli ciut braknie, to by można było Zośką nadgonić :)

eliza9070 and Farmani15 like this.
  20. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Małe pola, chutnej marchwiowo- jabłkowy, woda i nawóz. Na dużych łąkach (czyli 2 x 202pola) , na Leśnej nie wiem ile pól, bo zostało trochę drzew - i skończyłam właśnie sianie ewentówki.

eliza9070 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.