Event Dni Morza

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Chris, Jun 3, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

gratki:D

2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

No to pora rozpocząć event.
    Powoli , leniwie , bo sporo innych tematów do obrobienia ;).
    Widzę , że bardziej wyrywni już pokończyli , pewnie za lajki xD:cry:xD.

Bry z przysiadu.

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

raporcik mały ;)
    do konca jeszcze 6500 morszczynu i 60 czegosiów, znaczy z górki ;)
    soli sporo w nadmiarze

4. godia17

godia17 Fanatyk forum

Laiki pomagająo_O to ja poproszę o dużo laików bo event słabo mi idzie i poziomów na farmie nie przechodzę:p.
    Co Wam szkodzi no:sleepy:
    Gorgonii mam komplet, ale roślinka słabo oj słabo. Wypadajki słabo :cry:Pnącze kasztanowe włączę jak już roślinki będę miała w komplecie bo nawozu zbyt dużo nie posiadam i muszę oszczędzać.
    Pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę :)

Ps

Proszę upomnienie za ilość błędów w poście ...nie chce mi się poprawiać

aaa gratuluję ukończenia eventu....oj Wy musicie mieć dużo polubień.....zazdroszczę;)

5. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Dziękuję za radę. Tak. I tu i na farmie jestem Owieczką :)

ross2, eliza9070 and -norbijas- like this.
  6. Mariolka7214

No to Ci przysoliłam :p
    czegosiów jeszcze 20, ale jak poczytałam Norbiego to zostawie te paskudne baseny na dłuzej, żeby tylko zielsko zechciało szybciej rosnąć :music:

7. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam w ten upalny dzionek.
    U mnie nie wiem czego i ile mi brakuje bo mi się nie chce liczyć.
    Zrobiłam 1, 2 srebrne
    3 całe i zaczęłam 4
    Po malutki do przodu ale ten żar dzisiaj mnie bardzo spowalnia;)

ross2, agi31 and eliza9070 like this.
  8. godia17

godia17 Fanatyk forum

Wyszłam trochę , ale jest tak ciepło,że nie wyleżałam na leżaczku :( i nudno strasznie tak bezczynnie leżeć.
    Dziękuję za sól, ale ja tylko o laiki;) prosiłam. No nic niech będzie sól:p Odrzuciłam Ci i teraz nie wiem czy dobrze zrobiłam bo ponoć soli się nie oddaje. Jak zdarzy Ci się nieszczęście to wiesz już czyja to wina.
    Baseny zostawiasz? a paszę skąd ? no chyba , żeś burżujka i na super pojedziesz.

9. Mariolka7214

Dokręci się ;)
    morskiej to nie dotyczy (to o oddawaniu ) :p podobno
    a lajka też dołożę jednego, taka będę :p

godia17 likes this.
  10. niebo016

niebo016 Generał forum

921 morskiej soli mi brakuje do końca zadania, ciekawe czy dam rade tyle uzbierać jak tylko wysiewam eventową roslinę i nie mam wystawionych zagród, a 12500 brakuje mi eventówki....:oops:

11. godia17

godia17 Fanatyk forum

Nie martw się ...ja tylko Cię postraszyłam:p To nie była ta sama sól , troszkę we woreczku zamieszałam :)
    Roślinka eventowa do paszy potrzebna i sól , a tego mam mało więc baseny zwijam :( Będę musiała inaczej tpd zdobywać :(

Juliuszka dziękuję za lajki dla laika ....teraz na xDpewno poziom przeskoczę
    Jakim cudem 15 laików mi dałaś....czy ja tyle postów napisałam. Upomnienie się należy

Last edited: Jun 6, 2015
  12. juliuszka

juliuszka Generał forum

Przecież wystarczy wyszukać Twoje wpisy i kliknąć "Lubię" ;)
    Mam nadzieję, że chociaż tak mogę przyczynić się do Twojej chwały i ukończenia eventu w całości :inlove:

13. celestyn69

celestyn69 Młodszy ekspert

roslinki rosna pasza sie kreci z sola marnie

14. godia17

godia17 Fanatyk forum

Nie podpuszczaj:sleepy: sama na laikach event zrobiłaś , a teraz mi wypominasz. Za karę szukaj moich postówxD jeszcze coś się zapewne uchowałoxD

15. Artur_Ko

Artur_Ko Okazjonalny autor

A co ma ilość POLUBIEŃ na forum do ilości wypadajek w grze ? Przecież to dwa osobne systemy oparte tylko na wspólnej bazie użytkowników i logowania ?

16. juliuszka

juliuszka Generał forum

Pewnie to samo, co dopalacze na PD do ilości wypadajek :p

17. godia17

godia17 Fanatyk forum

Niemożliweo_O a jak myślisz dzięki czemu est-orka, Blazers i Norbi mają takie wysokie poziomy;) To zasługa lajków;)

A tak poważnie Kiedyś na forum młody gracz, albo gracz mało zaradny zarzucił staremu farmerowi , że ma wysoki poziom dzięki lajką xD. Dzisiaj Blazers o tym przypomniał i dlatego mamy ubaw z lajków , albo laików...jak kto woli

18. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Gratulacje! I dzięki!
    Tonący brzytwy się chwyta!
    Wiara czyni cuda!
    Itp itd.
    Sam sobie odpowiedz...
    Teraz masz jeszcze czas na zabawę w wirtualu, kiedy będzie "zabawa" w realu?

19. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak dotąd u mnie event wygląda tak:

Jutro koniec siania. Na dziką i leśną wracają drzewa i zagrody a na głównej siejemy dalej morszczyn i tłuczemy paszę dla gorgonii. Wyspa już powróciła do stanu sprzed eventu.

20. godia17

godia17 Fanatyk forum

Hej...na żartach się nie znasz :( Idę bo zostanę jeszcze posądzona o....nie wiem co:p
    Trochę luzu

Thread Status:
Not open for further replies.