dni logowania

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by foczunia84, May 17, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wczoraj nie odebrałam prezentu, z wiadomych przyczyn, dziś mam 0 dni logowania i przesunięte prezenty.Czy będzie to jakoś naprawione? Boję się,że +1 mi przepadnie, a poza tym miałam bardzo długą serię, cieszyło mnie to ( tak,wiem głupota,ale jednak) a teraz 0.

2. zyfika

zyfika Okazjonalny autor

U mnie to samo-z wiadomych powodów,niezależnych ode mnie, liczba dni nieprzerwanego logowania z ponad 500 została wyzerowana.Myślę,że to odliczanie było po coś....może po dojściu do 1000 dni czekał jakiś super item albo bonus?Uważam,że stan nieprzerwanego logowania powinien zostać przywrócony do stanu z dnia 15 maja.

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Nie wiem jak zostanie to rozwiązane, nie posiadamy takich informacji, ale zostało to zgłoszone w Centrali, musimy poczekać na decyzje w tym temacie.

4. barbii0

barbii0 Forumowy żółtodziób

A co jeśli przez wczorajszą prace techniczną nie odebrałem codziennego prezentu.
    Pal licho prezent tylko jest tak zrobione że nie mogę odebrać dzisiejszego tylko wczorajszy, a dzisiejszy jutro, a tym samym nie będę mógł odebrać tego przeznaczonego na dany dzień (czyli np licencja na wymianę) i nie będę mógł wymieniać.
    Czy nie powinno być tak że dany prezent na dany dzień przepada jeśli nie odebrany?

-ig54 likes this.
  5. Dancia45

Dancia45 Czeladnik forum

Zgadzam się z kolegą co do "Czy nie powinno być tak że dany prezent na dany dzień przepada jeśli nie odebrany?"

-ig54 likes this.
  6. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

prezent nie przepada, nie odbierzecie tylko ostatniego prezentu za 31 maja

-ig54 likes this.
  7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Zasady dotyczące odbierania nagród za codzienne logowanie są jasne i wynika z nich, że Gracz może odebrać prezent dnia następnego, co powoduje, że nie otrzyma ostatniego prezentu w danym miesiącu, gdyż zwykle wartość ostatnich nagród jest wyższa. Pomysły na zmiany proszę przedstawiać w dziale Zbiór aktualizacji i pomysłów, jeśli taki jeszcze nie istnieje.
    Jak napisała TL_Mouse prośba dotycząca rozwiązania sprawy prezentów została zgłoszona i nie mamy jeszcze decyzji. Wszystkie informacje dotyczące rozwiązania sytuacji związanej z nagłą przerwą techniczną zostaną przekazane w ogłoszeniu, bardzo proszę o ich śledzenie.

8. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

słabe pocieszenie, bo te 2-3 ostatnie prezenty w miesiącu są najlepsze

Anetta41 likes this.
  9. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Będą następne w kolejnym miesiącu ;)

10. eloco

eloco Forumowy żółtodziób

No właśnie... Znowu seria długa przepadła bo problemy... Może z tym też coś zrobicie bo to nie moja wina, że nie mogłam się zalogować...

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak wyżej napisała BA_Czerwona:

Czy Autorka wątku ma jeszcze jakieś pytanie?

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Skoro nic nie wiadomo,to nie mam pytań.Liczę tylko,że zostanie to uwzględnione i w miarę możliwości,jakoś rozwiązane.

13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Cierpliwości w oczekiwaniu na nowe info. Wątek zamykam, dziękuję.

Thread Status:
Not open for further replies.