dni logowania i inne straty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foczunia84, 18 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

czy zostaną nam doliczone dni,które utraciliśmy przez brak możliwości zalogowania?straciłam bardzo długą serię,a i stracę szansę na prezent miesiąca.
    druga sprawa - co z kasztankiem?aktywowałam a teraz,gdy potrzebuję,to nie ma
    trzecia sprawa - imprezowe kręcenia,które też poszły się przytulać.

Kwiryna i Majeczka13 lubią to.
  2. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

Popieram Twoje pytanie. Ja tylko nie zdążyłam uruchomić kasztanka bo mnie wywalało już z gry. Ale cóż my znaczymy dla BP. Pewnie nikt tam o tym nie pomyślał nawet. Nasze straty są mega duże. Choć to tylko gra, niesmak i złość u mnie olbrzymia. Mówią i piszą, że nikt nas nie zmusza do gry, prawda ale bez nas ta gra i BP padnie.

Kwiryna lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

foczunia84 o rekompensatach jest informacja w OO : >>Rekompensata dla Graczy<<. Taka decyzja została podjęta w Centrali BP i na chwilę obecną nie mamy innych informacji ani dodatkowych, indywidualnych rekompensat.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Wcześniej dostałam odpowiedź,że będzie wysłane pytanie nt.dni logowania.Czy odpowiedź przyszła,że nie będzie to naprawione,czy nie przyszła żadna?

5. SMOD_Atena

foczunia84 zaglądaj proszę do działu ogłoszeń, tam najszybciej pojawiają się informacje, które otrzymujemy.

Odnośnie logowania to dziś w nocy już była zamieszczona informacja:

Z najnowszego OO:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie mam.

7. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.