Opinie Dni kotów i psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Karen139

Karen139 Baron forum

Skończyłam i koty i psy.xD
    W sumie wszystko załatwiłam zwykłymi zwierzakami:)
    Takie ewenty, to ja lubięxD:cry:xD

gretag i toDzasta lubią to.
  2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Zrobione.I jeszcze wyskoczył mi kot syjamski i z pręgowanych :)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Też skończyłam obie podstawy i po kilka sztuk do globala dorzuciłam.Takie eventy lubię-szybko i bez demolki na farmie :p

4. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

Dopiero zaczynam, psy poszły na początek ;)

Po pierwszych wsadach przeskoków nie ma, tylko z każdego dodatkowe zwierzaki , natomiast z każdego leci farmerka.

Ostatnie edytowanie: 21 czerwca 2017
    gretag lubi to.
  5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ewent skończony , troszkę dorzuciłam do globali i fajrant . :)

6. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

ze zwykłych kotów wyhodowałam - perskiego a ze zwykłych psiaków - najwyżej był strażacki:))
    ta pasza od królowej faktycznie jakaś podrasowana

7. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Podstawowa część u kotów i psów zrobiona. Trochę wrzucone do TOPu u kotów ale zielony pasek ledwo widoczny..

8. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Szybko poszło :) koty i pieseły skończone, global też dostał jakiś tam wkład ode mnie :D teraz można iść do pracy :oops:

9. zbyniek12370

zbyniek12370 Wyjątkowy talent

ze zwykłych kotów otrzymałem- brytyjski syjamski i perski poszły na rynek bo misja z kotami skończona

toDzasta, RosesFarm oraz gretag lubią to.
  10. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

echh moja pasza od królowej to przeterminowana bo same cofki i jeden do przodu :(

Nutka, gretag oraz Megan lubią to.
  11. Megan

Megan Komandor forum

Zrobiona podstawa piesków i kotów, do globala trochę wrzuciłam i na razie na tym poprzestanę.

BB jak zwykle bardzo marne, przeskoki o jedno, najwyżej dwa miejsca i nic więcej, farmarki wyskakiwały tak jakoś co druga oaza, na 100 prób zdobyłam 56 farmarek, w tym przypadku też słabo.
    No i to by było na tyle, szkoda SP na takie przeskoki....

12. Dinos-Rabbit

Dinos-Rabbit Czeladnik forum

Te dwa są na targu a Syjamskiego nie widzę bo kupił bym go.
    Event zrobiony dwie części teraz wrzucam do globala

gretag i RosesFarm lubią to.
  13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Dzięki ;)
    W sumie to mogę te parę groszy i pół godzinki poświęcić... ale aż taka Matka Teresa to ja nie jestem, żeby firmie płacić za super paszę bez wyprzedaży.
    Więc muszę poczekać do weekendu, dodatkowo koty i psy do tej soboty też już stanieją, bo wszyscy po skończeniu eventu niewątpliwie wpadną na pomysł produkcji na sprzedaż.
    Zamelduję, ile mnie ta przyjemność kosztowała xD

14. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

I po zabawie. Szybko i bez bólu zużywając jedynie 200 SP skończyłam obie części.:D

Został jeszcze global, ale na pewno damy radę.

15. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Koty i psy zrobione do globalu też trochę dorzuciłam mam nadzieję,że damy radę ;)

toDzasta, Anetta41 oraz gretag lubią to.
  16. Sekme

Sekme Generał forum

Dzień dobry :)

Koty są zrobione, psy - w trakcie.

Do globala dodatkowo nie wrzucam nic - wydaje mi się, że spokojnie zrobimy globala robiąc wyłącznie część podstawową. Już to wielokrotnie przerabialiśmy, więc nie ma sensu czyścić stodół i lać wodę na młyn BP, napędzając licytację "kto więcej". Event się dopiero zaczął. Oszczędzajcie SP na kolejne eventy - miśki się zbliżają :)

Porada:
    Dokładnie przeliczajcie każdą wrzutę do zadania na SG. Zaoszczędzicie mnóstwo kasy!

Na przykład (ceny są z mojego targu):
    W ostatnim zadaniu w kotach najkorzystniej jest oddać main coona i dopchać drobnymi. Tak wychodzi najtaniej w SG. Na moim targu main coony są w cenie ok. 2,23 mln. SG, więc całe zadanie kosztuje ok. 2,5 mln. SG. Oddając szylkretowe, które są kolejne wg opłacalności - całe zadanie kosztuje ok. 4,5 mln. SG.

Psów jeszcze nie liczyłam, ale obstawiam, że będzie podobnie - zawsze przy tego typu eventach tak jest.

EDIT:
    W chwili obecnej (na moim targu!) z psów najkorzystniej jest oddawać partydogówm mopsów i husky. Zwykłych czy dalmatyńczyków należy wysyłać na targ ;)

Ostatnie edytowanie: 21 czerwca 2017
  17. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Pieski i kotki dostarczone :) co nieco do globala dodane . Na 100 hodowli zdobyłam 67 farmarek . Przeskoki w hodowli zaledwie o 1 miejsce:wuerg:.

18. aagajkowska

aagajkowska Młodszy ekspert

Koty i psy zrobione. Przeskoki bez rewelacji.

usiamik46 i gretag lubią to.
  19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie też już pierwsza część zrobiona :)

Na 380 hodowli kilka ładnych przeskoków :inlove:

kot.png
    mops.png
    shiba.png

I na tym dzisiaj kończę, teraz będę zaglądać jak się rozwinie sytuacja i z dorzucaniem do drugiej części zaczekam :) Powodzenia wszystkim życzę :)

20. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

A ja chyba jako jedyny najpierw robie psy :p
    Wyniki hodowli jak zawsze słabe, może dzisiaj jeszcze coś się uda zrobić z dalmatyńczyków i elkhundów:wuerg:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.