Opinie Dni kotów i psów

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Jun 20, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

U mnie zaskoczyło, ale nie wiem za którym razem za pierwszym razem zobaczyłam komunikat z dopisanie ale musiałam wyjść i nie sprawdzałam czy itemy się da postawić. Jak się zalogowałam drugi raz po jakimś czasie to pnącza były i itemy tez dało się postawić wiec już odpalone;) Dopiszą, trzeba poczekać troszkę ;)

Anetta41 and zielonko1971 like this.
  2. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Czekam, czekam i nic, w dalszym ciągu nie mam pnączy

xBabciaEwa likes this.
  3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Też nie mam , tylko trochę napyskowałam na global , o rany trzeba dalej czekać .

Anetta41 likes this.
  4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Przelogujcie się, jest OO, że skrypt zakończył działanie i wszystkim dopisało nagrody ;)

Anetta41 and xBabciaEwa like this.
  5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Prawda , przelogowałam się i pnącza działają .

Marrylan and Anetta41 like this.
  6. AleaEH

AleaEH Forumowy żółtodziób

Ja mam rzedy chmur psow i kotow a brakuje mi itemow ktore na pewno zgobylam. Tez tak mecie? Komu zglosic?

7. Karen139

Karen139 Baron forum

Napisz do PT.
    U mnie było odwrotnie .
    Skrypt zakończył działanie, a rzędów na pnączu nie było.
    Napisałam do PT , trochę to trwało, ale rzędy pnącza dopisali.

8. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

A sprawdziłaś w Inwentarzu w zakładce dekoracje?

9. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie wszystko dziś się pojawiło :)
    Oba pnącza pracują :D

SperanzaE likes this.
  10. kasiczka7070

kasiczka7070 Forumowy żółtodziób

A u mnie do dziś brak dwóch itemów- głodny koci włamywacz oraz koci pokerzyści.Napisałam do pomocy,ale minął ponad tydzień i jeszcze nie dopisali,dlatego chodzi tylko jedno pnącze.Uznałam więc,że nigdzie już nie będę pisać tylko przestaję grać.Powodzenia wszystkim wytrwałym w grze i samych sukcesów życzę. Fajnie było nie opuszczałam ani jednego eventu. Grałam od 2012 roku. Decyzję podjęłam po napisaniu do PT gdyż gdy otworzyłam piątą muszlę zamknęła mi się druga -niestety podobno nie otworzyłam lub za szybko wyszłam z farmy/przez trzy dni była otwarta a ja za szybko wyszłam z farmy..../ Ta gra straciła dla mnie sens ,po co mam się denerwować i prosić o coś co zdobyłam. Jeszcze raz życzę samych sukcesów

Last edited: Jul 7, 2017
  11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękujemy, że podzieliliście się z nami Waszymi opiniami, watek tradycyjnie zamykam i archiwizuję :)

Thread Status:
Not open for further replies.