Opinie Dni kotów i psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

U mnie zaskoczyło, ale nie wiem za którym razem za pierwszym razem zobaczyłam komunikat z dopisanie ale musiałam wyjść i nie sprawdzałam czy itemy się da postawić. Jak się zalogowałam drugi raz po jakimś czasie to pnącza były i itemy tez dało się postawić wiec już odpalone;) Dopiszą, trzeba poczekać troszkę ;)

Anetta41 i zielonko1971 lubią to.
  2. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Czekam, czekam i nic, w dalszym ciągu nie mam pnączy

xBabciaEwa lubi to.
  3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Też nie mam , tylko trochę napyskowałam na global , o rany trzeba dalej czekać .

Anetta41 lubi to.
  4. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Przelogujcie się, jest OO, że skrypt zakończył działanie i wszystkim dopisało nagrody ;)

Anetta41 i xBabciaEwa lubią to.
  5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Prawda , przelogowałam się i pnącza działają .

Marrylan i Anetta41 lubią to.
  6. AleaEH

AleaEH Forumowy żółtodziób

Ja mam rzedy chmur psow i kotow a brakuje mi itemow ktore na pewno zgobylam. Tez tak mecie? Komu zglosic?

7. Karen139

Karen139 Baron forum

Napisz do PT.
    U mnie było odwrotnie .
    Skrypt zakończył działanie, a rzędów na pnączu nie było.
    Napisałam do PT , trochę to trwało, ale rzędy pnącza dopisali.

8. MOD_Yasmina

MOD_Yasmina Guest

A sprawdziłaś w Inwentarzu w zakładce dekoracje?

9. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

U mnie wszystko dziś się pojawiło :)
    Oba pnącza pracują :D

SperanzaE lubi to.
  10. kasiczka7070

kasiczka7070 Forumowy żółtodziób

A u mnie do dziś brak dwóch itemów- głodny koci włamywacz oraz koci pokerzyści.Napisałam do pomocy,ale minął ponad tydzień i jeszcze nie dopisali,dlatego chodzi tylko jedno pnącze.Uznałam więc,że nigdzie już nie będę pisać tylko przestaję grać.Powodzenia wszystkim wytrwałym w grze i samych sukcesów życzę. Fajnie było nie opuszczałam ani jednego eventu. Grałam od 2012 roku. Decyzję podjęłam po napisaniu do PT gdyż gdy otworzyłam piątą muszlę zamknęła mi się druga -niestety podobno nie otworzyłam lub za szybko wyszłam z farmy/przez trzy dni była otwarta a ja za szybko wyszłam z farmy..../ Ta gra straciła dla mnie sens ,po co mam się denerwować i prosić o coś co zdobyłam. Jeszcze raz życzę samych sukcesów

Ostatnie edytowanie: 7 lipca 2017
  11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękujemy, że podzieliliście się z nami Waszymi opiniami, watek tradycyjnie zamykam i archiwizuję :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.