Opinie Dni kotów i psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Mnie ciągle sprawia. Ewenty robię bo lubię, ważne dla mnie żeby zrobić, nagrody są dodatkiem, ale lubię grę fair.
    Ten Kocio-psi na początku był super. Grecia powiedziała wcześniej co hodować, trochę wyhodowałam, trochę kupiłam na targu, okazało się, że wystarczy 200 SP, rozpisałam, co oddać, żeby było jak najekonomiczniej, global też wydawał się w zasięgu ręki. Farmarki z oaz leciały. No cud malina.
    A potem zaczęły się schody i już nie było tak miło.
    Nie zgodzę się z Tobą, w zasadach nic nie było, że BP wpadnie w popłoch, że za szybko jedziemy, nie było, że ktoś wyleje bielinkę na pasek,że ktoś nie kupił wystarczającej liczby zielonych flamastrów. I to nam się nie podoba, nie lubimy ręcznego gmerania w pasku, chcielibyśmy mieć jasne zasady od początku do końca.Czy to zbyt wiele?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

panoramaogrodnicza zasady a nie przewidziane problemy to różnica. Tak jak już wcześniej było napisane, nie otrzymaliśmy informacji, w którym miejscu wystąpił problem, ale pewna jestem że nikt tego nie planował i ważne jest że wszystko dobrze się skończyło, choć szczerze mówiąc powtórki z rozrywki bym nie chciała, to nic przyjemnego czytać negatywne opinie a co gorsza być "winnym". Ale było, minęło, przypuszczam, że twórcy gry wyciągną odpowiednie wnioski żeby o ile to możliwe zapobiec podobnym problemom i taka sytuacja nie będzie miała więcej miejsca.

3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Masz rację, ale te problemy odsłoniły całą prawdę o zasadach. Na początku pasek zapełniał się zgodnie z wpłatami, a potem śmiem twierdzić, że jednak był posuwany ręcznie niezależnie od wpłat, a zależnie od upływającego czasu ewentu.
    Też mam nadzieję, że następny global będzie bardziej transparentny.

4. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

No to ja w temacie:D, bo powoli robi się eventowy globalnie;)
    Może 2 to kilka dni:D, a może parę dni:music: ale już jutro dostaniemy to co wspólnymi siłami posunęliśmy,
    pomimo przeszkód;)
    To taki posuw z przeszkodami, można powiedzieć, był:D
    I całą historie będzie można zamknąć i wrzucić do lamusa.
    Do następnej razy;)xD

5. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Na koniec bez teorii spiskowych..moim zdaniem zawinił pracownik na samej górze..być może to nowa osoba i jeszcze nie wszystko opanowała w sprawie sterowania farmą..ale darujmy mu to, wszak każdy czasem się myli..w końcu takie upały,że aż ciężko się myśli..
    Jednak na przyszłość bardzo chcemy by przy takim zielonym pasku było coś jeszcze, taki wskaźnik..i jeśli najedziemy kursorem będziemy wiedzieli ile towaru oddane i ile jeszcze mamy oddać..

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Gretka, błagam, nie rozśmieszaj mnie xD
    Mam przykazane leżeć martwym bykiem i nie wolno mi rechotać -.-
    Nowy spocony od upału i nieogarnięty pracownik na jakiejkolwiek górze to najzabawniejszy pomysł sezonu xD
    No dobra, dobra, już sobie idę 8)xD

7. Azile

Azile Komandor forum

To całkiem dobry pomysł z tym wałkowaniem ;) Bo właśnie miałam zapytać o to samo ;)

Anetta41 i RosesFarm lubią to.
  8. una.figa

una.figa Forumowy żółtodziób

a myśmy w końcu zrobili ten global ?
    cały dzień spędziłam w przychodni:p:p:p

dodotrzy lubi to.
  9. kazak9

kazak9 Forum Pro

następny raz to licznik poproszę

10. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Tak jest :) Zrobiliśmy :) Nagrody zostaną dopisane w ciągu kilku dni po zakończeniu eventu :)

Anetta41, gretag oraz eliza9070 lubią to.
  11. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

jest ogloszenie

Witajcie Farmerzy,

Nagrody za wykonanie globalnej części zadania zostaną dopisane do kont w dniu jutrzejszym między godz. 11:00, a 12:00.

Anetta41 i gretag lubią to.
  12. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

hej,,, czy pnacze tez bedzie od jutra?

13. gojda72

gojda72 Okazjonalny autor

witam...z zapytaniem ukończyłam ewent ,a nie mam pnącza kotów, i psów też czekam do jutra?

14. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

wszyscy czekają do jutra tzn ci co zrobili część podstawową

Wtedy dostaniemy pnącza w zależności jakie zwierze ukończyliśmy, no i dostaniemy resztę zdobyczy plus tak z trudem zdobyte itemy końcowe

gretag lubi to.
  15. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

a w bardzo prosty sposob..
    majac sporo sp np od krolowej taki global jest dobrym sposobem na zarobienie fury sg..wiec sie puszcza fame..farmerzy pchajmy ten global bo nie bedzie nagrod i co robi biedny (bez sp) farmer leci na targ i kupuje;)
    to mialem na mysli,,i nie lacze tego z realnym swiatem bo tam mozna byc bogatym na wiele sposobow;):)

16. alusia-milusia

alusia-milusia Mieszkaniec forum

No i bardzo dobrze,ktos musi kupic od bogatego w SP te klony. A biedny w SP jest bogaty w SG siejac marchewke i inna salate,hodujac zwierza i zasuwa na targ by sprzedac swoje plony,zarobic i kupic klony:pxD Nikt nic nie robi niczym kosztem. 8) Popyt i podaz;)
    Dziwie sie ze takie dziwne teorie wysnuwasz:oops: Ja wlasnie naleze do tych biednych w SP,a moze raczej bardzo oszczednych.. wole kupic klony,a SP chomikuje. Stac mnie na kupno ,orzeje,sieje i hoduje,sprzedaje :) Nie czuje sie pokrzywdzona ani wykorzystana..dziwne?xDxDxD
    A ze czasem cos sie zatnie.. no coz..gra jest online,w realnym czasie,obsluguja ja ludzie,tez jak najbardziej realni.. kto nic nie robi,sie nie myli.. czasem upal,czasem mroz.. sorry..taki mamy klimat :p;)

Ostatnie edytowanie: 28 czerwca 2017
  17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tylko ze tym wszystkim mozna sterowac a metod na realizacje swojego celu jest multum

Anetta41, gretag oraz alusia-milusia lubią to.
  18. alusia-milusia

alusia-milusia Mieszkaniec forum

Zgadza sie.. zreszta sterowac mozna w kazdej dziedzinie zycia. A poki co,nie warto chyba specjalnie sie wglebiac i doszukiwac sie tzw. drugiego dna,poki co gra mnie bawi, a drobne potkniecia jakos specjalnie mnie nie irytuja:)

ŚNIEGULICZKA, gretag oraz MOD_Yasmina lubią to.
  19. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

właśnie do mnie doleciały wygrane rzeczy z globalu:))

xBabciaEwa lubi to.
  20. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Szczęściara , ja jeszcze czekam . :)

olkaa001 i Anetta41 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.