Opinie Dni kotów i psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dasz radę:) Będą zwroty podstawowych zwierzaków. W ostateczności i na targu można coś dokupić. No chyba, że Ci nie zależy na nagrodach - w tym przypadku połączeniu (dość iluzorycznej) szansy na przeskoki z nagrodami. Ale to już inna bajka;)

2. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Sorry, pomyliłam się dodawałam wartość całkowitą i podzieliłam xD
    do zrobienia całości potrzeba ok. 443 psów i tyle samo kotów po 2600 (1150000:2600= 442,307...), ale to dla mnie i tak trochę sporo

edit
    jednak jeszcze mniej (250) nie odjęłam wartości zabawek

Ostatnie edytowanie: 20 czerwca 2017
    gretag lubi to.
  3. Gogosia

Gogosia Analityk forum

a czemu dzielisz na 2600 nie wierzysz w przeskoki :p
    wytłumaczcie mi jeszcze te wartość sg do etapu i wartość całkowita

4. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Robię i mam nadzieję, że będą fajne przeskoki:) Oby choć z jeden, czy dwa;)

5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Gogosia, wartość całkowita to narastająca wartość poszczególnych etapów. Jak zsumujesz pierwszą kolumnę (wartość SG do etapu) to wyjdziesz na 1.150.000 SG.

6. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

problem w tym że jak przeskoki będą u mnie takie jak bywały do tej pory to faktycznie podczas BB wymagana ilość podstawowych zwierzaków uzbieram xDxDxD
    nagrody fajne choć nie powalające

7. Gogosia

Gogosia Analityk forum

jeśli jest tak jak piszesz to wcale tego zwierza tyle nie trzeba bo odchodzą wartości za zabawki to wartość psów wychodzą 650 000/2600=250 sztuk no chyba że się mylę to mnie poprawcie

8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Dokładnie tak. Potrzebne zwierzaki o wartości 650.000 SG, czyli 1.444 podstawowe psy lub koty. Im wyższe oddane zwierzaki, tym mniej ich trzeba. A zawsze coś przeskoczy.

9. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mi się neonowe koty marzą :p Trochę PD wpadnie. Event ok i pewnie zrobię, ale po królowej wszystkie nagrody wydają się średnie...
    Melonowy event odpuściłam po raz pierwszy w mojej karierze farmerki xD ...musiałam się pochwalić xD

10. Gogosia

Gogosia Analityk forum

a wiadomo że musisz je kolorować bo nie będziesz mieć zabawek jak tego nie zrobisz :)
    potrzeba po 250 kotów tych za 2600 :)

gretag i dotikampo lubią to.
  11. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

z zasady nie oddaję wyższych zwierzaków, bo się nie opłaca (4*2600=10400sg, a po klonowaniu dostaję 7300sg) nie biorę pod uwagę BB i mixów, bo nie da rady przewidzieć jak wyjdą
    a no tak, są jeszcze kości to może jednak zabiorę się za event 250 to już nie tak dużo

gretag, Gogosia oraz AnnDżelina lubią to.
  12. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No chyba zrobię ten event,chociaż pnącza jakoś nie dla mnie-nie hoduję kotów ani psów na co dzień.:p Sp mam od królowej,to co se żałować będę.Oczywiście na BB poczekam...

13. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Event sie powinien nazywac wiele halasu o nic :p W zapowiedziach nie wiadomo jaki topik, wyscig, a tu tylko global.
    I nikt nie placze, ze nie ma w nagrodach (w czesci podstawowej) ani jednej sztuki SP o_OxD:cry:
    Robie calosc. A jak sie wszyscy postaramy, to moze oba pnacza beda do zgarniecia :D

14. FarmaNirvany

FarmaNirvany Analityk forum

Na pewno oba pnącza zgarniemy,czyli najl.opłaca się jutro wymnożyć wszystko to farmarek wpadnie trochę.:)I psów i kotów mam malutko ponad 120 jakoś, a co 8zagród niedźwiedzi w tym 4 pomar.stoi jesz.przed eventem melonowym!I dop.wieczorem postawię wszystkie zagrody psie i kocie....A do oazy już idę wepchać na jutro oba zwierza, bo po co perfumy tracić.;)

15. Gogosia

Gogosia Analityk forum

pnącze też mi się raczej nie przyda ale lubie je więc chcę je mieć :D, ja już też wrzuciłam zwierza do oaz niech się mielą do 14 jutro :) wrzuciłam po 60 może coś się pokluje, a jeszcze z drzewa pościągałam i kota i psa i 240 000 jest :)

gretag, Nutka oraz Megan lubią to.
  16. Kotek2017

Kotek2017 Aktywny autor

hmmm
    ewent banalny
    do tg jutrzejsze bb + jeszcze farmarki = udana zabawa
    szybko skoncze
    co do nagrod
    to moglo by być bardziej kolorowo

17. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja to zupełnie inaczej widzę. Nie mam tylu zwierzaków i to w dodatku mówisz o klonach, a ewent spokojnie zrobię.:D
    To co potrzeba to 2x200 zwierzaków i 200 SP, żeby dostać po 50 zabawek, resztę można spokojnie kupić, a jak ktoś ma za dużo SP to pobawić się w klonowanie.;)xD

18. niebo016

niebo016 Generał forum

Fajnie, że można wybrać zwierza do mutowania, ja mam dużo psów bo mam neonową zagrodę, więc pewnie je wybiorę. :music::D:);):pxD Liczę też że jak zrobię psy to odblokują mi się koty :)

gretag i Megan lubią to.
  19. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Tzn. zaczniesz od piesków, ale żeby zdobyć wszystkie nagrody - po psach trzeba zrobić koty. Wtedy możesz dołączyć do TOP. Myślę,że uda nam się uzbierać przynajmniej na jedno pnącze. Życzę najwyższych przeskoków ( mnie omijają szerokim łukiem wyższe klony).

20. Megan

Megan Komandor forum

Mam na tyle zwierzaków, nawet na targ trochę poszło i wpadło 10 mln w ciągu paru minutxD
    Event robię, BB jest mi bardzo na rękę, bo w piątek rano wyjeżdżam, wiec event szybko się zrobi:)

Tak poza eventem.....sporo graczy zawsze narzeka jak jest event hodowlany, że nie ma na tyle zwierzaków, więc dlaczego nie robicie zapasów w stodole, wystarczy dziennie poświęcić 10 minut na targ aby sprawdzić oferty i kupić nawet po kilka sztuk dziennie, zawsze uzbiera się jakąś ilość i to różnych zwierząt, roślin czy owoców.
    Mam w stodole niższych zwierzaków po 2-5 tys. z każdego rodzaju, nie wiadomo kiedy się przydadzą, nie wiem może to dlatego, że lubię chomikować i nie chcę być ciągle zaskakiwana przez BB, no i Zgadula również w tym ma swój udział;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.