Opinie Dni kotów i psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

Oj toż to psy syberyjskie i takoj śierścinę mają toć głowa , śniegu mnogo to jakie majo być e?

gretag i Anetta41 lubią to.
  2. ewanta

ewanta Komandor forum

po dojściu do pnącza pasek się już nie przesuwa, ta druga część jest cała biała. chciałam sprawdzić czy może jak dorzucę jednego psiaka to się odblokuje ale za szybko nacisnęłam "wpłać" i zamiast 1 oddałam cały zapas czteronożnych a było ich ponad 300xD
    a pasek ani drgnął.....
    u was też stoi w miejscu?

3. tessao

tessao Cesarz forum

u mnie też "biały" pasek i dla kotów i dla psów- doszło tylko do pnącza i dalej ani drgnie 8)

4. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Podobnie jak u Ciebie, nie ma żadnych zmian, pnącze jest i dalej ani drgnie. Najwyraźniej mamy kolejny błąd tym razem na niekorzyśc graczy i BB nie ma zamiaru z tym nic zrobic, ale to już chyba nikogo nie dziwi. Dorzucac więcej do globalu już nie mam zamiaru, itemy jak itemy, nie będzie ten to inny w pasku się kisił. Miłego dnia wszystkim życzę.

5. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    mnie zastanawia czy u sąsiadów też jest tak samo jak u nas?
    od wczoraj do dzisiaj pasek stoi w miejscu
    dorzucać już nie mam zamiaru - bo to nie ma sensu
    chyba że coś się zmieni to dorzucę
    miłego dnia życzę

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

To, że pasek "utknął" w miejscu nie wydaje mi się dziwne. Teraz mało kto wrzuca do globalu. Kolejne większe wrzutki zaczną się wraz z BB. Myślę, że wiele osób czeka z eventem do weekendu. Sama - gdyby nie chorobowe - robiłabym event w sobotę, przy pierwszym BB tylko trochę testując przeskoki. A żeby pasek drgnął trzeba wrzucić na raz ładnych kilkadziesiąt jak nie set milionów;)
    Myślę, że jednak itemy będą nasze:)

7. igraszka

igraszka Koneser forum

Event zrobiłam tylko pieskami ,nie dlatego że szczególnie faworyzuję ,właśnie te, czworonożne ,moim własnym kątem zarządza niepodzielnie koci książę . Po prostu piesków u mnie sporo więcej się pałętało. Kotów nie tykam i nie ze względu na przeróżne teorie spiskowe, jakby którykolwiek z eventów bez błędów się obywał ,są tylko mniej lub bardziej spektakularne: taki to przewrotny urok naszej gry8). Klonowało się powiedzmy na 3, a skoro zabawy nie miałam to nużące wsadzanie i wyciąganie zwierzaków z oazy sensu dla mnie nie ma:cry:

8. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

i ja zauważyłam że pasek teraz dziwnie ani drgnie :music:

ale ale może to kolejny błąd, nad którym za chwilę technicy znowu będą pracować xD

smutne to 8)

agni33 i ania5757 lubią to.
  9. ania5757

ania5757 Baron forum

ano wlasnie-troche dziwne-zeby ani ani drgnal
    ale moze lepiej niech ci technicy juz nie naprawiaja
    po ostatniej naprawie-byla cofka
    to teraz-co by bylo?????????????????
    strach sie bac

10. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Też uważam, że to jest trochę dziwne, że druga część zadania globalnego ani drgnie.
    Z tabelki wynika, że zrobiliśmy pierwszą część z podstawową włącznie o wartości 26 000 000 000
    Czyli do drugiej potrzeba tylko 4 000 000 000

Coś nie chce się wierzyć, ze nawet kawałek paska się nie zazielenił.
    To tak wygląda, jakby był całkowicie wstrzymany.

11. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Witam :)
    U mnie też z paskiem dzieją się dziwne rzeczy , jak wejdę z zegara to pasek u kotków jest zapełniony do polowy a u piesków pusty o_O , a jak wejdę przy spółdzielni to obydwa paski są zapełnione do połowy o_O. Który odzwierciedla prawdziwy postęp nie wiadomo :eek:.

12. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

Dobry dzień, u mnie pasek stoi to i ja też stoję. Błędy zostały naprawione w odwrotnym kierunku, szkoda:sleepy::sleepy::sleepy:.
    Moim zdaniem pasek się zmniejsza a nie zwiększa. Może były takie założenia, gratulacje dla tfurcuf>:(>:(>:(>:(>:(

13. magda2007

magda2007 Książę forum

Ale za to z oaz znowu farmerki będą lecieć i to przez całe BB.
    Pasek zapewne ruszy po 18, bo niektórzy będą kończyć zadania.

14. ania5757

ania5757 Baron forum

Cóś drgnęło
    pasek tyci -tyci poszedł do przodu
    no chyba że mi się wydaje
    albo to znowu jakiś błąd

bari06 lubi to.
  15. dana124

dana124 Młodszy ekspert

czesc Wam u mnie tezten drugi pasek prawie sie konczyl a teraz znowu tyci drgnal chyba nie warto juz wkladac ja tyle nawkladalam i co mam teraz ten drugi pasek robic od poczatku?

16. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

a mi sie wydaje ze druga cześć wynosi 30 a nie 4 hmmmm

Anetta41 i AnnDżelina lubią to.
  17. kazak9

kazak9 Forum Pro

Masz bardzo słuszne spostrzeżenie.
    Po odblokowaniu pnącza brakuje tylko 4 mld . Czyli pasek dobrze pokazywał .Ustawili za małe kwoty po prostu

18. bobini21

bobini21 Czeladnik forum

U mnie rano oba paski postępu były do polowy zielone, a teraz tylko koci, a psy białe jak śnieg...

19. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

to jest problem tego eventu od kilku dni i trzeba się pogodzić że raz pokazuje raz nie
    zależy nie wiem od czego :p

jak dorzucisz pieska albo zabawkę to pasek zobaczysz - może dlatego że pieski przegrywają :cry:
    chociaż tego nie widać
    nakarmiłam je ale i tak bez zmian

na ten moment wygląda to tak

paski ledwo drgnęły

Nutka, Anetta41 oraz xBabciaEwa lubią to.
  20. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Żadne ustawili , nawalili8).
    Moim zdaniem to pasek zawinił , znam je doskonale , to najnowocześniejsze samo ustawiające się paski prosto z Azji.
    Niestety nadal są w końcowej fazie testów i czasami są lekko rozregulowane/rozdygotane.
    Także nie ma już co roztrząsać i pastwić się , itemy zdobędziemy /tak czy inaczej;)/, potrzeba jedynie trochę cierpliwości.
    Swoją drogą jak będą się u kogoś kisić w pasku kozetka w odpowiednim czasie przyjmie każde ilości /prywata/.
    Może coś zmixuję.

Bry piątunio:D.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.