Opinie Dni kotów i psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AGA1173

AGA1173 Chodząca legenda forum

Dzień dobry:)

Ewent robię, obie części:) 200 szt SP to nie dużo jak na hodowlany z dwoma zwierzakami. Jutro BB więc będzie to bardzo szybki ewent:D:p

2. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

że ile? że co? czemu tak dużo? [​IMG]
    no też szukam gdzie jest haczyk bo za pięknie to wygląda ale to nie w ilościach zwierza a w wartościach chyba trzeba by szukać ;)
    przy braku przeskoków

coś tam do oaz zaprowadzę :)
    najpierw pieski bo tych więcej mam :)

3. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Nagrody z globala dostanie każdy czy oddał coś czy nie. O ile global zrobimy..... Jakoś nie widzę ile tam do oddania sobie życzą

kybek93, skaliwa oraz brzustinka lubią to.
  4. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie takie kociaki i psiaki straszne jak je malują. ;)xD
    Podwórko mam pełne psów i kotów różnej maści, muszę tylko postarać się o zabawki dla nich.
    Ale te myszki i kostki też nie są specjalnie drogie. Myślę, że global też jest nasz. :D

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

dostaną Ci którzy zrobią podstawę, a podstawa się liczy do globala
    ale ile życzą sobie to tez nie zauwazylam

edit:
    jest wartośc podana w tabelce

6. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Wartość globalna pnącze ze wszystkimi nagrodami 30 mld. bez dwóch n itemów 26 mld. Ale to tylko dla jednego gatunku, dla drugiego jest tyle samo.

Ostatnie edytowanie: 20 czerwca 2017
  7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Damy radę , sp wszyscy mają , zwierzaki też są dzięki przepowiedniom Greci naszej kochanej , więc machniemy szybko ten ewencik i na leżaczek , póki słonko jest .

8. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja liczyłam tak: 163 000sg wartości uspokajaczy/kości podzielić na 10000 wartości to wychodzi po 163szt.
    163x 2 SP na hodowlę to 326SP dla jednego zwierza...o_O
    dlaczego w poradniku jest że wystarczy tylko 50szt. na zwierza, a mi wyszło z wartości, że 163 :p:cry:
    Oświećcie mnie proszę

9. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

I mamy kolejne OO. Oprócz eventu i BB będą z oaz jeszcze farmarki leciały:D

10. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

no można powiedzieć pełnia szczęścia xDxD
    oby tylko ten event okazał się taki szczęśliwy jak się teraz wydaje :)

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Do każdej z podstaw potrzebne zwierzaki o wartości 650.000. To 1.444 podstawowe psy/koty. W czasie tych 50 klonowań jakiś wsad do eventu przecież wypadnie. Czyli ze zwierzakami też nie będzie problemu. Zresztą każdy ma jakieś zapasy kolorusów w stodole;) Ja widzę jedno niebezpieczeństwo. Zasadnicze. Oszałamiające przeskoki, które sprawią, że nie będę w stanie przestaćxDxDxD

Kaska860, nie wiem co liczysz. Potrzebne do każdej z podstaw kości/zabawki o wartości 500.000 / 10.000 = 50 szt. x 2 szt. SP = 100 szt. na każdą z podstaw.

12. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

psów mam 600 szt i ani jednego kolorusa dlatego sie zastanawiam nad nimi czy robić , z kotami inna bajka tu podstawę na pewno zrobię

toDzasta, dotikampo oraz brzustinka lubią to.
  13. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ale jak Ty to liczysz ?
    50 sztuk z poradnika x równowartość uspokajacza 10 000 sg= 500 0000 i taką równowartość dokładnie wg tabeli trzeba oddać
    lewa strona tabeli

nie każdy ja swoje upłynniłam :D

14. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Z dużej chmury /dla czytających zgadulę czy inne fusy/ mały deszcz , ale to dobrze jak 30-ci na dworze , mózg paruje , a bielizna przykleja się tu i ówdzie ;).
    Do tego klasyczne już BB na dobry początek + weekend , no i polecą farmarki /pozdrawiam/xD.
    Przeskoki też na bank pozytywnie zaskoczą 8) , jak zawsze zresztą.
    Robić , dorzucić kolejne naklejki do albumu /kto tam ma ład i porządek?/ i opalać nosy.

Global /ogólnie nie jestem fanem/ nareszcie zbalansowany odpowiednio do ilości aktywnych userów , nie powinno być problemów.

Bry zagonione.

15. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

No właśnie nie każdy:p;) Ale zapas zwierza jest:), Sp od królowej jest:):inlove: więc event się zrobi;):pxD

16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Kurcze kolorusów nie mam , ale się zrobi , tylko te oszałamiające przeskoki - no u mnie jakoś ich nie było do tej pory - może teraz będą - oby , bo ja tak lubię hodować zwierzaki w oazach , wiem inna jestem , ale ten moment kiedy robię klik i nosz , znowu cofka i dalej klonuję - sama frajda . xD

17. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Witajcie :D
    Czytam poradnik, czytam ogłoszenia i oczom nie wierzę....;) Co to, jutro jakiś "dzień dobroci" dla graczy? hehe, no to fajnie...
    Event oczywiście robię, obie podstawy, zwierz czeka na wsad do oaz, SP od królowej też wystarczy, jutro BB i jeszcze z hodowli farmarki będą wyskakiwać... same dobre wiadomości :D:inlove::music: Tak trzymać BP xDxDxD

18. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dziękuję. Ja dodawałam wartości całkowite :oops:xD
    No to ilości eleganckie:)

Nutka i dotikampo lubią to.
  19. GrześJ

GrześJ Czeladnik forum

Coś źle policzyłaś: 100000+150000+250000=500000SG:10000=50 szt.uspokajaczy/kości :)
    A Twoje 163 000Sg:10000=16,3 szt

AlfaWilk i kaska860 lubią to.
  20. Gogosia

Gogosia Analityk forum

event robię podstawy
    podliczcie dokładnie ile trzeba tych zwierzaków bo już zgłupiałam o_O zwierzaków do wrzucenia a nie do zrobienia zabawek
    co to jest w tabelce wartość do etapu i wartość całkowita? mamy wrzucić za 250 000 czy za 1 150 000 ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.