Opinie Dni kotów i psów

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 20 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Teorie spiskowe kocham nad życie, ale wierzyć to nie za bardzo w nie wierzę ;)
    Miałam na myśli te różne oczywiste niby-to-błędy typu brak wcześniejszego powiadomienia o powrocie tego małpiego koszmarka, co rzucał dobrami wszelakimi.

A wizerunkowo (@dotikampo :)) to większość "błędów" jest zupełnie niegroźna - nie doceniasz potężnego narzędzia, jakim jest powszechnie wychwalane "przyznanie się do błędu".
    Takich, co to się przyznają, kocha się przecież i wspiera ;)

2. agni33

agni33 Wyjątkowy talent

ja tez go nie widzialam, ale jak oddalam brakujace 2 koty do ukonczenia to psi mi sie wtedy ukazal, jesttaki sam jak koci

btw co do tych ,,slabych ,, nagrod nie bralam pod uwage globalnych. mea culpa ,no ale ,,psie,, nagrody nie dopisza mi sie, bo nie mam zwierza, wiec... aczkolwiek nie jest zle, oczywiscie jesli nie napsoca teraz z tym paskiem

Ostatnie edytowanie: 22 czerwca 2017
  3. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

W takich wyczerpujących eventach . gdzie ponosimy koszty -można by chociaż dołożyć złotego bananka za ukończenie tury- etapu.ale to mażenie indyka....................

4. Megan

Megan Komandor forum

Znowu narzekania....sianie źle, szybki event też źle.
    Odpoczywaj od farmy lub siej do stodoły.

U mnie obydwa paski są, w obydwu tyle samo jest do zapełnienia paska, jakieś tak na oko 1/4 całości, pewnie po "naprawie" tego co się zepsuło będzie bardzo wolno się zapełniać:p

5. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Witam z rana, mnie wcale nie dziwi że tak szybko postępują paski w globalu. Poprzednim razem ledwo w pierwszych godzinach trwania eventu zrobiłam podstawę a globalny już był zapełniony. Z moich obserwacji wynika, że najwięcej graczy robi takie eventy zaraz po rozpoczęciu, dodatkowo królowa sypnęła SPi mieliśmy czym chlapac. Nie widzę tu żadnego błędu sama do piesków dodałam więcej zabawek niż do kotków, każdy oddaje to czego ma więcej nie koniecznie wszyscy oddają koty.
    Kocham te teorie spiskowe od których odechciewa się zabawy w farmeramę, a zwłaszcza jak BB zaczyna mieszac. Miłego dni życzę wszystkim zapracowanym na farmie, ja uciekam się szkolic.

6. jadwiga67

jadwiga67 Aktywny autor

marzenie napisałam przez -ż- bo to marzenie, to zamioast złotego bananka dajcie 10 000 pd na bacha ...ale event fajny i kosztowny jak kobieta...

7. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

ja już czekam na kolejne BB;) paski na globalu są ku końcowi wiec teraz bym dopiero chętnie poklonowała sobie , bo wczoraj to z przeskokami było kiepściutko :p

8. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Ciagle go nie masz?
    A ciasteczka kiedy ostatni raz jadles? ;)
    Oba paski pokazuja, ze mniej niz polowa do itemu nam zostala.

Tak sobie mysle, ze jesli cokolwiek cofna, to nie za wiele i pnacza i tak beda nasze ;).

9. niki1990

niki1990 Komandor forum

No skończyłam. Aż się sama sobie dziwię, jak lekką ręką wydałam ponad 8 dużych baniek. ehh, ale teraz czekam na globala i moje rzędy

10. fruzia79

fruzia79 Ekspert forum

Nic dodać nic ująć!! Dobrze że poczytałam sobie, więc nie będę bazgrała o rzekomych babolach BP 8)

Pozdrawiam ;)

PS. z niecierpliwością czekam na wynik - jaki to babol się wkradł xD8)

Aha a w temacie.... podstawa skończona

11. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzien dobry błedy sa raz pasek postepów psów jest w 3/4 jest na zielona za chwile na biało czyli robimy kolejny global z pieskami idziemy jak burza dajemy czadu hi hi

12. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Witam
    Mi po przyjściu z pracy została godzinka na kolorowanie... więc zbyt mało zwierzątek
    zwłaszcza kotów kolorowych. Czekam na ponowne BB. :p

13. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

jadwiga67

Jeden z Twoich postów usunęłam jako off top.

14. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

Nie wiem o jakich błędach piszecie..dopiero weszłam na farmę...muszę poszukać i poczytać...
    Co by nie było wczoraj zrobiłam podstawę i solidarnie wrzuciłam do wora po równo i pieskom i kotkom po pół miliona..
    może nie za dużo..ale coś ewentualnie jeszcze się wciepie poczekam , pożyjexDxD

Witam topowo....:p:p:p

15. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Zrobiłam tylko koty a i tak nie wiadomo czy nie pożałuję robienia tego eventu... Zwłaszcza jeśli nie dostanę dodatkowych nagród.o_OCzyli moje podejście do hodowlanych jednak niezmiennie słuszne.xDNo ale dorzuciłam też do globala8) to niech tam:music::pxD Ale przeskoki bez rewelacji - jakby ktoś pytał;) Psów absolutnie nie ruszam ani trochę:p

16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Mamy jutro BB - bym się cieszyła , ale z wyników moich oaz wynika , że mam je omijać szerokim łukiem .
    Pasek globala pomalutku rośnie , na razie czekam , nic nie dorzucam .:)

17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

18. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Wreszcie naprawili błąd - no i mamy połowę tego co było - dl globalnego.

antonina-farmerska i kazak9 lubią to.
  19. Gogosia

Gogosia Analityk forum

skąd wiesz ? jeszcze nic nie napisali na ten temat, u mnie się nic nie zmieniło? koty i psy hoduję na handel, bo już nic nie koloruje mam dość :D

20. Kotek2017

Kotek2017 Aktywny autor

u mnie tez nic się nie zmienilo
    przed chwila upolowałem perskiego za 5 mln

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.