Dlaczego zamykane są wątki ?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 15 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Ekipa tegoż forum - pytanie do TL_Mouse
    Czy Ja niewyraźnie napisałem aby nie zamykać wątku który wkleiłem :sleepy: (Patrz wyżej )
    Ja wiem że jak Pan Wojchilla odpowie to jakbym dostał odpowiedź od najwyższego lecz Mi chodziło o tę odpowiedź https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/sms.11369/#post-86574 więc zadałem pytanie czy aby na pewno ekipa tegoż forum jest z ramienia BP
    Ja!!! mam załatwiać z jakąś firmą że gracze zrypani po całym tygodniu pracy chcą w sobotę lub niedzielę doładować floreny za pomocą smsa i nie mogą o_O chyba od takich spraw jest TL aby zgłosić to do ICMa a ten do kogoś kto się tym zajmuje na co dzień o_O - chyba że się mylę i teraz to gracze na własną rękę wszystko załatwiają a Wy tylko "profity" za zamykanie wątków z prędkością światła :wuerg:

Bardzo byłbym szczęśliwy jakby na to odpowiedziała TL_Mouse lub ICM

Zapomniałem ECH
    Pozdrawiam
    QQRYQ333

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

chyba najłatwiej śledzić ogłoszenia, a nie mieć nieuzasadnione pretensje >>KLIK<<

Form płatności jest wiele - polecam się zapoznać również z >>TYM<<

miłego wieczoru :)

3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

A kto ma pretensje ??xDxD
    Wy chyba nie czytacie forum już wcale tylko jesteście ustawieni na zamykanie wątków xD
    Ja wiem że Wy dwoje możecie nie wiedzieć że gracze skarżą się na doładowanie SMSem od bodaj pół roku a jako że Ty jesteś z czatu (głównie tam przebywałaś )a Pan Wojchilla jest tylko przelotem to skąd jemu to wiedzieć xD
    Taj sobie myślę skoro ten mobilek czy jak to zwał działa tylko w dni robocze to może Mini Eventy niech BP robi też w tygodniu - wtedy bedzie BP syte i gracz cały o_O
    Na koniec proszę Mi nie wychodzić z propozycjami bo Mi akurat pasuje forma płatności SMSem i skoro BP zależy na kasie to Oni muszą tak zrobić aby w soboty i niedziele też doładowywało o_O
    Chyba że ten problem nie jest znany prezesowi o_OxD

Również życzę Miłego Wieczoru

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Postanowiłam wreszcie zarobić na solidnego bana - czas najwyższy, bo forum mi szkodzi.
    Otóż pragnę złożyć wyrazy najszczerszego uznania Szanownej Pani TeamLeaderce Mouse - nikt tak jak Ona nie potrafi udzielać odpowiedzi nawet na najtrudniejsze pytania: zwięźle, jasno, dobitnie... i totalnie nie na temat 8)

Wesołej zabawy życzę wszystkim.

Rock lubi to.
  5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

QQRYQ333 chyba Cię rozczaruję - nie wiem i nie chcę wiedzieć o jakim prezesie piszesz :)

Tak, jak zostało napisane >>KLIK<< (Mobilitek jest zewnętrzną firmą obsługującą w naszym kraju płatności sms, jeśli masz jakieś zastrzeżenia czy reklamacje dotyczące płatności sms, zapraszam do skierowania bezpośrednio do Mobilitek.)
    Swoje niezadowolenie,bądź zadowolenie z dokonanego zakupu skieruj proszę drogą formularza kontaktowego pod wskazany przez pomoc techniczną linik odnoszący do Mobilitek.

Także raz jeszcze życzę miłego wieczoru i kłódeczka.

QQRYQ333 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.