Dlaczego są takie śmieszne nagrody w zagrodach i drzewach ;(

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika witek1957, 21 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witek1957

witek1957 Forumowy żółtodziób

jeżeli mam poziom 96 , to wydaje mi się ,ze zagroda w evencie powinna być adekwatna do poziomu , a nie śmieszne zagroda dla pszczół pomarańczowa jak mam już czerwoną , albo śmieszne drzewa ...nie róbcie z nas idiotów ..to co nam sie należy na wyższym poziome to nam dajcie !!!!!!!!!! nie zaniżajcie nam poziomy !!!!!!!!!!!! i oczekuję odpowiedzi na mój temat , anie gdzieś to zniknie jak zwykle..pozdrawiam waszą śmieszna ekipę ;(

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2016
    Anuszki i bazyl2211 lubią to.
  2. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

śmieszne to jest dostać na wysokim poziomie żółte kury pomarańczowe to jest jeszcze coś. Pozdrawiam

potrykus12, bazyl2211 oraz witek1957 lubią to.
  3. witek1957

witek1957 Forumowy żółtodziób

pomyłka zaszła mam pozom 96 i tak jak piszesz śmieszne nam dają nagrody :(

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 marca 2016
    potrykus12 i bazyl2211 lubią to.
  4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witajcie,

Rozumiem, że mówimy tutaj o zagadkowych zagrodach jak i sadzonkach, które były do wygrania podczas ewentu.

Musicie pamiętać, że tutaj system jest losowy. Stawiając zagrody czy też sadzonki możemy wygrać losowy przedmiot. Może to być podstawowy kurnik, a może to być najnowsza zagroda albo drzewko. Nikt nie jest wstanie określić co się dostanie przed odkryciem tajemniczych zaród i sadzonek. Ponieważ system jest losowy wszystko zależy od szczęścia gracza. Tutaj warto przypomnieć, że jako Polska ekipa Farmeramt nie odpowiadamy za grę. Nasza rola jest opieka nad Polską społecznością.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Niestety, jeżeli chodzi o TS-y to są one "odwrotnie opłacalne".
    Jak masz poziom 2 to możesz wylosować coś z "unikatów" lub jakiś kurnik.
    Mając poziom 90+ możesz wylosować "unikat" lub coś z wszystkich dostępnych zagród przypisanych do poziomów.
    Także, czym wyższy level, tym mniejsza szansa na dobrą zagrodę.

6. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

jak to dlaczego takie śmieszne
    oczywiście po to żeby nam humor poprawić;)
    wyluzować trza to tylko gra:)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

witek1957 czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

8. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Witek1957 sprawdziłem na młodej farmie:
    Ty jako "stary" gracz: losowo możesz wygrać wszystkie drzewka odkryte do Twego poziomu i tzw dodatkowe
    Młody : miałem farmę na niskim poziomie chyba 5: dostałem jabłonie, 2 tabebuje, nieśpliki i wierzby (gdyż losowane jest między jabłonią odkrytą i pozostałymi
    stąd im wyższy poziom tym większy rozrzut wygranych

9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Nowe pytania nie pojawiły się , więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.