dlaczego nie mogę normalnie otwierać skrzynek?

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika niki1990, 28 stycznia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niki1990

niki1990 Komandor forum

Coście znów popsuli, że po każdej skrzynce muszę grę odświeżać??? Przy odpowiedzi proszę wziąć pod uwagę mój poziom w grze i oznaczenie na forum.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. niki1990

niki1990 Komandor forum

oczekuję odpowiedzi, kiedy sytuacja wróci do normy, bo ta bzdurka szumnie zwana ogłoszeniem nic nie wnosi. Oczywiście z datą i godziną

4. SMOD_Atena

niki1990 może jeszcze sekundy mam Ci podać? Jako tak doświadczony Gracz i użytkownik forum wiesz z pewnością, że nie ma szans na otrzymanie takich informacji, bo nikt nie jest jasnowidzem. Jeśli otrzymamy jakieś precyzyjne informacje to znajdziesz je w dziale ogłoszeń.
    A podane ogłoszenie wnosi to, że w dniu dzisiejszym problem z zawieszaniem gry podczas otwierania skrzyń ma być usunięty.

Czy coś jeszcze?

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

zamykaj, bo jak zwykle nic nie wiecie

6. SMOD_Atena

Wiemy na tyle na ile jesteśmy informowani. Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.