Dlaczego nie dodajeci punktow PD

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika radzio3101, 21 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. radzio3101

radzio3101 Forumowy żółtodziób

Na dzikiej farmie przy 153 lewe-lu jest do zdobycia ok.280 tys pkt.pd. logiczne ze jeżeli dziennie zdobywam około 40 tys powinno zając to około 7-8 dni ...a trwa to miesiąc albo dłużej wiedz co się dzieje i dlaczego macie taki bałagan w tej grze...może ktoś z obsługi raczy odp na to pytanie????????

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie bardzo rozumiem,więc bardzo proszę napisz jaśniej jeśli możesz.Jesteś na 153 poziomie na farmie,tak ? Według Ciebie PD potrzebne do przejścia na poziom 154 to ok...280 tys... PD czy tak? Nie wiem skąd masz takie informacje,ale zapraszam do zapoznania się z tabelami poziomów na farmie,w nich znajdziesz wartości PD wymagane na poszczególnych poziomach :
    Poziomy na farmie : >>>KLIK<<<
    Zgodnie z tym co jest napisane w tabelach,do przejścia z poziomu 153 na poziom 154 wymagane jest zdobycie 25 mln....PD.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 21 marca 2015
  3. radzio3101

radzio3101 Forumowy żółtodziób

mowa o dzikiej farmie...jezeli dla ciebie 6 cyfr to miliony to niech tak zostanie :D

dziękuj ...poczytałem troszkę i nie mam więcej pytań:)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie mamy w grze "dzikiej farmy",jest główna łąka, dzika łąka oraz leśna polana-to są 3 części farmy i z nich PD zaliczane są do farmy.Jest też wyspa "Bahamarama" ,więc nie wiem o jakiej dzikiej farmie piszesz?

Zapraszam do zapoznania się z poradnikami na temat gry : >>>KLIK<<<

A skoro już nie masz pytań,to miłej gry życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.