Dlaczego mi wyskakuje Błąd

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Radyjko, 23 lutego 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Radyjko

Radyjko Czeladnik forum

Dlaczego mi wyskakuje Błąd po wpisaniu kodu Bonusowego z Komputer Świata gdzie kod jest ważny do 7.10.2020 jak go wpisuje wyskakuje komunikat nie ma takiego kodu i zablokowało mi wpisywanie kodu na około 2 h kupiłem gazetę i z kodu skorzystać nie mogę ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Radyjko nie mamy niestety informacji o kodach dostępnych u partnerów BP, spróbuj może użyć kodu w różnych kombinacjach małych lub małych i dużych liter czy samych dużych. Możesz też spróbować na innej przeglądarce wejść do gry i wpisać czy wkleić kod. Przy wklejaniu zwróć uwagę aby nie było przed kodem np. spacji.

Z tego co jest napisane na w/w stronie to obawiam się, że ten kod zadziała tylko na koncie założonym na stronie partnerskiej, w tym przypadku Komputerświat. Przeczytaj proszę w gazecie, którą kupiłeś - tam powinny być informacje o warunkach jakieś trzeba spełnić aby móc z kodu skorzystać.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Ostatnie edytowanie: 23 lutego 2020
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.