diskoróżyczka

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Marianka2011, 4 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

Jak mogę zdobyć tego kwiatka?

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Marianka2011, wszystkie Muzyczne Kwiatki wycofane zostały już dosyć dawno z nagród na Farmerskim Kole Fortuny, >TU< o tym możesz przeczytać. Nie ma możliwości zdobycia tych itemów.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc?

3. Marianka2011

I co teraz - na pnączu brak 1 kwiatka - nie miałam szczęścia wylosować . Po co mi zatem takie pnącze .Nie można by zrobić tak aby ktoś mógł podarować?

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Marianka2011, przykro mi, ale do tej pory itemy te nie brały udziału w evencie G&T, czy kiedykolwiek będą dostępne nie wiem.
    Informację z dokładną data wycofania muzycznych kwiatków znajdziesz w TYM poradniku.
    Czy jeszcze jakoś mogę pomóc?

5. Marianka2011

To ja wiem- ale to nie ma sensu żeby pnącze stało bezużyteczne . To niech zroią tak aby można było wyżucać takie pnącz z gry

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Marianka2011, przykro mi, nie ma takiej możliwości, ale zawsze itemy możesz umieścić na którejś z łąk i zbierać bonus jaki dają.

W związku z wyczerpaniem tematu wątek zamykam.
    Dziękuje i udanego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.