Diskoróżyczka!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bena26, 7 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bena26

bena26 Młodszy ekspert

W kole fortuny wygrałam główną nagrodę i nie wiem gdzie znajduje się i co daje.

2. igraszka

igraszka Koneser forum

Hej !
    Znajdziesz ją w itemach ,a daje przypuszczam pd ,chociaż jeden z kwiatków daje i sianogrosze ,nie pamiętam który.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

igraszka dziękuję za pomoc,z małą poprawką-żaden z kwiatków nie daje sianogroszy :).

bena26,tak jak wspomniała moja przedmówczyni,diskoróżyczka to item(taki ładny kwiatek ),który daje PD na wyspę i tylko na wyspie i wyspie skarbów można go postawić.Znajdziesz go w inwentarzu,w zakładce z itemami.

A tu informacje na temat wszystkich dostępnych kwiatków,które można wygrać na kole fortuny w trybie imprezowym :
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/muzyczne-kwiatki-z-koła-fortuny.13809/#post-249893

4. bena26

bena26 Młodszy ekspert

Dzięki już wszystko jasne!

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję i skoro wszystko jasne,to zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.