Denerwujący młyn

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika _Beeaa_, 3 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Beeaa_

_Beeaa_ Okazjonalny autor

Ta gra robi się coraz bardziej frustrująca. Nigdy nie narzekałam na pazerność BP bo rozumiem, że ludzie którzy przy niej pracują chcą być godziwie wynagradzani. Ale ja za swoje pieniądze, które wkładam w tę grę, też chcę otrzymać godziwą usługę. Po co było wprowadzać zmiany w dobrze funkcjonującym młynie. Tylko po to żeby ograbiać farmerów z paszy:mad:Wcześniej mogłam w każdej chwili przerwać produkcję, żeby zrobić w młynie coś innego. A teraz tracę od razu całą wcześniejszą produkcję. I te ciągłe eventy podczas których trzeba coś robić w młynie. Musiałam przerwać dużą produkcję paszy(wszystko oczywiście tracąc), żeby przez pół godziny produkować tam lody:mad:Zamiast przyjemności z gry mam zepsuty dzień:cry:

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Swoją opinię na temat młyna możesz zamieścić w tym temacie : >>>KLIK<<< Jest tam również ankieta,w której możesz oddać swój głos.W związku z powyższym tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.