demoniczna skrzynia kości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Smok7, 29 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Smok7

Smok7 Forumowy żółtodziób

Po otworzeniu skrzyni demonicznych kości miałam dwie nagrody jabłoń mrocznej królowej i roślinę (ale nie pamiętam nazwy). Po sprawdzeniu drzew w krainie pełni księżyca nie mam jej w inwentarzu. Próbowałam już wylogowania ale nadal się nie pojawiło. Może coś źle robię.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj. Jesteś pewna, że to była skrzynia demonicznych kości? Poniżej przedmioty, jakie można w niej znaleźć:
    T_skrzynia_kości.PNG
    Podejrzewam, że ze Skrzyń demonicznych kości dostałaś kolejne skrzynie i w nich znajdowały się przedmioty o które pytasz. Tyle że nie ma tam drzew, są tylko owoce - grafiki mogą być trochę mylące, bo stanowią je właśnie drzewa. Np. w Skrzyni nocy pełni księżyca wygląda to tak:
    skrzynia.PNG

Jeśli chcesz jednak dokładnie sprawdzić jakie skrzynie otwierałaś i co się w nich znajdowało, musisz skontaktować się z Pomocą techniczną. Wskazówki znajdziesz tutaj >>klik<<.

Czy masz jeszcze pytania?

3. Smok7

Smok7 Forumowy żółtodziób

ok dziekuje za wyjasnienie

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Również dziękuję i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.