dawno dawno temu :)

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Lucka033, 5 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lucka033

Lucka033 Forumowy żółtodziób

witam serdecznie :)
    bardzo się tutaj zmieniło i chociaż od dawna farma przestała mnie interesować moja farma jest godnie "obrabiana"..dlaczego gdy weszłam na forum pokazuje mi,że użytkownik dołączył w 2014 r. i napisał łącznie 0 postów? moje konto zostało założone prawdopodobnie w 2008 r. i na pewno było minimum 50 postów,więc jak to możliwe?

2. kasia750

kasia750 Hrabia forum

bo forum przeszło reorganizacje...........:p;)xD

-katie1234- lubi to.
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

kasia750, dziękuję za pomoc.
    W 2014 r. forum zmieniło się nie tylko wizualnie, ale ma inny system. Dlatego też Uzytkownicy zakładali ponownie konta na forum. Stare forum jest już niedostępne.

Czy masz jeszcze jakieś pytania w tej sprawie?

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Niezależnie od tego, czy forum mamy nowe, czy stare, Regulamin Forum, zgodnie z dokumentem źródłowym jakim są Ogólne Warunki Handlowe, zabrania oferowania sprzedaży lub jakiegokolwiek innego przekazania innym osobom dostępu do konta. Zgodnie z tym nakładam punkty karne na Twoje konto.
    W związku z powyższym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.