Opinie Dary bogini

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Jestem zdenerwowany , bo po raz n-ty dostaję koi, gary itd po kilka razy, no ale jak dostaję koi i przerywam daję 5 zegarów i nadal mam to samo do oddania to chyba jakieś totalne oszustwo jest, to po co te zegary, dla zamydlenia nam oczu ?
    Czy to jakiś błąd czy to norma ?

2. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Skończone yupi yupi yeeee uffffff... nie bedę się chwalił ile SG mi zostało,
    lecę pnącze odpalać :D
    A wszystkim, którzy ostatnio ze mną wytrzymali i tym, którzy mi przysyłali skarby, zegary bardzo dziękuję.
    Jestem ogołocony z kasy, ale usatysfakcjonowany.

3. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Wszystkie prezenty już rozdane, mam nadzieję,że osobą, którym je wysłałam uda się ukończyć event lub zdobyć jeszcze jakieś nagrody:)
    Powodzenia dla Was w ostatnich 55 minutachxD

kheme, JJoanna oraz gosiagosia60 lubią to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

5. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Za 30 min zbiór papirusa. Jeśli cudem wysypie się z niego 120 skarbów, to dam radę skończyć ;) :p

kheme i JJoanna lubią to.
  6. catfish79

catfish79 Forumowy żółtodziób

dziekuje wszystkim bardzo serdecznie za pomoc.wlasnie zakonczylam event.powodzenia wszystkim ktorzy nadal sie z nim zmagajaxD:p:D

est-orka lubi to.
  7. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ostatnie minutki już,trzymam kciuki.Już nie mogę nikomu pomóc,skończyły mi się prezenty.Powodzenia

8. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

Jeeeeee event skończony :D:D Wszystkim którzy wysyłali mi wypadajki BARDZO ALE TO BARDZO DZIĘKUJĘ, jesteście kochani :inlove:xD

9. catfish79

catfish79 Forumowy żółtodziób

czy ktos jeszcze ma ten sam problem zamiast ikonek w poradniku mam czerwone krzyzyki?

10. stanbal

stanbal Forumowy żółtodziób

Witajcie, czy papirusy też można wysyłać jako prezent? Brakuje mi 100szt więc jakby ktoś miał ponad stan to byłbym wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Stanbal

11. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

niestety :p;)nie mozna słac roslin eventowych

12. stanbal

stanbal Forumowy żółtodziób

Dzięki za informację.

13. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

jedynym jak mi sie zdaje rozwiazaniem na tak krótki czas do zakoczenia eventu byłoby zakupienie dwóch małych koszyków w których łacznie jest 100 szt papirusów;)

14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

ja zmieniałam wielokrotnie i za każdym razem chciała to samo ja się poddałam i oddałam bo szkoda było moich nerwów i zegarków ale nie zawsze była taka uparta niektórym zmieniała wymagania od razu ot taka losowość typowa w tej grze :)

marzena5275 i eliza9070 lubią to.
  15. iwona0906

iwona0906 Forumowy żółtodziób

Uuuu, i po evencie, brakło wypadajek na 6 etapów, 6sztuk do skończenia jeszcze jednego etapu,
    dlaczego nie można wymieniać eventówek na wypadajki? :(

16. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Gratuluję wszystkim, którzy ukończyli :) mnie się niestety nie udało. Może następnym razem...

17. Efka64

Efka64 Czeladnik forum

w końcu zakończyłam event.... bez dokupywania czegokolwiek ( za wyjątkiem roślinek) i chyba tylko dzięki temu ze liczyłam.... i miałam urlop ;)

18. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

I Dobrze. Las jest Od tego żeby rosły tam drzewa lub co kto chce bez konieczności demolki. Zresztą i bez lasu da się zakończyć event i to przed czasem. Ja siałam tylko na 2 łąkach bo reszta w zagrodach była.

19. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty nic nie wnoszące do tematu usunęłam.

Gratuluję wszystkim, którym udało się ukończyć event w całości, a Graczom którym się nie powiodło tym razem, życzę powodzenia w kolejnych eventach.

20. mamuńka-

mamuńka- Naśladowca mistrzów

zdobyłam wszystkie TS-y:D
    niestety nie zdobyłam żadnego itemu na pamiątkę eventu:cry:
    dlaczego wszystkie itemy były na samym końcu??????:cry:
    na pnącze nie polowałam,bo fasolka za droga i nie zamierzam jej kupować,ale marzy mi się chociaż po jednym itemie z każdego eventu na pamiątkę............
    na całość nawet nie liczyłam............

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.