Opinie Dary bogini

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Asiulek_jo225

Asiulek_jo225 Czeladnik forum

u mnie podobnie, Horus jakoś mało łaskawy... nie dość że chce tylko jajka strusie albo garnki (których u mnie jak na lekarstwo - praktycznie brak bo robiłam misje w społdzielni) to wypadajki mnie zupełnie przyblokowały

2. eva0909

eva0909 Forumowy żółtodziób

jeszcze 10 skarbów i evencik zakończony uuuuuuuuuffffffffffffffffff

3. *Swojak*

*Swojak* Okazjonalny autor

Moja bogini kapryśna, wyczyściła mi zapasy koi, jajek strusich kilka razy dokupiłem, kilka razy zmieniłem zegarami, ale taka sytuacja mnie załamała. Dostałem zamówienie na koi, a że już nie mam więc zamieniłem na jajka strusie, tych też już nie chciałem dokupować, zamieniłem i znowu bogini chce koi . Załamka już mnie ogarnia, bo takie życzenie teraz kosztuje mnie niemal 500 tys SG.
    Mam do zrobienia 6 zadań, więc 3 000 000 muszę wyłożyć, ale to jest dokładnie cały mój zapas SG. Jeśli skończę ewent to zakończę grę i ogłoszę bankructwo. Co robić ?
    Może coś poradźcie lub pomóżcie zegarami ?

4. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

event zrobiony wczoraj pnącze odpalone
    robiłam go na luzie, bo od razu zakładałam że z wypadajkami będzie problem, ale na szczęście jakos leciały, także puchary na drzewie chyba pomogły troche
    teraz pora ts-y wystawić

0olimpia0 lubi to.
  5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A u mnie już tylko 9 zadań do zrobienia. Posiałam co mogłam i czekam na wypadajki, zobaczymy jaki będzie finał. Ts-ami zajmę się później. Pozdrawiam walczących;)

6. kijjek

kijjek Czeladnik forum

witam,chyba bede krzyczec,z pola cebuli,na malych,z chmj,jablecznikiem i chlebkiem 9 skarbow,to jakis zart,a potrzebuje jeszcze 50,ratunku

7. Kasialka

Kasialka Generał forum

Wyślij sówkę.

Ja już dawno skończyłam, pnącze działa :)

8. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

hej :) event prawie ukończony do pełni szczęścia i wykonania wszystkich zadań brakuje 35 wypadajek :eek: :cry: , roślinki rosną za godzine zbiór i mam nadzieję że wyleci potrzebna ilość :) czy mogę was prosić o wysłanie wypadajek?? nick w grze farmer1608. Z góry bardzo wam dziękuje

9. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Dziękuję Wszystkim, którzy rzucali we mnie zegarami... event skończony xD

10. kijjek

kijjek Czeladnik forum

o rany a mi nadal duzo wypadajek brak,chyba mi sie nie uda,bardzo szkoda

11. Radovid

Radovid Czeladnik forum

z 5 zagród smoka otrzymałem: zagrodę dla żółwi, kiwi, gołębnik, wilczą jamę i żółta sztrzygalnie owiec :D

12. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Dzięki sąsiadom i nie tylko udało się uzbierać wypadajki! Koniec!!! Jak ktoś na problemy to mam jeszcze kilka prezentów :) Proszę pisać sowy. Marzenocha

eliza9070 i kheme lubią to.
  13. kolasz1

kolasz1 Czeladnik forum

witam,
    niestety w lesie siać nie można :(

14. catfish79

catfish79 Forumowy żółtodziób

pomocy brakuje mi jeszcze 20 skarbow egipskich a event zaraz sie konczy,jesli ktos zakonczyl swoj ewent I ma mozliwosc wyslania mi prezentu -skarb egipski bede bardzobardzo wdzieczna.pozdrawiam

15. tytan77

tytan77 Czeladnik forum

Evencik skończony i jeszcze 182 wypadajki na plusie :)
    Pora postawić TS-y i czekać na porządne zagrody ;)

0olimpia0 lubi to.
  16. Rob10son

Rob10son Czeladnik forum

Dzień doberek, walczę do końca, brakuje jeszcze 31 wypadajek, ale za 1.5h zbiory, jeśli ktoś może posłać skarb będę BAAARDZOO wdzięczny. Nick w grze Rob10son

17. kheme

kheme Analityk forum

Po nocnych zbiorach wyleciało mi raptem 20 wypadajek (z 3 pól w czarnych jagód).
    Także na chwilę obecną brakuje mi 51 wypadajek... :(

Ostatnie edytowanie: 7 września 2015
  18. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Mam jeszcze kilka prezentów:)
    Komu niewiele potrzeba to proszę o sówkę, wspólnymi siłami może damy radę:)
    Ja event ukończyłam dziś, wydalam na 2 ostatnie zadania z produktami trochę SG,bo chcieli akurat po 14 karpi i 13 strusich jaj a tego nie miałam a cena wysoka. Zegarów na wymianę towaru nie miałam a czekać 2 h to się nie dało,bo już było by po evencie:)

kheme lubi to.
  19. moniewo

moniewo Okazjonalny autor

Hallo witam, czy mogę dostać link do tabeli z nagrodami?? bo u mnie wyswietlają się tylko przekreślone okienka i lipa...

20. madzia_z2

madzia_z2 Czeladnik forum

Wielkie dzięki za okazałą pomoc dla przemiłych graczy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.