Opinie Dary bogini

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Odkryłam ts-y i wypadło tak:

Na farmie z drzewek:
    czarny bez XXL, pinia XXL i XL, orzech włoski XXL, 2xmorela XXL, kowhai, wiśnia XXL, klon cukrowy XXL, jodła XXL

Z zagród:
    koguty, myszy, dziobaki, 2xkiwi

Bahama:
    pistacja XXL, cedrat, orzesznica brazylijska XL, palma kokosowa XXL, amherstia, 2xpistacja XL, avokado XXL, liczi XL, karabola XXL

Ogólnie bez szału.

kheme lubi to.
  2. kheme

kheme Analityk forum

Ja nie wiem jak Wy to robicie z tymi wypadajkami, mi brakuje 190 :(

chrumcia91 lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja gozdziki na noc i dzien juz sialam, dzis byly róże....a na bahamie imbir ciagle :p

4. kheme

kheme Analityk forum

No ja na baha najdłuższe co mam to kaktus, a na noc siałam róże... goździki na 1 polu tylko raz.. hm, chyba muszę przestać siać te 10h :p

leloch88 lubi to.
  5. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Jedynie SN skróci czas wzrostu, co przełoży się na większą ilość zbiorów.

6. andrzejewskab1975

andrzejewskab1975 Naśladowca mistrzów

Proszę wypadajki lećcie. Chyba nie dam rady do jutra. Rano do pracy na 13 godzin a jeszcze ponad 100 brak:cry::cry::cry:. Zasadziłam cebulę ale to nie wysrarczy:cry::cry::cry::cry:

7. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mnie gdy już zakończyłam event wypadajki lecą jak szalone, gdybym mogła chętnie odstąpiłabym je potrzebującym

*galinka* lubi to.
  8. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

nie bez znaczenia jak sądze jest takze przed samym zbiorem aktywowanie rzedu pnacza dajacego zebranie o 5 % wiecej wszystkich przedmiotów przez 30 min ;):pxD

eliza9070 lubi to.
  9. kheme

kheme Analityk forum

Ja, wysyłam.

Drzewka na baha nawet ładne wyleciały - pistacja XXL, 2x tamaryndowiec, liczi XL, kumkwat XXL, pistacja XL, karambola Xl, kiwi XXl, mandarynka xl, kakaowiec XXL

110 wypadajek do końca, jeśli ktoś może wysłać to byłabym wdzięczna :)

Ostatnie edytowanie: 7 września 2015
    _miki101- lubi to.
  10. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Było napisane "specyfik". [​IMG]

11. nltog

nltog Aktywny autor

Tajemnicze z eventu -
    Bez komentarza;
    żenada i wstyd dla BG.

12. mahartka

mahartka Baron forum

nie zapomniałam postawić sadzonek :)
    farma się nie popisała: buk xxl, 2x czarny bez xl i 3x xxl, morela xl, niesplik japoński, pinia xxl i xl,
    za to lepiej na wyspie: ostrokrzew xxl, 2x amherstia, mandarynka xxl, cedrat, granatowiec xl i xxl, 2x baobab :inlove::inlove: i na osłodę bananowiec xl xD

13. Ilonka102

Ilonka102 Okazjonalny autor

gratulacje dla wygranych, a u mnie wypadajek nadal brak :cry:. Jeśli ktoś ma w nadmiarze będę wdzięczna.

14. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Dzień dobry wszystkim deszczowo i poniedziałkowo. Eventu raczej nie zrobię do końca, bo zostało mi pół Horusa, a brak wypadajek. Jeszcze ponad 160 musiałabym uzbierać. Długorosnących też nie posieję, bo muszę dosiać papirusu jeszcze. No ale zrobię ile się da.

Ostatnie edytowanie: 7 września 2015
  15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

16. kijjek

kijjek Czeladnik forum

witam,u mnie tez event pozostanie neskonczony mam 71l ale gram od niedawna i jak dla mnie za trudny,ale zrobie ile dam rade,rosliny juz mam ale wypadajki u mnie porazka,no coz nie mam pnacza,zadnych jajek ani pucharow,mam nadzieje ze jeszcze kilka wyleci bo chcialbym wbic l,zeby bobrami sie pobawic bo jeszcze ich niemam,jesli ktos ma wolny prezent to bardzo poprosze

17. abrakadabra_1

abrakadabra_1 Czeladnik forum

event zakończony, z tajemniczych jestem zadowolona mam żółwia i baobaba na bahamie :inlove::inlove:

kheme lubi to.
  18. makufarmer

makufarmer Okazjonalny autor

Ja nie chciałbym napisać, że tym razem poległem. Walczę nadal. Brak mi i mało i dużo jednocześnie bo tylko/aż 74 szt skarbów. Sieję od kilku dni długorosnące, ale cóż róże zawiodły dramatycznie bo 12-15 z głównych łąk inaczej nie nazwę. Mam posiane orzechy laskowe, kurki i paprykę na wyspie, ale nadal mam obawę, że tego nie wystarczy. Teraz liczę tylko na pomoc sąsiadów i graczy.
    Zacząłem z lekkim poślizgiem i teraz też tego efekty.
    A tym wszystkim, którzy już ukończyli gratuluję (i cichutko zazdroszczę) :D

19. Ilonka102

Ilonka102 Okazjonalny autor

Jeszcze raz gratulacje dla tych co ukończyli, ale niektórym brakuje wypadajek. Jeśli ktoś może to zajrzyjcie do wątka dary bogini wymiana, prezenty i wspomóżcie tych co w potrzebie :inlove::inlove::inlove:

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

dzień dobry wszystkim :)
    Event zakończyłam wczoraj, wypadajek na plus zostało ponad 200, z sadzonek na farmie obsypało mi tarniną ...o Bahamie szkoda gadać :oops: rano odkryłam stajennych pomijając jakiś żółć i pomarańcz dostałam dwie zagrody kiwi :) ogólnie jestem zadowolona i życze powodzenia wszystkim "walczącym" :)

0olimpia0 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.