Opinie Dary bogini

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dana1981

dana1981 Czeladnik forum

U mnie to samo! Ranna zmiana jutro a skarbów sporo brakuje! Pomóżcie!!!
    Nick danusia1981

Ostatnie edytowanie: 6 września 2015
  2. ShakeWave

ShakeWave Wyjątkowy talent

Ja jeszcze działam, jutro nie będę miała jak wejść na farmę przed 14, więc z tego co dzisiaj urośnie mogę zdobyć albo obelisk albo tajemnicze zagrody. A i tak pewnie się skończy na tym, że wypadajek zabraknie i figa z makiem :sleepy:.

3. smerf41

smerf41 Weteran forum

U mnie event całkiem całkiem..ale brakuje mi dosłownie 10 wypadajek..a jutro cały dzień mnie nie ma....może na G&T zdobędę potrzebny item..pozdrawiam walczących.

4. artmal

artmal Czeladnik forum

ja jeszcze walczę, brak mi skrzynek bo pnącze mam nie zakończone, ale może rano wpadną. moja wina, bo ja tak na luziku, zostawiłam sobie drzewka i nie demolowałam farmy.

5. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

No ja walczę z wypadajkami... Może jutro rano zakończę :D

6. kheme

kheme Analityk forum

Zostało mi ostatnie zadanie w Wazie Nimfei, 2 zadania w Posągu Basett i 3 zadania w Naszyjniku Hoursa czyli 200 wypadajek (bo parę mam) do końca, także napewno mi się nie uda (może jakby event trwał dzień dłużej).
    Z TS-ów bobry, wilki, dziobaki, żaby (reszty nie pamietam :D )
    Z drzewek czarny bez XXl, 3x pinia XXL, 3x nieśplik japoński, morela XXL, dąb XL i jednego nie pamiętam :p
    A na baha dowiem się za 5h :)

7. dosias

dosias Generał forum

j
    już pisze, mam nadzieje ze dam rade skonczyc

do zakonczenia kolejnego etapu brak 2 wypadajki a później jeszcze 40

Posty połączyłam.

SMOD_Atena
    .

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 września 2015
  8. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

Dzięki Tobie tessao i dzięki betty10 za egipski skarb
    już teraz brak mi tylko 123 skarby egipskie, kurek dziś bardzo przykręcony cudem jakimś coś jeszcze wylatuje.
    Jesli ktoś ma coś zbędnego /w sensie egipski skarb/ to proszę o przysłanie, moi sąsiedzi dziś chyba na wyjazdach tylko dwoje ok.
    Liczę więc na graczy, a mam jeszcze 1 prezent na wymiankę .
    Czekam na swoje żółwiki :D, a i pnącze chciałbym odpalić xD
    A tym którzy już uporali się z całym ewentem szczerze gratuluję !

9. Daisy44

Daisy44 Generał forum

:music:No i po evencie :D Nie wiem czy jest się z czego cieszyć, bo przez produkty jestem bankrutem :p No ale w sumie to satysfakcja jest, bo równocześnie walczyłam o gwiazdki potrzebne wiadomo do czego;) Mam co chciałam, więc mniejsza o te parę baniek w plecy:p he he i to wszystko bez zegarów8)

10. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

nie zazdroszcze tym co sie męczą jeszcze , mi po zakonczeniu eventu uzbierało sie jak do tej pory ponad plan 398 skarbów bogini a wiec do jutra zapewne powyzej 400 dobije :p ach gdyby było mozna podzielił bym sie z potrzebujacymi :sleepy:niestety nie ma tak lekko a wiec trzymam kciuki :music:

eliza9070 lubi to.
  11. Alan1907

Alan1907 Wyjątkowy talent

mi nie potrzeba a limit na dzis wykorzystany gdyz komu mozna było rozdałem max :p:D

12. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a z tsów farmowych z eventu to: żółwie :inlove:, 2x kiwi, czerwona stajnia i gołębnik z drzew: tarnina, migdałowiec xxl, klon xxl, jodła xxl, 2xczarny bez xl i jarząb domowy jeszcze 3 stoją no o nowym drzewku to pomarzyć mogę póki co

na wyspie jeszcze nie stawiałam

13. dosias

dosias Generał forum

dzieki za prezenty, mam juz max prezentów brakuje mi 39 wypadajek, może z pól i drzew wyleci

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

15. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Jednorazowe zbiory z trzech dni przyniosły efekt. Waza z bukietem też już moja czyli mam dwa itemy. Jutro znowu ciężko będzie coś zebrać, ale.... posieje ewentówkę. Może znajdę czas przed 14.00, a jak nie to... nie;):p

16. Marzenocha

Marzenocha Koneser forum

Coś mi się pomyliło i myślałam że event trwa do wtorku...Jeszcze 150 wypadajek do końca. Za dwie godziny zbieram róże a jutro rano karczochy. Jest jakiś specyfik na zwiększenie wypadajek?

eliza9070 lubi to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

witam witam po targach :D
    w koncu chwila czasu :)
    Nie wiem jak to zrobiłam ale ponad 1000 papirusu mi zabrakło xD wlasnie rosnie, za godzine 40 minut bedzie do zbioru :p
    wypadajek jeszcze kolo 30 brakuje ale te juz wypadną :p jeszcze 3 zadania z ostatniego posągu mi brakuje do skonczenia wiec albo dzis albo jutro skoncze-w zależności co beda chcieli- akurat mam miodek xD

18. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Event mogę uznać za ukończony, brakuje 3 wypadajek myślę,że z 2 łąk owsa wypadną:)
    Więc mam wszystko można uznać, roślinki,wypadajki,ale nie mam drewna,czekam na zmianę produktów:)

panoramaogrodnicza i kheme lubią to.
  19. baska22

baska22 Stały bywalec

koniec mam a z tajemniczości nic ciekawego nic konkretnie wszystko do paska nie mam dalej żółwi buuuuu ani jarzębu drzewka ani rokitnika chyba nie można było go zgarnąć ale go nie mam hehehe już jestem zakręcona tymi tajemniczościami a na baha nie dostałam ani jednej xxl tylko baobaba drugiego :inlove: i nic po za tym :wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:

magdalena lubi to.
  20. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

w ogóle to jestem bardzo zadowolona bo niedawno osiagnelam 2 mln SG co było rekordem a mam teraz prawie 4 mln juz :D

eliza9070 i kheme lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.