Opinie Dary bogini

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Event przeszedł do historii (kolejny) czas wrócić do normalności na włościach 8)

Powodzenia walczącym jeszcze z wymaganiami bogini Bastet xD

2. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Farma uporządkowana, skarby rozdane. Można zrobić kawę i napalić w kominku (12 stopni za oknem). Powodzenia zbierająco- oddającym! [​IMG]

3. marzena5275

marzena5275 Chodząca legenda forum

event zakończony przedwczoraj wieczorem, wypadajek 220 ponad stan

z Ts
    farma 3x buk xxl, 2x pinia xl, 2x morela xl, 2x czarny bez xxl, klon palmowy xxl
    wyspa 5x granatwiec xl, pistacja xxl, karambola xxl, bananowiec xl, cedrat, korab xl

stajenne
    3x kret, szopy i bocian

życzę powodzenia wszystkim jeszcze walczącym, trzymam za was kciuki

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

I po bólu:) TS-y na pewno mogły by być lepsze, ale jak na to, co mi się zwykle trafia - nie jest nieźle:)
    - zwierzaki - 1x kiwi, 1x dziobaki,
    - drzewka farma - nic ciekawego,
    - drzewka wyspa - 2x baobab, 1x acai xxl.

Szykuję się na kolorowanie bobrów a potem na Oktoberfest... :)

5. kiara-kowu

kiara-kowu Ekspert forum

Jednak marzenia się spełniają - moje tsy:
    2x kowhai - moje pierwsze :inlove:, czarny bez xxl , jodła xxl, daktyl xxl, buk xl, 2x pinia xl, morela xl, migdał xl
    baobab - mój pierwszy :inlove:, pistacja xxl, granatowiec xxl, granatowiec xl, orzesznica xxl, 2x guawa xl, banan xxl, banan xl, karambola xl

6. oskitom

oskitom Młodszy ekspert

Event w całości wykonany, czas na TS-y.

0olimpia0 lubi to.
  7. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

ja z TS ani na wypie ani na farmie nie trafiłam na nowości niestety acaia i baobab będa musiałay jesczze poczekać :(
    a zagrody tez same badziewia :(

toDzasta lubi to.
  8. dosias

dosias Generał forum

witajcie widze ze wiekszosc event ukończyła gratuluje, ja męcze sie z produktami zostało mi 4 ostatnie zadania ale ciągle bogini chce tego co nie mam a na targu dla mnie za drogo i musze zmieniac i czekac 2 godziny bo nie mam zegarów, może ma ktos wolny prezent i wysle mi byłabym wdzięczna, event musze skonczyc do dzisiaj wieczora bo jutro mnie nie ma

toDzasta lubi to.
  9. cheray

cheray Aktywny autor

a ja właśnie sobie policzyłam ile mam łącznie boberków++ bo bogini mi aż dwa ofiarowała w swojej łaskawości i okazało się że dobiłam do równej 20 ,wyobrażam sobie jak pięknie będą się prezentowały w stadziexDxDxD jak wystawię je na farmie.

eliza9070 i toDzasta lubią to.
  10. kubuś1006

kubuś1006 Okazjonalny autor

Event skończony rano, brakowało tylko wypadajek. Z ts'ów jestem (prawie) bardzo zadowolony.
    Na farmie: Nieśplik japoński x3, Tarnina, Klon Cukrowy XXL x3, Daktylowiec XL x2, Pinia XL (jakoś tak było), normalnie "grupowo" wypadały te same drzewa.
    Bahama: Granatowiec XL, Liczi XL, Cedrat, Tamaryndowiec, Pistacja XXL x2, Pistacja XL i jeszcze coś było, ale ogólnie fajnie wypadało.
    Zagrody: Wilki, Żaby, Koziarnia Żółta i jeszcze coś.
    Trochę zarobiłem sianogroszy po TS'ach.

eliza9070 lubi to.
  11. klocrafi

klocrafi Okazjonalny autor

Gratulacje dla tych co już skończyli ja jeszcze walczę brakuje zegarów jeśli możecie pomóżcie dzięki :inlove::music:

12. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Hej :)

Event ukończony ze spokojem :) Teraz wystawię wygrane, zobaczymy czym mnie bogini obdaruje ;)

toDzasta lubi to.
  13. ShakeWave

ShakeWave Wyjątkowy talent

Po takich udanych sadzonkach na farmę liczyłam na coś fajnego na wyspie i się udało - wyrósł m.in cedrat, tamaryndowiec i mandarynka XXL :D.

GruGru, eliza9070 oraz toDzasta lubią to.
  14. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Z TSów na farmie: 2 dziobaki, bocian, gołąb, osioł żółty; jodła xl, jodła xxl, czarny bez xl, morwa xxl, 3xmorela xxl, tarnina, kowhai, pinia 8)

15. baska22

baska22 Stały bywalec

Koniec z eventem :) dopiero :-D wypadajki u mnie słabo lecą
    tajemniczości wystawione pochwalę się za 1h40min

0olimpia0, .Farmerkaa. oraz toDzasta lubią to.
  16. psiakostka

psiakostka Forumowy żółtodziób

Dawno nie pisałam na forum ale dla mnie bogini nie była łaskawa...np.kurnik i kozy na moim poziomie to totalna porażka:cry:na wyspie kolejny granatowiec i pistacja...powodzenia pozostałym czekającym na te "skarby"

.Farmerkaa. i kheme lubią to.
  17. jwilczewska5

jwilczewska5 Mieszkaniec forum

ale zmyłka z tymi zmianami
    miałam oddać karpia koi zmieniłam i znowu karp koi
    żarty sobie stroją
    już skończyłam ale dary przeciętne nic ciekawego a żółwi tak szumnie zapowiadanych i tak nie ma

.Farmerkaa. lubi to.
  18. dosias

dosias Generał forum

a mi brak 50 wypadajek i nie wiem czy skończe bo do dzisiaj wieczorem musze skończyc bo jutro przed 14 nie dam rady wejsc na farme, jesli miałby ktos wolny prezent to chetnie przyjme

19. jamperla

jamperla Zaawansowany

u mnie też trzy razy pod rząd karpie koi, chyba się wściekli. Musiałam kupić 2 x 14 po 21 000
    Masakra jakas>:(

Czy może ktoś mi wysłać zegary słoneczne? Obawiam się, że znowu mi wyskoczą :mad:

toDzasta lubi to.
  20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Właśnie wróciłam z działki, piątkowy brak 17 zadań zmienił się na 13, bo ... oczywiście nie trudno zgadnąć brak wypadajek. Ale przez przypadek wskoczyłam na 80 poziom:inlove:, no to bardzo miłe, rekompensuje myśl, że nie skończę eventu. Gratuluje zwycięzcom, pozdrawiam walczących. A tak w ogóle to ktoś jeszcze walczy ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.