Opinie Dary bogini

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mieczu

mieczu Baron forum

wczoraj trochę sobie pomogłem pnączem kasztanowym i dzisiaj po południu zakończyłem event :)

rano zebrałem wszystkie wystawione TSy i... najbardziej zadowolony jestem z moringi XXL, na farmie kowhai, tarnina i parę XXLek,
    z zagród kiwi, wilki, gołębie, bobry++ i bobry+, bez szaleństwa, ale nie jest źle ;)

powodzenia wszystkim jeszcze walczącym w tym evencie, hejjjj

2. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Odkrylam właśnie swoje tajemniczości:
    wyspa:2 x granatowiec xxl ; 2x orzesznica XXL; 2x orzesznica XL; karambola xxl ; mandarynka xl; mango xxl; baobab
    farma : kowhai, nesplik japoński, jodła xxl; 2x tarnina; morela xxl, pinia xl; migdałowiec xxl; 2 x buk xl
    smoki : 3 x zagroda dla dziobaków; bociany, żaby
    Jak dla mnie to jestem zadowolona tylko z baobabu bo miałam tylko jednego reszta do paska

toDzasta i 0olimpia0 lubią to.
  3. Rob10son

Rob10son Czeladnik forum

Jeszcze "tylko" 8 poziomów i mogę sadzić goździki ;) No nic, walczymy dalej i się nie poddajemy.

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Na "wypadajki" lepiej sadzić rośliny z farmy- najdłużej rosnące i dobrze, żeby miały uszlachetnienia ze szklarni skracające czas wzrostu. Z ewentówki zawsze mniej wypada.

5. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

To przepraszam. Sadź to, co u Ciebie najdłużej rośnie, irysy czy bawełnę. Nie jestem pewna, co możesz sadzić.

Ostatnie edytowanie: 4 września 2015
    toDzasta lubi to.
  6. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam

Właśnie udało mi się zakończyć event. Z sadzonek na farmie dostałem 2 nieśpiliki japońskie, 2 klony cukrowe xxl, 2 morele xxl, buka xxl, jodłę xxl, grusze xxl i jabłon xxl. Prawie same xxl. Reszta wystawiona i ciekawe czy wpadną żółwie czy nie?

7. Karen139

Karen139 Baron forum

Ewent stał się historią.
    Z sadzonek na farmie kowhai i tarnina........reszta do paska. Na wyspie nic wartego wspomnienia.-.-
    Kawożłopy jeszcze kopią...........o 19 zobaczę efekty ich pracy.8)

0olimpia0 i juliuszka lubią to.
  8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Skończone.Teraz czekam na boberki

9. aniusia64

aniusia64 Wyjątkowy talent

Dziobaki do paska???Nic już nie kumam...
    Chyba zle przeczytalam...

10. dusia63

dusia63 Okazjonalny autor

z drzewek na farmie kowhai i jarząb domowy warte uwagi, z zagród dziobaki( moje 4-te), szkoda, że nie żółwie lub zimorodki..., czekam jeszcze na dary z wyspy... i pnącze( dziś skończę)....
    xxxx70

11. ShakeWave

ShakeWave Wyjątkowy talent

Posadziłam 4 na 10 sadzonek na farmie i oczom nie wierze :eek:. Tarnina, dąb XXL i dwie jodły XXL. Żadnych XL i zwykłych drzew, szok ;).

12. betty10

betty10 Zaawansowany

witam ewencik skonczony:D

13. cheray

cheray Aktywny autor

u mnie jeszcze 170 wypadajek i trochę roślin i też będzie event skończony na pełnym luzie i bez sn którego stan przybył a nie ubył po tym evenciku ku mojej wielkiej uciesze :D a tajemniczości puki co kiszą się w pasku i może na noc dostąpią zaszczytu zagoszczenia na polach mojej farmyxDxDxD

14. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Evenciora ukończę w niedzielę bo troszkę brak papirusa i wylatywajek:) a jutro zaplanowany i wyczekiwany wyjazd:inlove::D tak że bez spinki niedzielę będę kończyć:)
    Gratuluję tym co już ukończyli a za tych co jeszcze się "męczą" trzymam kciuki;):)

0olimpia0 i betty10 lubią to.
  15. deadwing

deadwing Komisarz forum

Z początku szłam w tym evencie jak burza (piaskowa), ale pod koniec mnie z lekka przytkało i teraz się wlokę jak karawana przez pustynię. Wycieńczona dostarczaniem 77 ton drewna i kilku innych drobiazgów natknęłam się wreszcie na pustynny miraż. TS-y wszystkie także zdobyte, zostało mi jeszcze 6 zadań do końca, ale już się nie będę przemęczać. Co ma wypaść, nie utonie:p. Woodyyy... pić..

Na razie posadziłam tylko egzotyczne drzewka po 5 na Bahamie i w Tropikalnym Lesie i wiecie co...
    odkryłam dwa prawie identyczne o_Ozestawy:

Bahama: cedrat, tamaryndowiec, granatowiec XXL, pistacja XXL, kaki XL
    Las: cedrat, tamaryndowiec, granatowiec XXL, pistacja XL, granatowiec XL

Miraż jak nic. Podwójny.

eliza9070, 0olimpia0 oraz pretorianka lubią to.
  16. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mnie powoli powoli, bardzo powoli do przodu

kto podrzuci jeden skarb?? bardzo proszę :inlove:

17. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

:sleepy:Ja mam w pasku 2 zagrody :cry:- od zawsze tzn. jak tylko odkryłem (nie hoduję zwierzyny jak tylko zacząłem grę )
    Event ?? powoli idzie :sleepy:chyba za dużo roślin nasiałem ale że brak wypadajek a liczyć się nie chce to dopiero jutro się okaże :sleepy:

PS> na mecz przygotowani ??:p U Mnie studio przedmeczowe się zaczyna o 19 a u Was ?

bari06 lubi to.
  18. Karamba_ll

Karamba_ll Okazjonalny autor

Oj, bida u mnie z tymi zagrodami, same jeże, gołębie i szopy i chomiki. Żadnych kiwi, dziobaków i zimorodków. Porażka straszna :p

19. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

u mnie evencik jeszcze trwa z racji tego,że w produktach ciągle chcą ode mnie jaja strusie a w zwierzakach pawie!wiec ja ciagle przyciskam przerwij:)zobaczymy kto kogo przetrzyma:D

20. betty10

betty10 Zaawansowany

moge podrzucic ale nie mam cie w znajomych i nie wiem jak

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.