Opinie Dary bogini

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

malo takich ewenow gdzie wypadajki caly czas na plusie ok 100 szt

.Magda. lubi to.
  2. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Witam, medluję się , że jestem na półmetku. Ociągam się z sianiem, niestety brak czasu. Tak to by mi tylko jeden dar został pewnie do złożenia ;)

.Magda. lubi to.
  3. Asiulek_jo225

Asiulek_jo225 Czeladnik forum

bobry sie przydadza do następnego eventu...
    u mnie powoli.... zielsko rosnie.... najgorzej z produktami: albo karp koi, albo strusie jaja albo garnki, jak na złość mam ich najmniejsze ilości

.Magda. lubi to.
  4. cheray

cheray Aktywny autor

u mnie produkty już oddane wszystkie i pierwszy item na stanie teraz biorę się za kolejne czekam tylko na papirus:)

.Magda. lubi to.
  5. nnalepkaa1

nnalepkaa1 Młodszy ekspert

witam, chciałam zobaczyć ile jeszcze potrzebuję roslinki eventowej i nie moge wyswietlic poprawnie poradnika czy tez tak macie ?

6. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Bogusiu nie denerwuj się , ja jeszcze drzew nie postawiłam , a z zagród żółwie i kolejne dziobaki ,reszta jakieś chlewno-królicze żółte badziewie do paskaxD

olenkabe1 lubi to.
  7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

w końcu po 5 zmianie dostałam miód :p ale wypadajek brak :p za 2,5 godziny jak wroce z zumby to zbiore ostatnią nimfee i i oddam i znowu bede pewnie czekac na miodek lub drewno :p

8. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Posag Bastet się objawił zatem i uroczy Sfinks jest mój. Teraz czas na ułożenie bukietu w Wazie. Na skarby nie narzekam bo przy mojej ilości zagród, fabryczek i drzewek mają skąd lecieć. Poza tym i tak wstrzyma mnie roślina, ale wolę taki układ niż szlaban założony przez wypadajki. Czasu jest dużo a ja i tam osiągnęłam już moje planowane 100%.

9. ross2

ross2 Komandor forum

Witam popoludniowo :)evencik robie powolutku bez uzycia kasztankow bo jestem ciekawa czy dam rade bez nich o_Ow dodatku Polana i Las Tropikalny sa zalesione -tez odpadaja ;)Posagi Horusa i Bastet juz skonczylam i mysle ze nim dosieje brakujace terror badyle to wypadajki z powodzeniem sie uzupelnia :pZ zagrod dostalam :zolwiki,2x kreciki,bocki i obore w unikatowym kolorku (zoltym);)Z drzew na farmie kawhai,niesplik jap,bukXXL, czarny bez XXL i reszta niewarta wspomnienia za to na Wyspie mam :acaiXXL,amherstie,figowiecXXL ,baobab i reszte same XL-ki :inlove:
    Evencik jeszcze mecze ale jestem zadowolona ze zdobyczy :inlove:a czasu jest masa wiec bez obaw wytargam wszystkie prezenty :p

zagma lubi to.
  10. JJoanna

JJoanna Książę forum

u mnie na początku Posągi ( wszystkie cztery ) chciały Papirusa ( tak było przez dwie pierwsze kolejki ) a teraz ciągle wołają Nimfea - zmieniam to i zmieniam , żeby chociaż jeden posag dał raz jeden czy dwa w kolejce Papirusa - ale to nic nie daje - ciągle wołają o Nimfea . Uparły się na nią:wuerg: I niestety będę musiała ją siać i przez tą Nimfea stoję i dłużej muszę czekać na plony ech zawsze coś - gdyby było tak na przemian raz Papirus raz Nimfea - to nie byłoby tak źle - a tak to no cóż ...... - myślę jednak , że sobie poradzę xD

11. czako1980

czako1980 Naśladowca mistrzów

rośliny eventowej nie można zmienić ;)

JJoanna, eliza9070 oraz olenkabe1 lubią to.
  12. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Moje sadzonki z wyspy to min:
    2 x cedrat
    1 x bananowiec xl
    1 x awokado xxl
    1 x mandarynka xxl
    1 x granatowiec xxl
    1 x kakaowiec xxl
    1 x kakaowiec xl
    1 x pitaja xl
    1x pistacja xxl

nie jest źle ale po cichu liczyłem na amherstie i baobab bo tych jeszcze nie posiadam ,może innym razem ,sadzonki z farmy i zagrody "smok" postawie jutro po zakończeniu eventu ;)

13. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

roślina eventowa jest stała , zmienić mozesz produkty:karpie,drewno,jaja strusie....

JJoanna lubi to.
  14. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

moje tropikalne ts-y odkryte

szału może nie ma, ale ja się cieszę, bo każde drzewko sie przyda xD

bo tak jak czytałam przy G&T gdzie niektóry mają po 50 sztuk jednego rodzaju, mój 8 granatowiec XXL to wcale nie jest dużo :p

15. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Odezwij się na G&T , dostaniesz amherstię , ja dopiero dziś posieję drzewka , zagrody jak pisałam wyżej nie zachwyciły ,chyba tylko tych ,którzy nie mają żółwi i dziobaków .

16. {Monia}

{Monia} Komandor forum

Rośliny eventowej nie zmienisz, jest przypisana do określonego zadania, zmienić możesz jedynie rodzaj rośliny/owocu/zwierzęcia/produktu.

JJoanna, .Farmerkaa. oraz toDzasta lubią to.
  17. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam wieczorkowo
    Skończyłam posąg i naszyjnik
    papirus 4/12
    waza 6/12
    trzymają mnie wypadajki bo roślinki w komplecie.
    Na noc posiałam gozdziki to jutro trochę podgonię
    TS postawię wszystkie razem jak skończę evencik

JJoanna lubi to.
  18. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Z ts-ów oprócz żółwi:D i na wyspie kaki xxl nic fajnego nie wyszło, ale z żółwi bardzo się cieszę:music:

Anhedrea, zagma oraz 0olimpia0 lubią to.
  19. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Brakuje 3338 papirusu, 1507 nimfei, 407 skarbów do końca. Reszty nie liczę, bo nie wiem, co tam jeszcze będę musiała oddać 8)

20. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Roslinek mam nadmiar, teraz na wypadajki czekam:sleepy:
    Smoki wystawilam, moze cosik fajnego wpadnie:music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.