Opinie Dary bogini

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Nie martw się , nie jesteś odosobniona , jestem o 7 leweli wyżej od Ciebie , puchary na maksa 2-ch Johnych Cytrynków i zebrałam z całej farmy tylko 129 skarbów :wuerg: ( główna: zagrody różowe i dużo drzewek XXL, dzika baobaby , polana zagrody + drzewka , bahama dużo drzewek XXL ) z lasu deszczowego dostałam 12 szt skarbu. I tak mam stale pod górkę z tymi wypadajkami.
    Ratują mnie uszlachetnione róże na maxa.:)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 września 2015
  2. Megan

Megan Komandor forum

U mnie są chyba ze dwa wolne miejsca w sąsiadach...raczej do pracowitych należęxD

a w temacie, roślinki rosną, nawet tą ośmiogodzinną uda mi się zebrać jeszcze przed pójściem spać, więc na noc będzie można znowu ją posiać:)

czarsa lubi to.
  3. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

No mówię: granda jak nie wiem co...

Gdzieś na forum czytałam, że lepiej pozdejmować z drzew ulepszenia XXL, bo wtedy wprawdzie zbiór tylko raz na dobę, ale podobno lepiej lecą wypadajki. Zastanawiam się jednak, czy naprawdę z jednego zbioru ze zwykłych drzew można zebrać więcej wypadajek niż z dwóch zbiorów XXL-ek. Bo na zdrowy rozum, to się wydaje, że powinno się przynajmniej zrównoważyć...
    może sama zrobię test...

Mnie się udało zdobyć uszlachetnienie do goździków i nawet pnącze kasztanowe mam, ale co z tego skoro baobab jeden tylko... SN jak na lekarstwo. A z zasady kasy nie wydaję.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

myślałam, że problem został wyjaśniony dokładnie i nie ma wyjątków, co jednak nie zmienia faktu, że konto/konta nie zmienia ogólnego sensu zdania zapisanego w OWH.

miłego dnia życzę 8)

SirMarkIIII lubi to.
  5. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

oj ale mi pasuje ten event, zarobiłam już ponad 1,5mln :D a egipskie rośliny powoli, powoli rozwijają się na włościach :)
    do tych,którzy panikują,ze mało wypadajek itd. luuuuuz ludzie, event dopiero ruszył, jeszcze 145h.
    jeszcze będzie czas na panikę ;)

6. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

To prawda, lepiej lecą z normalnych drzew, xxl lepiej do paska wrzucić :)

7. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Widzę, że produkty takie jak przy evencie urodzinowym - karpie, drewno, garnki i miód.
    W pierwszych zadaniach mam:
    - por - 113,
    - oliwki - 7,
    - osły - 2,
    - miód - 12.
    Zdecydowanie będę polować na miód:)

8. ShakeWave

ShakeWave Wyjątkowy talent

U mnie znośnie :)
    300 dyń
    7 daktyli
    2 pawie
    23 krowie mleka

9. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

300 przebiśniegów, 5 soku klonowego, 2 osły, 13 jaj strusich 8) jeszcze sieję, to się nie przejmuję, czy coś mam czy nie ;)

Ktoś policzył, ile trzeba wysiać i ile wypadajek potrzeba na całość? Gorąco, nie chce mi się tego robić.

Ostatnie edytowanie: 1 września 2015
    gosiagosia60 lubi to.
  10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

roślinki rosną wypadajek 162

gosiagosia60 lubi to.
  11. amber♥

amber♥ Komandor forum

U mnie Horus już 3 raz pod rząd chce garnki - kliknęłam pomiń i tak mam mało roślin ..może akurat coś się zmieni ..:) a reszta takie sobie ..aha a ze zwierząt to ciągle mam pawie :eek:..jakaś dziwna ta losowość ( pawie mam to daje , te parę sztuk nie zubożeję )...
    powodzenia ..:)

12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Ktos policzyl;)
    Papirus 10100
    Nimfea 8100
    Skarby 900

13. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

No właśnie...
    Na mój chłopski (choć babski) rozum, to logiki w tym nie ma żadnej. No, ale najwyraźniej BP ma swoją logikę, z pewnością lepszą ;):p

gosiagosia60 i draculik34 lubią to.
  14. iwonanana

iwonanana Baron forum

Badyl zaczal rosnac, sprawdzilam, co chca i jest Gucio, wszystko mam.

draculik34 lubi to.
  15. czarsa

czarsa Baron forum

w drugim zadaniu przekupuje Boginię:)
    por - 113
    jodła - 7
    bóbr - 2
    miód - 12

roślinki rosną...w wypadajkach szału nie ma ale czasu jeszcze dość...może sypną (oby nie piaskiem w oczy:)))

dotikampo lubi to.
  16. JJoanna

JJoanna Książę forum

Internet mi powoli siada , ale jeszcze jakoś ciągnę ten ewent - byle do przodu i do piątku

Pierwszą " turę " zrobiłam , teraz robię drugą :

122 Irysy
    5 Migały
    2 bobry
    8 Garnków

Po prostu jak z czegoś z tych rzeczy nie będę miała kupię sobie na targu , a zegarki zostawię w spokoju i już - no chyba , że jak znowu będzie u mnie Garnek to wtedy wymienię i po ptakach - bo u mnie na rynku Garnek 1 szt. kosztuje 20000 tyś . - to szkoda na to kasy wydawać :p Ten ewent jest spoko , przynajmniej niczego w młynie dodatkowo nie trzeba produkować .....

gosiagosia60 i dotikampo lubią to.
  17. hedonistka

hedonistka Okazjonalny autor

wymiana 8 garnków na... 8 garnkówo_O

majajandzinska i allasad lubią to.
  18. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

130 wypadajek na początek, to chyba nieźle :)

19. Luśka_Paciaciakowa

Luśka_Paciaciakowa Okazjonalny autor

Ale wypadajki lecą, przynajmniej u mnie ....sprawdziłam przed chwilą i to jest git :) :)

Sylwiunia lubi to.
  20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Miałam nie robić tego eventu. Miałam... Niestety nałóg to nałóg. No i oczywiście powtórka z rozrywki wypadajkowej. Dziś wypadły aż 64. A do oddania czosnek - 128, sok klonowy - 5, struś - 2, miód - 12. Czekam na eventówki.

eliza9070, zagma oraz gosiagosia60 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.