Opinie Dary bogini

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 31 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja tak samo.Na noc dam tą nimfę.

2. KODI2011

KODI2011 Młodszy ekspert

edit. juz wiem o co chodzi

3. azikowo

azikowo Fanatyk forum

poczytaj stronę wcześniej to będziesz wiedzieć, dokładnie 3 i 4 post powyżej Twojego

gosiagosia60 lubi to.
  4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A ja dopiero wróciłam i zaczynam rozsiew. Popatrzyłam co chcą ode mnie i na razie nie najgorzej, bo te rzeczy mam :p

zonaania2122, 0olimpia0 oraz zagma lubią to.
  5. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Mam kłopot. Nie mogę nic oddać ponieważ mam szare pole "dostarcz". :(

6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A masz wszystko co jest wymagane?

Bo tu nie oddajesz oddzielnie, tylko wszystko na raz, więc musi wszystko być żeby się podświetliło na zielono dostarcz :p

zonaania2122 i gosiagosia60 lubią to.
  7. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

ode mnie do pierwszego zadanka chcą:
    126 brokułów
    8 daktyli
    2 pawie
    11 drzew

jak narazie spoko, wszystko co potrzebne mam :D ale zobaczymy co będzie dalej, w poprzednim evencie z neonówkami troche sie dorobiłam więc jak czegoś będzie brakować to skorzystam z dobroci targu xD
    narazie plan jest dojścia do TS ale jak będzie to się zobaczy, narazie rozsiewam eventówki, wypadajek na początek tylko 55 :cry::oops: ale powoli małymi kroczkami do końca eventu nazbieram potrzebną ilość ;) powodzenia dla wszystkich grających oby losowość nam sprzyjała :);)

Tralanetka lubi to.
  8. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Witajcie rośliny rozsiane wypadajek 159 ivencik pomalutku się robi a i szukam pracowitego sąsiada lub sąsiadeczki jeden mi uleciał na wakacje i jeszcze nie wrócił

zonaania2122 lubi to.
  9. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Dzięki za wyjaśnienia już wszystko jasne :)

10. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Ja się chyba pochlastam kiedys przez te
    [ciach]
    [ciach]
    [ciach]
    [ciach]

wypadajki... (Hmmm... Ciekawe czy słowo [ciach] jeszcze przejdzie cenzurę???)

Mam 89 lvl, puchary 29/30, zebrałam dwie łąki goździków, długie zagrody, Bahamę i LD, a skarbów mam raptem 119.
    Moja córka (parę lvl niżej), puchary tak samo, z dwóch łąk czosnku (rośnie krócej niż goździki), zagród, Bahamy i Lasu ma ponad 150 sztuk. I tak jest co event...
    No granda jakaś normalnie....-.-:mad::cry:
    Chyba jej zakażę grać, do nauki niech się weźmie, nie? ;)

post edytowałam, proszę zwracać uwagę na słownictwo.
    TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 września 2015
  11. malgorzata1960

malgorzata1960 Ekspert forum

Nie martw się ja mam tak samo ,ale event dopiero się zaczoł .Jakoś to bedzie ...;)

12. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Moze nastepnym razem tez posiej czosnek?;)

Edycja: w ostatnim pokoju drewno zamienilo sie na 12 miodkow:D Coraz bardziej mi sie ten event podoba;)

13. azikowo

azikowo Fanatyk forum

że ja nie pomyślałam i gary dokupiłam:):):)chyba ta temperatura źle wpływa na umysł:) lecę zapodać wymianę:)za 2 godziny okaże się czy to będzie wymian z rzędu wymienił stryjek siekierkę na kijek xDxDxDxD

14. WilczyKierz

WilczyKierz Stały bywalec

Ja się nie martwię, ja się wściekam...
    No chyba trzeba będzie... Ech... żadnej sprawiedliwości nie ma tym świecie....

eliza9070, Tralanetka oraz zagma lubią to.
  15. gosiagosia60

A co Ty tak gonisz?o_Oo_Oo_O SN lejesz,co?:p I nie szkoda?-.- (jakbym drzewa miała,to pewnie też bym lała :p )

16. zagma

Nic nie leje, co ja chlop, zeby lac-.-xDxD:cry:
    I nigdzie nie gonie. W produktach mialam drewno, to kliknelam pomin, po dwoch godzinach miod wyskoczyl, to sie ucieszylam:oops:

17. gosiagosia60

Aaaaa...No już myślałam...:p A zegarów na początek Ci nie żal? :( Dalej może być gorzej...

18. zagma

Jakie zegaryo_O te oszczedzam na pozniej. 2 bite godziny na zmiane asortymentu trzeba czekac:cry:, to czekam, bo co innego do roboty na farmie8)

deadwing, 0olimpia0 oraz Tralanetka lubią to.
  19. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Rozmnażam sobie wesolutko to i owo. Nie chciało mi się rewolucji na farmie robić, to mam 160 wypadajek -.- Wykarczowałam drzewa w lesie deszczowym , bo w siewniku wyświetliły mi się eventówki.No jak bum cyk, cyk. Były jak byk. Porobiłam tam pola. Biorę się za siew. A tu czary- mary i papirus , i nimfea znikły z paska:eek: xD
    Horus pazerny 14 karpi koi sobie zawinszował >:(, a daje za nie tylko 7100 SG. Na moim targu jeden karp stoi za ponad 8 tys. SG:oops:

20. zagma

Wlasnie sobie policzylam, ze cena za przebisniegi jednak mnie nie zadowala, zobaczymy co tym razem wyskoczy:music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.