Darmowy kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Ted74, 29 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Darmowy Kombajn

1. Tak

33,3%
  2. Nie

66,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ted74

Ted74 Forumowy żółtodziób

Witam, ze względu ze farma ostatnimi czasy się powiększyła i jest dużo klikania, to proponuje oddanie kombajnu za darmo.

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

A myślisz,że ktoś będzie robił tak rozbudowaną grę za darmo?No chyba nie.

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Kolejny rewelacyjny pomysł.... o to właśnie chodzi żebyśmy byli zmuszeni do zakupu pomocników....BP to jest przedsiębiorstwo, musi zarabiać, bo inaczej padnie, tego chcesz? Głos na nie (ja za grę płacę tyle na ile mnie stać)

4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Właśnie,niektórzy nie rozumieją,że nikt nie robi tej gierki,żebyśmy się cieszyli,że nam marchewka urosła,tylko żeby zarabiać.Ja płacę za to i owo,bez żalu.Rozumiem,że jak przestaną wpływać pieniądze od graczy,to właściciele zwiną interes.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ted74 taki pomysł już istnieje. Zapraszam do oddania głosu w ankiecie i zamieszczenia swojej opinii/sugestii tutaj:
    Ten wątek zamykam jako dubel i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.