darmowe na kole

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmerbaba1, 10 stycznia 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

Wykręciłam około 80 darmowych prób na kole, trafiło się 2 razy +1 do plonów. Na polu nie widać żeby dopisało do zbioru łącznie +2. Nadmieniam iż wybierałam po 10 sztuk i co z tego wyszło?hmm nic dla mnie.Nie wiem czy w ogóle cokolwiek dopisało?pewnie też nie. Jestem poszkodowana. Miało być ulepszenie a jest kolejny wielki niewypał. Kto mi dopisze +2 do zbioru które mi się należą czy odda stracone darmowe próby?
    Temat można zamknąć.

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2026
  2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Możesz sprawdzić po lewej stronie w swojej Fladze, bo może to było +1 ale nie do plonów.
    Jeśli stwierdzisz, że jednak jest +1 do plonów, to zapraszam do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia konta. Pamiętaj, że do PT piszemy w j. angielskim lub niemieckim.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

farmerbaba1 lubi to.
  3. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

Widocznie tak było jak piszesz. Nie mogę wszystkich sprawdzić ,za dużo ich było i więcej nie chce się w dół przewijać. Dzięki za odpowiedź.
    Więcej pytań nie mam, temat zamykamy, miłego popołudnia.

4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

To zamykam.

Miłego popołudnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.