darmowe na kole

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by farmerbaba1, Jan 10, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

Wykręciłam około 80 darmowych prób na kole, trafiło się 2 razy +1 do plonów. Na polu nie widać żeby dopisało do zbioru łącznie +2. Nadmieniam iż wybierałam po 10 sztuk i co z tego wyszło?hmm nic dla mnie.Nie wiem czy w ogóle cokolwiek dopisało?pewnie też nie. Jestem poszkodowana. Miało być ulepszenie a jest kolejny wielki niewypał. Kto mi dopisze +2 do zbioru które mi się należą czy odda stracone darmowe próby?
    Temat można zamknąć.

Last edited: Jan 10, 2026
  2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Możesz sprawdzić po lewej stronie w swojej Fladze, bo może to było +1 ale nie do plonów.
    Jeśli stwierdzisz, że jednak jest +1 do plonów, to zapraszam do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia konta. Pamiętaj, że do PT piszemy w j. angielskim lub niemieckim.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

farmerbaba1 likes this.
  3. farmerbaba1

farmerbaba1 Półbóstwo forum

Widocznie tak było jak piszesz. Nie mogę wszystkich sprawdzić ,za dużo ich było i więcej nie chce się w dół przewijać. Dzięki za odpowiedź.
    Więcej pytań nie mam, temat zamykamy, miłego popołudnia.

4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

To zamykam.

Miłego popołudnia.

Thread Status:
Not open for further replies.