Darmowe floreny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika juliafija, 22 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juliafija

juliafija Forumowy żółtodziób

Jak mam zdobyć darmowe floreny bo dużo rzeczy jest za nie i nie mam kasy żeby wydawać na gre . Niedawno był ewent z zagadkowymi drzewami które są bardzo potrzebne do wykonywania misji w spółdzielni niestety dla mnie nieprzydatny . dla takich graczy jak ja czyli grających kilka miesięcy lub dla początkujących to troche przesada .gracz który nie ma pieniedzy a chce pograc to nie zrobi połowy ewentów i misji. na początku kupowałam kilka pakietów ale teraz jak nie mam już kasy to szczerze troch mi sie odechciewa grać bo itemy które kiedyś były do zdobycia to w walentynki były za dużą ilość florenów . podsumowując bardzo bym prosiła żeby były ruwne szanse dla wszystkich i duża możliwość zdobycia florenów bo nie chce z powodu braku pieniedzy omijać ewentów i w końcowej fazie przestać grać

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A który masz poziom? Jest trochę florenów do zgarnięcia nawet przy początkowych, stosunkowo łatwych misjach
    Polecam wyszukiwarkę nagród z misji (link w sygnaturze)

3. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Darmowe floreny nie istnieją.
    Ale tutaj są gracze, którzy grają od ośmiu lat, często zupełnie bezgotówkowo.
    Naprawdę po paru miesiącach chcesz mieć wszystko to, na co ludzie pracują od wielu lat...?
    Hmm.
    I tak nowi gracze mają teraz znacznie łatwiej - ale trochę poczekać jednak trzeba.

gosiagosia60 i ania1713 lubią to.
  4. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

juliafija, informacje o tym zwiększyć stan konta z Florenami znajdziesz w poradniku >>Floreny - jak je zdobyć<<. Są w nim wymienione zarówno płatne, jak i darmowe możliwości.
    Zauważ też, że aby robić np. misje, wcale nie musisz mieć własnych zagród/drzewek. Możesz kupić zwierzaki/owoce na targu, wystarczy trochę popracować nad stanem konta z Sianogroszami.
    A dodatkowe płatne elementy gry istniały i zawsze będą istnieć. W końcu gra to przedsięwzięcie komercyjne. Nikt jej za darmo nie będzie utrzymywał.

Czy masz jeszcze pytania?

Graczom dziękuję za pomoc :)

5. juliafija

juliafija Forumowy żółtodziób

mam 74 lvl i mam tylko 4 floreny bo wczesniej kupiłam pare zagadkowych zagród ale 1 floren na lvl to stanowczo za mało

6. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

juliafija, zapoznaj się proszę z otrzymanymi wyżej podpowiedziami i informacjami.

Ponieważ w Twojej ostatniej wypowiedzi nie widzę pytania, a dział pomocy nie jest działem dyskusyjnym - temat zamykam.

gosiagosia60 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.