Darmowa Próba

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika AruhitoKira, 28 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AruhitoKira

AruhitoKira Forumowy żółtodziób

Dziś miałam sporo PD do wygrania w kole fortuny więc ochoczo kliknęłam start z nadzieją na coś dobrego, ale nie dostałam nic, bo koło fortuny kręciło się i kręciło... I kręcilo... I kręciło... Dodatkowo, nic nie mogłam zrobić, więc odświeżyłam grę. Ale nagrody za zakręcenie nie dostałam, a darmowa próba przepadła.
    Wiem, że nie ma za czym rozpaczać, to tylko jedna próba, ale ponieważ nie pamiętam hasła do wcześniejszego konta a wróciłam po pięciu latach do gry, zaczynam od nowa. I okropnie mnie denerwuje mój niski level bo rzeczy takie jak hodowla kiedyś były na porządku dziennym, a teraz musiałam czekać by wbić level od nowa itp. Więc utrata trzech dwunastych szansy na PD mnie lekko irytuje. A poza tym, to nie pierwszy raz gdy gra się zacina. A gram zaledwie nieco ponad tydzień. Komputer i internet mam dobry, więc to nie moja wina.

2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

AruhitoKira, a sprawdź proszę pod ikonką wygrane nagrody, czy nagroda się nie pojawiła, bo zazwyczaj, gdy koło się "zatnie", po ponownym zalogowaniu widać wygraną nagrodę.

3. AruhitoKira

AruhitoKira Forumowy żółtodziób

To tu zawsze była taka opcja, żeby to sprawdzić? Przydatne to :D Okej, wszystko się znalazło, faktycznie. Dostałam PD tak jak na to liczyłam :) Dzięki, na przyszłość będę pamiętać :D Odpowiedź dostałam, pomogła, więc można zamknąć :)

Pozdrawiam,
    AruhitoKira

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Cieszę się, że wszystko jest w porządku :) Serdecznie pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.