danka21

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika danka21, 27 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Jakby mi się spodobało to bym takiego w realu szukała, nie fotkę zabierała...

2. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Emilka przecie nie było widać prawie nic :oops::oops::oops::oops:tak mi się zdawało :p
    Zetka chude to było :p:p:p:p:p
    Mam dwa złote osiołki ciekawe ile czasu złom będę zbierać coby sobie wybudować kotlarnie osiołkową xDxDxD

3. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Witam i pozdrawiam, miłego dzionka, reszty dzionka.
    Ja jej mogę ciacho sprezentować :D:p

4. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Kochani dziś miałam 10 rocznicę nadania imienia szkole u młodszych moich pociech masa pracy ,ale było super wszyscy zadowoleni nawet władze gminy o dziwo o_O
    pozdrówka i sorki ze sąsiedzi zostali bez prezentów ale ni mam siły:sleepy:

5. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

to ja przewietrzę, witam, pozdrawiam i miłego reszty dnia.

A choć fajne imię?? xDxDxD

6. Hell_fatum

Hell_fatum Forumowy żółtodziób

To i ja przewietrzę :music: dziś ;)

Siemka.

7. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Marcin całkiem całkiem:p Imienia majora Henryka Dobrzańskiego "Hubala":)Ty też powinieneś wiedzieć kto to:p
    Cześć cześć :):):):)

8. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Moje najgorsze lata szkolne córki były w gimnazjum. Byłam księgową rady rodziców. Przez trzy lata szkoły zorganizowałam: nadanie imienia szkole, 100-lecie szkolnictwa w dzielnicy, gdzie jest szkoła, uroczyste otwarcie hali sportowej i poświęcenie sztandaru. Nogdy więcej takiej orki :p:p:p

9. limetusia

limetusia Zaawansowany

Wy to jednak pracowite jesteście - ja organizuję codziennie.... swoją pracęxDxDxDxDxDxD A wracając do ciacha - już nie pamiętam które wybrałam, ale nie wydawało mi się, żeby było jakieś gorszące... Może powinnam mu się jeszcze raz przyjrzeć? UważniejxDxDxDxDxDxD

10. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Od 10 lat jestem przewodniczącą Rady Rodziców w szkole podstawowej i organizuje wszystkie imprezy szkolne i cieszę się że Zuzia bedzie tam chodzić jeszcze tylko 3 lata i koniec :p
    Basiu jak pójdą dziewczynki do szkoły to pogadamy będziesz organizować wszystko inaczej jak dotychczas :p:p:p
    Takie ciacho jak wstawiłaś było całkiem całkiem ale popatrzeć mozna tylko wole takie realne co to można dotknąć xDxDxD

11. Zła_Kobieta

Będąc uczniem nie cierpimy szkoły, bo czepiają się nas nauczyciele i rodzice.
    Jako rodzice nie cierpimy szkoły, bo nauczyciele narzekają na nasze dzieci i chcą, żebyśmy uczestniczyli w życiu szkoły. Najgorsze jest, że zawsze całą robotę w imieniu rodziców odwala ta sama garstka ludzi.

U córki w liceum organizowałam studniówkę. Wszystko praktycznie sama. Szanownych rodziców nie interesowało nawet, co dzieci dostaną do picia i do jedzenia. Podałam kwotę składki, po kilku upomnieniach powpłacali i na tym ich rol się skończyła. :p

12. ziomalek321

ziomalek321 Nowicjusz forum

Pozdrawiam.
    Ja byłbym, jestem rodzicem mało ingerującym, ale płacącym, praca mi na za wiele nie pozwala, nawet gdybym chciał.
    A na Twoim miejscu podał bym do jedzenia takie rzeczy, które uczulają bardzo często, albo nie należą do ulubionych, a jakby mnie się czepiali, to kazał bym w przyszłości samym organizować, a nie nie dość że palcem nie rusza to jeszcze narzekają :music:

Ciężko się jest mnie pozbyć :p

13. Walnięty.Świr

Walnięty.Świr Forumowy żółtodziób

nooo... mnie też... ;):p:D:DxDxDxDxDxDxD

14. Zła_Kobieta

Jesteście jak zaraza ;)xDxDxDxD

15. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Ja też jestem zaraza tak słyszę za plecami swoimi , to cieszę się ze takie same elementy się u mnie spotykaja xDxDxDxD
    Witam z wieczora choc chyba to już nocka:p:p:p

16. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witam z rana, choć to już prawie wieczór ;)
    Chciałam zapytać czy rosołek jest jeszcze? :)

17. Zła_Kobieta

Nie ma rosołu, jest pomidorowa :p

18. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

To to też chętnie pożrę... :D

19. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Nina, Ty przytyjesz jak tu zjesz cały talerz zupy pomidorowej a do tego kurczę i ziemniaki od Zetki :p

20. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Ja przynajmniej nie jem po nocy, jak niektórzy... :p