danka21

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika danka21, 27 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Powiedzieli A powiedzą i B ;););)
    Cze Wszystkim :)

2. limetusia

limetusia Zaawansowany

Więc... kiedyś przyszedł do mnie do pracy pewien dość niezamożny Pan, pomogłam mu, raz, drugi - za "Bóg zapłać", bo wiedziałam, że groszem nie pachnie. Więc jakiś czas później przyszedł znowu, popytał, posłuchałam i rozgrzeszyłam, na co on mówi, że ja jakaś "inna" jestem (do tej pory się zastanawiam, czy to komplement xDxDxDxDxDxD) i mówi, że zrobił coś specjalnie dla mnie i, że nie mam mu robić przykrości i wziąć.... No to się zgodziłam - sobie myślę, jak sam zrobił, to będzie mu przykro, że "laurki" nie wezmę. Obiecał, że to nic szczególnego, a wyjął... wyrzeźbionego ok. 30 cm wysokiego bożka miłości [usuwam] Rzeźba naprawdę pierwsza klasa, ale jak się ma w domu 2 kajtki w wieku 3 i 4, to raczej się nie nadaje do postawienia w salonie :p. Zaniosłam ją do domu i poprosiłam męża, żeby gdzieś schował, a sama pojechałam do przedszkola po dzieci. Mąż zapomniał.... Wchodzi do salonu moja starsza córka i od razu - mama! mama! Zobacz, co tutaj stoi! [tutaj też] xDxDxDxDxD:cry::cry::cry::cry::cry: Młodsza od razu też się zainteresowała, [i tutaj] i mówiła "cio to?" Niegrzecznie się zwracać w ten sposób (per cio to) do nawet najbrzydszej Pani/Pana, więc bożka schowałam.

A w gatkach ojca lub moich na głowie, to już nie jeden raz starszą przyłapałam - ustawia sobie otwory na oczy i udaje, że to kominiarkaxDxDxD Wystarczy tylko przez chwilkę nieuwagi zostawić pranie na wierzchu.....

Fragmenty niestosowne na to forum usuwam.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lipca 2015
    Zła_Kobieta lubi to.
  3. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Basia głos masz jak dziecko to pewnie i tak wyglądasz więc nic dziwnego ,że pan sobie pomyślał, że gówniara jesteś i przydać się moze takie cosik xDxD:cry:xDxDWiesz ja swojej siostrze na 50-te urodziny psikusa zrobiłam i kupiłam jej w prezencie [usuwam]:oops::oops::oops:,jej zabójczy wzrok na mnie jak odpakowała prezent bezcenny xDxDxDxD

Usunęłam treści niezbyt stosowne.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lipca 2015
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Ech, Łobuziary... Taka tematyka na naszym forum? Toż nam się dzieciaki zgorszą...

5. limetusia

limetusia Zaawansowany

Matko, toż to z życia wzięte - ja na ten tutaj przykład dostałam kiedyś od siostry komplet do pucowania samochodu męża. Jakby tu napisać, żeby mi nie wycięli: był to kombinezon i to dość skąpy, do tego gąbeczki, szampon i inne ustrojstwa wysokopieniące do karoserii, a na dodatek żel bodajże jagodowy do WYPOSAŻENIA xDxDxDxDxDxDxD
    To i ten bożek się nie przydał..... :pxDxDxDxDxD

6. BA_Czerwona

Ja wiem, że się różne rzeczy w życiu zdarzają, ale nie o wszystkim można Basiu na tym forum... w dodatku przed 23:00 ;)

7. limetusia

limetusia Zaawansowany

Rano to jest - tak gdzieś po pierwszej, bo później już nie... ;)xDxDxDxD

Sprzątam, odkurzam i porządek zostawiam, bo gospodyni zapewne po pachy w kaloszach....

Znałam też wersję z EU - przyjdzie, to posprząta xDxDxDxD

Ostatnie edytowanie: 23 lipca 2015
  8. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Dzień doberek:):):):)
    o rany Emi to ja się tak starałam używać słownika elegans, a masz i tak ciach i tak ciach xDxDxDxD
    ale niech i tak będzie :p:p:p
    Baśka chciałabym Cię zobaczyć w takim cud wdzianku:p:p:p

BA_Czerwona lubi to.
  9. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

AVE dziewczyny... xDxDxDxDxDxDxDxD

Oj działo się... działo... a mnie Baśki figielki ktoś zajumał... :sleepy::sleepy:8)-.--.->:(

A ja se odwyka od technologii nowych zrobiłem... :pxDxDxDxDxDxD Żonka dostała tydzień urlopu... i tak z nienacka przez tydzień wygrzewałem swe stare kości na plaży... popijając zimnego browarka... xDxDxDxDxDxDxDxDxD

10. BA_Czerwona

Joluś, a coś Ty się tak rozebrała do rosołu? Wszystkie ciuchy w praniu? ;)

11. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Siemka i pozdrawiam przed ponownym zniknięciem na pół roku
    Ja właśnie też z Międzywodzia wróciłem, tydzień picia browarków, wsuwania gofrów i obżarstwa xD:inlove::music: tylko znowu brzuszek spadł [usuwam] :eek::(

Co nieco niedozwolonego Ci usunęłam.
    BA_Czerwona

12. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Emi nie wiem czemu znikła mi kiecka :oops::oops::oops:
    Chłopaki Witam Was w moich progach tylko się zapytuje do .............czemu tak rzadko:mad::mad::mad::mad:
    A teraz na spoko ma ktoś moze ze znajomych i nieznajomych a Tu zaglądających itemy z połowu ,jesli tak prosze o sóweczkę co za to mam wysłac :):):)

13. BA_Czerwona

A potrzebujesz jeszcze? Sprawdź dokładnie ;)

14. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Emilko dziekuję bardzo :music::music::music:

15. BA_Czerwona

Tobie to nawet pół wątroby (o ile by się nadawała jeszcze ;))

Bardzo zarobiona jesteś?

16. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Na ten czas trochę tak ale co nie zmienia faktu że w sierpniu go znajde :p

17. BA_Czerwona

Straszysz czy obiecujesz? ;)

18. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Straszę przecież :p:p:p:p

19. BA_Czerwona

Straszna nie jesteś przecież :) ani troszkę :)

20. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Emilko kochana tak czy tak dotrzemy uporamy się tylko z paroma przeciwnościami :music: