danka21

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by danka21, Aug 27, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Powiedzieli A powiedzą i B ;););)
    Cze Wszystkim :)

2. limetusia

limetusia Zaawansowany

Więc... kiedyś przyszedł do mnie do pracy pewien dość niezamożny Pan, pomogłam mu, raz, drugi - za "Bóg zapłać", bo wiedziałam, że groszem nie pachnie. Więc jakiś czas później przyszedł znowu, popytał, posłuchałam i rozgrzeszyłam, na co on mówi, że ja jakaś "inna" jestem (do tej pory się zastanawiam, czy to komplement xDxDxDxDxDxD) i mówi, że zrobił coś specjalnie dla mnie i, że nie mam mu robić przykrości i wziąć.... No to się zgodziłam - sobie myślę, jak sam zrobił, to będzie mu przykro, że "laurki" nie wezmę. Obiecał, że to nic szczególnego, a wyjął... wyrzeźbionego ok. 30 cm wysokiego bożka miłości [usuwam] Rzeźba naprawdę pierwsza klasa, ale jak się ma w domu 2 kajtki w wieku 3 i 4, to raczej się nie nadaje do postawienia w salonie :p. Zaniosłam ją do domu i poprosiłam męża, żeby gdzieś schował, a sama pojechałam do przedszkola po dzieci. Mąż zapomniał.... Wchodzi do salonu moja starsza córka i od razu - mama! mama! Zobacz, co tutaj stoi! [tutaj też] xDxDxDxDxD:cry::cry::cry::cry::cry: Młodsza od razu też się zainteresowała, [i tutaj] i mówiła "cio to?" Niegrzecznie się zwracać w ten sposób (per cio to) do nawet najbrzydszej Pani/Pana, więc bożka schowałam.

A w gatkach ojca lub moich na głowie, to już nie jeden raz starszą przyłapałam - ustawia sobie otwory na oczy i udaje, że to kominiarkaxDxDxD Wystarczy tylko przez chwilkę nieuwagi zostawić pranie na wierzchu.....

Fragmenty niestosowne na to forum usuwam.
    BA_Czerwona

Last edited by moderator: Jul 18, 2015
    Zła_Kobieta likes this.
  3. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Basia głos masz jak dziecko to pewnie i tak wyglądasz więc nic dziwnego ,że pan sobie pomyślał, że gówniara jesteś i przydać się moze takie cosik xDxD:cry:xDxDWiesz ja swojej siostrze na 50-te urodziny psikusa zrobiłam i kupiłam jej w prezencie [usuwam]:oops::oops::oops:,jej zabójczy wzrok na mnie jak odpakowała prezent bezcenny xDxDxDxD

Usunęłam treści niezbyt stosowne.
    BA_Czerwona

Last edited by moderator: Jul 18, 2015
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Ech, Łobuziary... Taka tematyka na naszym forum? Toż nam się dzieciaki zgorszą...

5. limetusia

limetusia Zaawansowany

Matko, toż to z życia wzięte - ja na ten tutaj przykład dostałam kiedyś od siostry komplet do pucowania samochodu męża. Jakby tu napisać, żeby mi nie wycięli: był to kombinezon i to dość skąpy, do tego gąbeczki, szampon i inne ustrojstwa wysokopieniące do karoserii, a na dodatek żel bodajże jagodowy do WYPOSAŻENIA xDxDxDxDxDxDxD
    To i ten bożek się nie przydał..... :pxDxDxDxDxD

6. BA_Czerwona

Ja wiem, że się różne rzeczy w życiu zdarzają, ale nie o wszystkim można Basiu na tym forum... w dodatku przed 23:00 ;)

7. limetusia

limetusia Zaawansowany

Rano to jest - tak gdzieś po pierwszej, bo później już nie... ;)xDxDxDxD

Sprzątam, odkurzam i porządek zostawiam, bo gospodyni zapewne po pachy w kaloszach....

Znałam też wersję z EU - przyjdzie, to posprząta xDxDxDxD

Last edited: Jul 23, 2015
  8. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Dzień doberek:):):):)
    o rany Emi to ja się tak starałam używać słownika elegans, a masz i tak ciach i tak ciach xDxDxDxD
    ale niech i tak będzie :p:p:p
    Baśka chciałabym Cię zobaczyć w takim cud wdzianku:p:p:p

BA_Czerwona likes this.
  9. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

AVE dziewczyny... xDxDxDxDxDxDxDxD

Oj działo się... działo... a mnie Baśki figielki ktoś zajumał... :sleepy::sleepy:8)-.--.->:(

A ja se odwyka od technologii nowych zrobiłem... :pxDxDxDxDxDxD Żonka dostała tydzień urlopu... i tak z nienacka przez tydzień wygrzewałem swe stare kości na plaży... popijając zimnego browarka... xDxDxDxDxDxDxDxDxD

10. BA_Czerwona

Joluś, a coś Ty się tak rozebrała do rosołu? Wszystkie ciuchy w praniu? ;)

11. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Siemka i pozdrawiam przed ponownym zniknięciem na pół roku
    Ja właśnie też z Międzywodzia wróciłem, tydzień picia browarków, wsuwania gofrów i obżarstwa xD:inlove::music: tylko znowu brzuszek spadł [usuwam] :eek::(

Co nieco niedozwolonego Ci usunęłam.
    BA_Czerwona

12. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Emi nie wiem czemu znikła mi kiecka :oops::oops::oops:
    Chłopaki Witam Was w moich progach tylko się zapytuje do .............czemu tak rzadko:mad::mad::mad::mad:
    A teraz na spoko ma ktoś moze ze znajomych i nieznajomych a Tu zaglądających itemy z połowu ,jesli tak prosze o sóweczkę co za to mam wysłac :):):)

13. BA_Czerwona

A potrzebujesz jeszcze? Sprawdź dokładnie ;)

14. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Emilko dziekuję bardzo :music::music::music:

15. BA_Czerwona

Tobie to nawet pół wątroby (o ile by się nadawała jeszcze ;))

Bardzo zarobiona jesteś?

16. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Na ten czas trochę tak ale co nie zmienia faktu że w sierpniu go znajde :p

17. BA_Czerwona

Straszysz czy obiecujesz? ;)

18. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Straszę przecież :p:p:p:p

19. BA_Czerwona

Straszna nie jesteś przecież :) ani troszkę :)

20. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Emilko kochana tak czy tak dotrzemy uporamy się tylko z paroma przeciwnościami :music: