danka21

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika danka21, 27 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Póki co mam truskawki i z nimi nie moge sobie poradzic :cry:

2. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Danusiu. ;) W sumie to może i byłabym chętna do zbierania truskawek, pod warunkiem, że w pobliżu nie ma uli. xD U siebie nie lubię zbierać, plewić itp, bo te małe bestie (co prawda, to prawda - pożyteczne) mnie prześladują, takie drobne stworzenia, a się ich boję jak diabli. :pxD
    Kochana, w takim razie życzę Ci dużo chęci do pracy, a też jak mama mówi - żebyś sobie nie obrzydzała. ;) Przy okazji miłego wieczoru. :)

3. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Witam:) juz znalazłam chetnych zza wschodniej granicy;) niezawodni:p

4. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Jolka, a na farmę czegoś nie potrzebujesz?
    Póki mam jeszcze licencje :)

5. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

Ale w gorzale nie płacisz...?:p:p:p:p:p

Mów, czego potrzebujesz... :p:p (na farmie oczywiście...xDxDxDxDxD )

6. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Jasiek to czego ja nie mam to i wysłać nie mozna kiwi nie miałam ale udało się w baloniku jedno przechwycić a poza tym to wiesz. że kolekcjonuje kasztany i różowości takie jak Twoje majteczkixDxDxDxDxD

Ostatnie edytowanie: 14 czerwca 2015
  7. limetusia

limetusia Zaawansowany

Ja byłam chętna i wczoraj zbierałam:p Dzisiaj już taka chętna nie jestem - plery spaliłam - niemożebny wczoraj był upał, myślałam, że tam ducha wyzionę - czego się dla rodziny nie robixDxDxDxDxDxD

8. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Danusiu. ;) A to się cieszę, że parę dodatkowych rąk do pracy znalazłaś. :p Trochę lżej Ci będzie. ;) Jak tam samopoczucie? ;)

9. limetusia

limetusia Zaawansowany

Powie mi ktoś na czym polega fenomen koguta walentynkowego? Ludziska chcą oddać za niego różne różowości, a poczytałam, że on daje jedynie jakieś marne SG? Myślałam, że ktoś się na niego za tamaryndowca wymieni, ale nawet za różowe zagrody chętnych brak - co w nim takiego cennego? Ma jakiś dodatkowy bonus, czy jak? Kiedyś przez przypadek wymieniłam się na krowę walentynkową i jak zobaczyłam co to za czort, to żałowałam, że dorobiłam się takiego ustrojstwa w swoim inwentarzu - teraz stoi na pnączu (zamiast radosnego kibica....).

10. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Cze Wszystkim melduję że żyję chyba jeszcze ze dwa tygodnie truskaweczków a potem zacznę gadać po ukraińsku i padnę z wyczerpaniaxDxDxDxDxD,ale dobrze jest ubywa z pola to najważniejsze i cena poszła ździebko do góry:music::music::music::music:

11. limetusia

limetusia Zaawansowany

To jak z tym kogutem? Jolka - Ty masz doświadczenie - co w nim takiego cennego?

12. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Basiu unikat i to wszystko:p:p:p:p

13. limetusia

limetusia Zaawansowany

Unikat - no dobrze, tylko, że unikatami zwykle stają się cenne rzeczy, albo ładne, a ten jakoś mi nie wygląda.... Dostać wronim łajnem też nie każdemu się zdarza, ale to nie powód, żeby za tym gonić xDxDxDxDxDxDxD

Zła_Kobieta lubi to.
  14. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Witam :)
    rany od czasu nowego foruma jeszcze nie spadłam na drugą stronę :p:p:p:pnie było mnie prawie dwa tygodniei patrze i druga stronka jest xD
    uporałam się z sezonem truskawkowym ,chwila oddechu i zacznie się ogórkowy :p:p:p
    Baska grilla zostawiła to ja może zostawię coś pod tego grilla

15. Zła_Kobieta

Cześć Jolcia :)
    Dobrze, że trunki przyniosłaś, bo na trzeźwo się nie da :p:p:p
    Po prostu strach na forum wchodzić, żeby jakiś słodki dzieciaczek nie zaatakował :p:music:

czesio lubi to.
  16. profesja

profesja Okazjonalny autor

Niektórzy zbierają takie starocie żeby się pochwalić i tyle

Cześć Jolcia i goście:)

Zła_Kobieta lubi to.
  17. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Sabina popiołem Ci nogi posypie całe wieki Cię nie było 8)8)8)
    Zetka moŻemy wprowadzić znak
    "ZAKAZ WJAZDU DZIECIOM I NIELETNIM"xDxDxDxDxD I wtedy możemy poświńtuszyć xDxDxDxD

czesio i Zła_Kobieta lubią to.
  18. Zła_Kobieta

Tu nawet, Jola, o świntuszenie nie chodzi, bo i tak nie załapią.
    Ale wyobraź sobie, że wyciągam upraną bieliznę mojego ślubnego z pralki, a tam taka małolata w jego slipy omotana siedzi. xDxDxD
    No toż chyba przesada już 8):p:cry:xD

czesio lubi to.
  19. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Zetka ,że nie załapią chyba byś się zdziwiła :p:p:p
    Że bedziesz teściowa czyżby córa cóś zmalowała

20. Zła_Kobieta

Córcia na szczęście nic nie zmalowała.
    Zaręczyli się tylko :)
    Planują poczekać do końca studiów ze ślubem, a jak wyjdzie, to zobaczymy :)