danka21

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika danka21, 27 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Zetka muszę przyznać ze niczego sobie ten farmer więcej takich :music::music::music::music:
    Aneczko gram juz chyba z przyzwyczajenia tylko z czasem jest już całkiem krucho muszę czekać do zimy teraz żeby poleniuchowac xDxD

2. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Danusiu. :) Ano nie dziwię się jak praktycznie bez większych przerw się grało przez 5 lat. xD Ja po długiej przerwie gram już prawie 5 miesięcy. :p A zawsze jakoś wracam do tej Farmeramy, tak z przyzwyczajenia po urlopie - raz krótszym, czasem dłuższym. xD
    No tak w zimę zawsze masz więcej czasu. ;)
    W takim razie przyjemnego wieczoru życzę. :)

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

hej Jolu :) chciałam zapytać o Twoją listę życzeń na GT :) no i co u Ciebie słychać oczywiście też :)

4. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

AVE Jolcia... xDxDxDxDxDxDxDxD

Wyłaź... przeca to jeszcze nie sezon na truskawki... :pxDxDxDxDxD;)

5. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

No jestem co prawda po gt ale co tam nie miałam większych wymagań poza oczywiście kasztanami ale o te Jasiek zadbał dostałam rozowiastą farbkę:ptak Jasiek :music: a tego czego nie mam nie mozna bylo wysłać więc tylko rozdalam trochę bo w pasku ciasno ale dziś kochani mam goscia z Kielc tak więc znikam i idem sobiemxDxDxDxDxDxD

6. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o matko i tu tez zakurzone , okna pozamykane ...wietrze w takim razie i zycze milego weekendu ;)

7. limetusia

limetusia Zaawansowany

Heja;)
    To ja - JarząbekxDxDxDxDxDxD
    Od dzisiaj zamierzam się pojawiać i znikać, żeby nie było Ci smutno;)
    Ave wszyscy goście Jolci i Ty sikawkowy zwłaszcza:pxDxDxD
    Stęskniłam się, to w końcu musiałam z tych krzaczorów wyleźćxDxDxDxD

ankagdw lubi to.
  8. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Cześć Jolka :)

Przyszłam podziękować, żeś Baśkę na forum zagoniła :)
    Tylko teraz Ty się objaw, bo kogo na Ciebie napuścimy? xDxD

9. limetusia

limetusia Zaawansowany

Jolcia sadzi - przez grzędy w kaloszach, pewnie podpiera jakieś fasolki, albo pieli truskawy - lepiej nie przeszkadzać, bo jeszcze z jakiejś marchewy zasunie xDxDxDxDxD

10. Zła_Kobieta

Właśnie... truskawy... uwielbiam :)
    Masz rację, lepiej nie przeszkadzać, bo się truskawką potem nie podzieli xDxDxD

11. limetusia

limetusia Zaawansowany

Gorzej jak złapie buraka, albo może jeszcze ma w ogródku pieprz, to mogłaby przy...solićxDxDxDxDxD

Właśnie zerknęłam Jolka na Twój pierwszy post "DZIECI KRYSTIAN, KRZYSZTOF I MOJA ZUZIA" - rozumiem, że panowie to Twojego męża boczne robótki ;):p:p:p:p

Ostatnie edytowanie: 12 maja 2015
  12. John_Shaft

fajnie... też chciałbym dostać coś różowego... :p:pxDxDxDxDxD

a tak przy okazji... ta tona pierogów już zjedzona?... xDxDxDxDxD:D:D

AVE Jolcia... & friends... xDxDxDxDxDxDxD

13. limetusia

limetusia Zaawansowany

Specjalnie dla Ciebie Ogoniowy;)

Zła_Kobieta lubi to.
  14. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Cze jestem późno trochę ale muszę siedzieć bo mróz w nocy zapowiedzieli i oka nie zmrużę przekichane -.-
    jasiek pierogi jeszcze są :p:p:p:p:pzapraszam
    Baśka chłopaki tez moje ale jedyna córcia jak rodzyneczek i jeszcze najmłodsza :inlove::inlove::inlove::inlove: Zetka za dwa tygodnie przyjeżdżaj jak cholerka nie przymrozi truskaweczków >:(

ankagdw lubi to.
  15. John_Shaft

wolałbym na Tobie to zobaczyć... :p:p:D:D:D:D:D:D:D
    dzisiaj żonka będzie lepiła... :p:p

AVE...xDxDxDxDxDxD

ankagdw lubi to.
  16. Zła_Kobieta

No i oślepłam i padłam xD:cry::cry::cry:xD

Idę zażyć lekarstwo xDxDxD

Post edytowałem, usunąłem fragment cytatu.

BA_Chris

17. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Cze muszę się pochwalić wreszcie wbiłam 100 poziom a gram 5 lat ile to czasu pochłonęła farmerama:p:p:p:p
    Baska ciekawam co tam ciach było Zetka napisz moze zdąze zobaczyć przed ciachxDxDxDxD

18. limetusia

limetusia Zaawansowany

Przecież to było zdjęcie tyłem - więc nie było nic tam groźnego, chyba, że moje baczki na plecach kogoś poraziły..... A tak sie starałam dobrze wypaść dla Jasia na tej foci xDxDxDxDxDxD
    Kiedyś ciachali tylko zdjęcia - a teraz wygląda na to, jakbym nic nie napisała - było i nie ma............... Dobrze, że chociaż Zetka mnie zacytowała :p No cóż widać zdjęcie w stringach tyłem to też za dużo dla modów, a przecież to normalny widok na plaży.

Właśnie dojrzałam setkę u mojej najdroższej sąsiadeczki - to będzie zabawa i będzie się działo:

Tylko nie przesadź Jolcia, żeby mąż nie musiał używać wieszaka:
    xDxDxDxD:cry::cry::cry::cry:

Ostatnie edytowanie: 17 maja 2015
  19. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

To ja moze zapas trunku przytargam
    i dla Baśki

20. limetusia

limetusia Zaawansowany

Jooolciaaaaaa - Ty wiesz, co lubię! :p

Smutna jakaś ta impreza z okazji Twojej setki..... Chyba tylko we dwie się nabzdryngolimy, no cóż to ja przyniosłam zagrychę, żeby zwiększyć tolerancję na Twój barek xDxDxDxDxD

Ostatnie edytowanie: 18 maja 2015