danka21

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika danka21, 27 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Z wcześniejszych wpisów Jolci wychodzi mi, że z siostrą jakiś narko - biznes rozkręcają8):music:;).
    Pewnie z tego zielska hodowanego za stodoła xDxDxD

A tak, na serio, trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko poukładało po Twojej myśli :)

2. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dobry wieczór! :)
    Silna z Ciebie kobietka, więc wierzę, że dasz radę uporać się z tym problemem. ;) To tak na pocieszenie. :)A czasem sytuacja kryzysowa, wymaga czasu, albo spojrzenia na nią z innej perspektywy. :p Cieszę się, ze jak sobie nas czytasz to choć na chwilkę masz lepszy humorek. :)
    Spokojnej nocy Danusiu, trzymaj się. ;)

3. Zła_Kobieta

Jolka, żyjesz?
    Odezwij się tylko na chwilkę, proszę :)

4. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Zetka jestem położyło mnie na amen zapalenie płuc :cry::cry::cry:
    czasem czytam ale pisać do tej pory jakoś nie moglam :sleepy::sleepy::sleepy:

5. Zła_Kobieta

Cześć :)

Martwiłam się o Ciebie.
    Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do pełni formy i jednocześnie Ci tego życzę :)
    Dbaj o siebie bardzo, bo zapalenie płuc to paskudna sprawa.

Pozdrawiam cieplutko :)

Ps. Nie wiesz czasem, co tam u Basi?

6. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Witam :)
    Jest lepiej, ale przeswietlenia płuc z 10 lat nie robiłam teraz wszystko na raz czasem trzeba dostać kopa żeby trochę przyjrzeć się sobie :oops: Zetka mówisz o sobie Zła kobieta a jednocześnie zachowujesz się jak kwoka xDxDxDale miło jak diabli Buziolki slę :music::music::music:
    Basia czasem dzwoni do mnie jest bardzo zajęta wszystko spadło na jej główkę ,jak tylko zwolni trochę obiecała ze wróci tu;);)Pozdrawiam w jej imieniu

7. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj Danusiu! :) Trzymaj się, mam nadzieję, że szybko wyzdrowiejesz i wrócisz do formy. :) Jak miałam zapalenie płuc to leżałam w szpitalu, może to i lepiej, bo chociaż byłam chora dobrze się czułam stale nafaszerowana antybiotykami. Strasznie męcząca choroba... Niewyleczona może przeobrazić się w o wiele gorsze schorzenia. Kuruj się kochana. :)
    Teraz wypada mi tylko zdrowia życzyć. :)

8. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Dobry wieczór. Wpadłam życzyć dużo zdrowia Danusiu :) Odpoczywaj sobie, niech inni przy Tobie robią :p

9. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Cześć Danusiu :)

Życzę Ci zdrowia i spokojnej nocy... :)

10. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

Cześć Danusiu... xDxDxDxDxDxDxDxD

Życzę Ci spokojnej nocy i zdrowia... :p:p

AVE... :D:DxDxDxDxDxDxD

11. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Cze Jasiek robisz sobie nie powiem co :music::music::music: co u Ciebie odezwij się -.-
    Kobiety moje coraz lepiej się czuje i mam nadzieję że jak pójdę na kontrolną wizytę to bedę zdrowa jak rybka:D
    pozdróweczka kochane :)

Anja8787 lubi to.
  12. Wika7022

I tego się trzymaj, kochana! :) Wierzę w Ciebie! ♥ Nie poddawaj się!

13. Zła_Kobieta

Cześć Jolka :)
    Jak się czujesz?
    Bo wiesz... wiosna się zbliża ;)

14. Wika7022

Cześć Jolka :)

Żyjesz? xD Zdrowiej szybko :)

Miłej nocy :)

15. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Witam :)zapraszam na rosołek :)a zdrówko wróci musi bo niedługo trzeba w pole to realne ruszyć:p

Anja8787 lubi to.
  16. Wika7022

Czeeeeść :)

Danusiu, zdrówko szybko wróci. Jak kiedyś się odwodniłam to babcia przywiozła mi rosołek, to po dniu wypisali mnie xD

Smacznego i miłego dnia :)

17. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Danusiu! :) No tak musi wrócić, przecież sezon zaczniesz. ;) Wtedy będziesz miała pełne ręce roboty przy roślinkach. :) Mam nadzieję, że jak już tutaj do nas weszłaś to znaczy, że polepszyło się i niedługo wydobrzejesz. :)
    Zdrowia jeszcze raz życzę oraz miłego wieczoru! ;)

18. Zła_Kobieta

Jolka, nawet nie wiesz, jak mi się chce rosołu. Takiego prawdziwego na wiejskiej kurze :)

A właśnie. Kury masz?
    A krówkę masz? Taką co robi "muuu" i mleko daje? xDxDxD

Bo jak masz, to gwarantuję, że do Ciebie przyjadę :)

19. Wika7022

Miłego wieczorku :)

20. Zła_Kobieta

Jola, ja na poważnie pytam. Bo teraz to ser czy masło takie prawdziwe są rarytasem.
    Mam przyjaciół, którzy mieszkają w takiej osadzie w środku lasu. Zawsze jak tam jadę, to proszę o smakołyki. Właśnie ser, masło i mleczko :)
    Najgorsze jest to, że oni krówki mieć nie mogą, bo nie mają gospodarstwa rolnego. A teraz trzeba rejestrować, itd... Po prostu masakra jakaś z tym jest...