danka21

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika danka21, 27 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

No ja myślę ,że doczekam się tego spotkania ,że uwzglednisz go kiedyś w grafiku napiętym Swoim :p:p:p:p

2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Już uwzględniam. Tylko może wiosną, żeby nikomu w domu nie siedzieć. Chociaż ja jestem stacjonarno - ogródkowa bardziej :p:p:p

3. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Jolu! :) Ja zawsze pamiętam o urodzinkach mamy i myślę, że każde dziecko nie powinno zawieść w tej sprawie. ;):p
    Co słychać? ;) Miłego! xD

Zła_Kobieta lubi to.
  4. Zła_Kobieta

Anja, chwali Ci się :)
    Moja córka też pamięta. Co ciekawsze jest zawsze na nie przygotowana wcześniej. Bo czasami dostaję prezent, na który trzeba czekać kilka miesięcy od zamówienia. :)

Cześć Jolcia :)

Anja8787 lubi to.
  5. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ja zawsze z tatą coś wymyślam. :) Mama na szczęście w tym roku podsunęła mi pomysł, podobają jej się pewne perfumy, a ja jeszcze może coś wymyślę, bo urodzinki wypadają wtedy jak będziemy w Zakopanem. ;)
    Witam Danusiu! :) Buziaczki i pozdrowienia zostawiam. :*** :)

6. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

Dobry... :p:p:p

Wstawaj... nie ma spania... :D:D:D:DxDxDxDxDxDxD Zwierzakom trzeba żreć dać... :pxDxDxD

AVE... xDxDxDxDxD

7. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Puk, puk! Jola? :p:)
    Nawet Jasiek Cię nawiedził, a Ciebie nadal jak nie było tak nie ma. :p;)xD
    Pozdrówki i buziaki zostawiam. :***

8. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

No jestem jakoś ostatnio było trochę spraw do załatwienia ;);););)
    Ewent zaczęty 3 zadanie poszło teraz zielska trzeba uzbierać
    Ciumki dla Wszystkich :music::music::music:

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Danusiu! :) No, ale jak sprawy pozałatwiane to na farmę można iść. :p:music: Jak się masz? ;) Miłej niedzieli życzę. :)

10. Zła_Kobieta

Ja jeszcze w trzecim zadaniu siedzę, ale mam nadzieję, że jutro rano się z nim rozstanę. Później już tylko sianie :p

Tak to już jest. Nowy rok, nowe sprawy do załatwienia.:)

11. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Cześć kochani ewent ma się już na ukończeniu :p:p:p:p
    ale dziś kupiłam tych super wejściówek do młyna i wiecie na 100 mam od ......tych łubinowych kwiatów a tych co mi były potrzebne za nic nie trafiłam >:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(nie bawię się tak -.--.--.--.-

12. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Jolu! :) Jak przejdę to 3 zadanie, to event ukończony właściwie już będzie. :p:) Pecha masz Danusiu, niektórzy wygrają parę imprezowych wejściówek, nawet nic nie zakupując i będą mieli szczęście, że wszystkie zdobędą...o_O No niestety czasami ma się strasznego pecha. -.- Miłego dnia pomimo to życzę. ;)
    Kawy? :p

13. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Aniu wiem że mam pecha ,ale tu miałam nadzieję że jest jakaś cykliczność -.--.--.-

14. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Niestety, kiedyś jak kręciłam kołem bardzo rzadko wygrywałam główną nagrodę to było sporadycznie, widocznie w imprezowych wejściówkach też tak jest. :eek: Trochę jakby grał w totka. :p
    Co słychać? :) Radosnego dnia życzę. ;)

15. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

AVE...xDxDxDxDxDxDxDxDxD

Jakby co... wiesz gdzie mnie szukać... :p:p

16. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dobry wieczór Jolu! :) Przyszłam przewietrzyć. :p:) Trochę duszno się zrobiło. xD
    Pozdrowionka i buziaki zostawiam. :***

17. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Jestem :music:Witam:music:i znikam :music:
    Nie mam czasu zima powinnam lezeć i odpoczywać a tu ZONK:wuerg:

18. Zła_Kobieta

Cześć Jolcia :)

Mignęłaś mi tu na forum, więc wpadam, witam i o zdrowie pytam :)

Cóż Ty zimą porabiasz? Może jakąś tajną szklarnię posiadasz? ;)

19. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Zetka na tą chwilę pomagam siostrze w wypychaniu towaru za wschodnią granicę co nie jest łatwe w tym roku

20. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witam Danusiu! :) Wpadam zajrzeć jak się masz, ale widzę, że zabiegana strasznie jesteś. :p
    W takim razie spokojnego wieczorku życzę i pozdrawiam cieplutko. :) :*