danka21

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika danka21, 27 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Aniu dziękuje za życzenia tak miło sie je czyta :)
    u mnie wszystko dobrze tylko pracy troche więcej ,ale to dobrze bo sie człowiek nie nudzi;)

2. Anja8787

Anja8787 Generał forum

U mnie też więcej zajęć, ale radzę sobie bardzo dobrze. :) W sumie masz rację, bo przynajmniej nie mam poczucia, że marnuje życie. :) Ostatnio się przeziębiłam i siedziałam bezczynnie w domu, nie mogłam znieść faktu, że nic pożytecznego nie robię, więc wniosek z tego ,że mój organizm musi żyć aktywnie. ;) Oczywiście cieszę się z odpoczynku, bo w końcu muszę mieć siłę na następny rok. xD

3. babula40

babula40 Komandor forum

Cudownych, białych, miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych, zdrowych świąt upływających we wspaniałej atmosferze życzy babula z rodziną:inlove:

4. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Dziękuję serdecznie :):inlove:

Jest 28 grudnia przeszłam na 99 poziom:D ciekawe ile czasu będę dobijać do 100 poziomu bagatela ponad 100 mln pd-.--.--.--.-

Ostatnie edytowanie: 28 grudnia 2014
  5. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Danusiu! :) Gratuluję awansu na kolejny poziom! Podziwiam, że masz taki zapał, aby dalej grać. :) To już 4 lata? Przyszłam życzyć Ci milutkiego dnia, no i kawunię zostawiam. ;)

6. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Kawka pycha :)
    Aniu w maju minie 5 lat sama sobie się dziwię że tyle cierpliwości wykazuję do tej gry ;)

7. Anja8787

Anja8787 Generał forum

No ja też bardzo Cię za to podziwiam. :) Mi minęło 4 lata w sierpniu, ale ja gram w FA tak "w kratkę". Różnie bywało, ale zawsze powracałam. Za dużo sentymentów i wspomnień. :p

8. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Gratulacje, Jolu :)
    Po 100 to już pójdzie z górki :)

A co Ty za skoki ze schodów urządzasz? :eek:

9. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Daniusiu! :) Jak tam poszły Ci sadzoneczki? :) Właściwie to już zmykam z forum, więc spokojnej nocki życzę. ;)

10. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Cześć Jolka :)
    Zagoiłaś i pozrastałaś się już?

11. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Cześć Emi z tym poziomem z pół roku się pomęczę a 100 to chyba na przyszłego sylwestraxDxDxDxD
    a moja politura na buźce już oki :p:p:p
    Aniu nie wiem jak to jest z tymi sadzonkami ,ale na farme kupiłam chyba ze 40 a tarniny ni ma -.--.--.-
    Cze Zetka jak już pisałam Emi jest już oki ;);)

12. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Jolu! :) Ja nawet nie marzę sobie o tarninie, bo mam straszne zaległości w grze. :) Takie skutki długiego nie grania są, niestety. xD Chociaż nieśplik się trafił i dwa drzewka XXL, które pójdą na G&T. Jestem dość zdeterminowana, aby nadrobić wszelkie zaległości. xD
    A co słychać tak poza farmą? :) Pozdrawiam serdecznie. ;)

13. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

AVE... xDxDxDxDxDxD

Jocia... jeszcze jeden... jeszcze jeden... xDxDxDxDxDxD

A ja sobie netoperka wskrzesiłem po ponad roku... i nawet 97 wbiłem... xDxDxDxDxDxDxD

14. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Poza farmą nie narzekam może być zdrowi jesteśmy to najważniejsze:):):)
    Rany Jasiek wreszcie jesteś chłopie normalnie zatęskniłam się za Twoją szajbą xDxD
    Ty jakiego netoperka??????????????:eek::eek::eek:kurcze już wiem :oops::oops::oops:

Ostatnie edytowanie: 30 grudnia 2014
  15. Anja8787

Anja8787 Generał forum

A no zdrowie - rzecz najważniejsza. ;)
    Widzę, że Jasiu zaraził już Twój domek szajbą, tak dawno jej nie zaznałam tutaj. :pxD Na szczęście w mojej duszy (co za wyrażenie xD) na zawsze pozostanie mnóstwo szajby. xDxDxD

16. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Szczęśliwego Nowego Roku!
    Zapraszam do mnie ;)
    Wieczorem u mnie pojawią się super playlisty z przebojami na Sylwestra i rozmowy ;)

17. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Cześć Jolka :)
    Przyszłam życzyć Ci szczęśliwego Nowego Roku, ale mi ktoś przeszkadza :)
    Dużo zdrowia i spełnienia marzeń :)

18. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Czyli spokojnie możesz się szykować na imprezę i to nie będzie bal maskowy? ;)
    Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :*

19. BA_Musa

BA_Musa Guest

Hej Jolu:)

Wpadłam życzyć:

20. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Dziękuję za życzenia w domu siedze z dziećmi sama bo ślubny w pracy-.--.--.--.-

A dla miłych gości

Zła_Kobieta lubi to.