Dalszy problem z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika paladyn09, 12 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. DIRAE

DIRAE Analityk forum

U mnie od dziś :p - być może i od wczoraj, ale ponieważ od przedwczoraj wieczorem nie udało mi się wejść ani razu i o żadnej porze na farmę (ani na forum notabene), nie jestem w stanie tego ze stuprocentową pewnością stwierdzić.-.-

krasnoludek10, 56km90 oraz tamako lubią to.
  2. ania5757

ania5757 Baron forum

znowu nie dziala
    no ale w ogloszeniach oficjalnych jest komunikat ze poranne problemy udalo sie rozwiazac
    czyli ok
    a teraz sa problemy poludniowe
    no to czekamy
    farmerze badz czujny
    zeby wskoczyc po rozwiazaniu trudnosci poludniowych a wystapieniu popoludniowych
    powodzenia

3. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Rozwalona grafika to pół biedy. Można byłoby na to przymknąć oko ;) Ale często problemy z grafiką poprzedzają problemy z grą jako taką. Staram się być spokojna, ale łatwo nie jest ;) Powtarzam sobie : "Jestem oazą spokoju. Wyciszonym kwiatem lotosu na spokojnej tafli jeziora... " Ale czasami kurcze się nie da xD

krasnoludek10, tamako oraz ania5757 lubią to.
  4. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

Chwilowo gra działa, przynajmniej u mnie z wyjątkiem kilu znanych już błędów podobno zgłoszonych gdzie trzeba.
    Bonusy do zbiorów drzw, czy zwierzaków - przepadły, nawozy użyte na okoliczność ich uruchomienia - przepadły, ilość zbiorów eventowych zredukowana do dwóch dziennie, zamiast czterech. Szanse na ukończenie eventu Frape Ole! - zerowe.
    Szansa na ukończenie eventu sezonowego - mało prawdopodobna, bo za dużo błędów i przerw w działaniu gry.
    Event z Szopami zrobiłam, bo miałam farta na niego trafić jak gra działała i był Baby Boom.
    Podsumowując: zarzucam robienie czegokolwiek na farmie minimum na miesiąc. Może po tym czasie gra w końcu zacznie działać jak trzeba i bawić zamiast wkurzać jak obecnie.

Miłej i spokojnej niedzieli wszystkim graczom i Modom życzę oraz mimo wszystko POWODZENIA w trudach farmerskiej harówki.

5. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

Zalogowałam się w końcu. Jedynym (na razie) problemem jest to, że rośliny na polach, które wczoraj w nocy cudem posiałam, są jakby niewidoczne. Wyglądają tak, jakbym przed chwilą dopiero posiała. To samo z superdrzewami. Ale zebrać się na szczęście udało.

6. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No ja z eventami się wstrzymałam, hodowlany też zrobiłam szybko korzystając z okazji. Na na farmie robię po prostu misje- zostały mi głównie te najstarsze i czasowe ( tych bardzo nie lubię :cry: ). I czekam, aż gra zacznie działać prawidłowo. Czy się doczekam? Zobaczymy :) Tylko spokój może nas uratować ;)

krasnoludek10, bogusiak80 oraz tamako lubią to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Super, że gra aktualnie działa, mam nadzieję, że trochę wytrzyma a tutaj bardzo proszę o powstrzymanie się od nic nie wnoszących dyskusji bo w wątku tym chodzi głównie o zgłaszanie problemów i ewentualne zgłoszenia zgubią się w takich rozmowach. Do dyskusji mamy kilka innych wątków w dziale Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń lub Dyskusje o grze i nie tylko i tam do dalszych rozmów zapraszam.

krasnoludek10, tamako oraz Honorat. lubią to.
  8. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

Problemy z grafiką u mnie właśnie ustąpiły. Może to chwilowe, ale oby nie ;) Sprawdzcie u siebie :) Edit: krótko to trwało ;)

krasnoludek10 i tamako lubią to.
  9. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

MiszkaM napisał:
    Tak na prawdę gra nie działa, dopiero teraz się skupiłam po uwagach innych osób. Czekam na 2 szt wilka, wystawione 2 zagrody, nie ma od czwartku. Podobnie nie dolicza niektórych drzew i produktów, mam wrażenie że wybiórczo, dziwne...​
    A do zleceń przypadkiem nie oddajesz zwierząt, produktów i owoców? być może tam znikają te zaginione.
    Owieczka311 napisał:
    A wiesz, że chyba tak? Mam wrażenie, że u mnie gdzieś się "zgubiło" 13 rur z młyna. Wstawiłam wczoraj podczas problemów i coś chyba nie pykło.

Istnieje taka opcja, staram się tego jednak pilnować. Jestem "na dorobku' więc mam ciągły niedosyt produktów, dlatego tych z reguły nie oddaje w codziennych zleceniach spółdzielni. Podobnie pilnuje ważnych dla mnie misji , z tego powodu z reguły nie handluję z panem Lemańskich bo żąda ode mnie kwiatków, które zbieram na drzewo nawozowe. 100% pewności jednak nie mam. Nie wiem czy jest możliwość sprawdzenia co w danym dniu wymagała spółdzielnia, bo jak wiadomo po pełnej wpłacie okno się zamyka.

10. SMOD_Atena

Sama już nie sprawdzisz ale w PT jest możliwość sprawdzenia co i kiedy oddałaś do zleceń w sezonie, jeśli masz jakieś wątpliwości to zapraszam ze zgłoszeniem.

11. bez0410

bez0410 Forumowy żółtodziób

Wątek w którym pisałam wczoraj już zamknięty, więc piszę tutaj - wczoraj udało się zalogować i odebrać prezent codzienny, ale przedwczoraj nie i przepadła ciągłość. Czy to zostanie naprawione? Dziś weszłam do gry i okazało się że pola są puste, czyli to co wczoraj posadziłam nie zapisało się :(

12. bunny132

bunny132 Komandor forum

z tym pytaniem to już do producentów gry bo modzi o tym nie decydują

13. bez0410

ja wiem że nie decydują ale mogą coś wiedzieć i opowiedzieć ;)

14. SMOD_Atena

Dodałaś post w zdublowanym temacie dlatego został zamknięty.
    A jeśli chodzi o poniesione straty to tak jak napisała już wcześniej BA_Marion w innym wątku:
    Pozostaje śledzić dział ogłoszeń i czekać na jakieś informacje a przede wszystkim na usunięcie wszystkich problemów.

krasnoludek10, bunny132 oraz tamako lubią to.
  15. bez0410

pięknie dziękuję

16. marysiad8

marysiad8 Książę forum

Gra dalej nie działa. Długo tak jeszcze ???
    juz wcześniej pisałam aby zamknąć grę na kilka dni i zrobić porządek.
    Ale producenci boją się że stracą kasę za które kupujemy.
    Tylko to co gracze tracą nikt nie bierze pod uwagę.
    Rekompensaty są po prostu żałosne.
    Tak jak porady typu wyczyść ciasteczka itp.
    Skandal

17. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Napisałam tego posta ale nie wiem czy będzie przesłany do BP? Nikt z MOD-ów nie zareagował i nie wiem co o tym sądzić.Pytanie uważam za istotne .Nie sądzę aby "Góra"BP zaglądała na Fora gry.

18. wiocha5

wiocha5 Weteran forum

Pewnie jak napiszesz do PT to i tak nie otrzymasz prawdziwej odpowiedzi. Napiszą ci, że nasze dane są bezpieczne - pomimo, że prawda może być inna.

krasnoludek10 lubi to.
  19. rysio

rysio Półbóstwo forum

Czy bedzie jakas informacja z centrali jak stabilnie dziala gra?
    informacje "na razie" sa malo wiazace i bez gwarancji

krasnoludek10 lubi to.
  20. barbara2020

barbara2020 Czeladnik forum

Nie ,nie działa....

krasnoludek10 i Magdam.1__ lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.