Dalszy problem z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika paladyn09, 12 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Honorat.

Honorat. Ekspert forum

Moja farma również działa

krasnoludek10 lubi to.
  2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Widoczność grafik (podobnie jak to nieszczęsne potwierdzanie zasad prywatności) to odrębna kwestia. Mamy weekend, więc raczej nie spodziewam się, że dziś zostanie coś z tym zrobione (to moje prywatne domniemania). Oby tylko nie występowały już problemy z dostępem do gry.

3. gera2010

gera2010 Stały bywalec

Potwierdzam, gra działa, pola obrobione...

krasnoludek10 lubi to.
  4. maciekmietek

maciekmietek Młodszy ekspert

coś się ruszyło z grą ,ale nadal brak grafiki etapu wzrostu na drzewach zbieram na wyczucie 8)

krasnoludek10, DIRAE oraz ena0307 lubią to.
  5. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

grafika mi wróciła po powrocie z Alp

krasnoludek10 lubi to.
  6. florentyna

florentyna Analityk forum

Witam! Spędziłam w tej grze trochę czasu i jak to mówią "niejedno widziałam". Myślę, że niektóre opinie o naszych moderatorach forum są niesprawiedliwe. To są tacy sami gracze, jak my, którzy podjęli się tego niełatwego zadania, które lepiej lub gorzej realizują. Nie mają wpływu na funkcjonowanie gry i polecenia "z góry" i wierzę w to, że każdemu chcą pomóc (sama wielokrotnie taką pomoc otrzymałam). Ale myślę, że w sytuacjach awaryjnych trochę asertywności w informowaniu graczy by się przydało. Przez te lata, było Was tu wielu, ale jeśli o mnie chodzi, współpraca była wzorowa i mam nadzieję, że dalej tak będzie (chociaż raz dostałam bana, oczywiście "za niewinność" :) ). Pozdrawiam MOD-ów i graczy. Nie dajmy się zwariować.

7. marta2409

marta2409 Czeladnik forum

proszę wyjaśnić sprawę z tą grą , trzeci wieczór jest problem z logowaniem , nie jestem sama która ma problem, a widzę że nić w tym kierunku się nie robi , naszę reelne pieniądze za które kupujemy rzeczy idą w błoto tak być nie może proszę coś z tym logowaniem zrobić bo cierpliwości coraz mniej

krasnoludek10 lubi to.
  8. bunny132

bunny132 Komandor forum

faktycznie racja

krasnoludek10 lubi to.
  9. MiszkaM

MiszkaM Wielki mistrz forum

Tak na prawdę gra nie działa, dopiero teraz się skupiłam po uwagach innych osób. Czekam na 2 szt wilka, wystawione 2 zagrody, nie ma od czwartku. Podobnie nie dolicza niektórych drzew i produktów, mam wrażenie że wybiórczo, dziwne...

krasnoludek10 i Owieczka311 lubią to.
  10. Owieczka311

Owieczka311 Półbóstwo forum

Zaskoczenie, szok i niedowierzanie! Gra dziś działa!Ale grafika nadal niedomaga i nie pokazuje faz wzrostu. Mialam ochotę odpalić + 300% żeby nadgonić stracony czas, ale boję się, że znowu przestanie działać i wszystko pójdzie się...;)

A wiesz, że chyba tak? Mam wrażenie, że u mnie gdzieś się "zgubiło" 13 rur z młyna. Wstawiłam wczoraj podczas problemów i coś chyba nie pykło.

krasnoludek10 lubi to.
  11. Ogrodnik121970

Ogrodnik121970 Młodszy ekspert

No więc fakt, gra zaczęła działać... nie wiem o której bo po 1,5h oczekiwania i prób ok. 7:45 darowałam sobie jej obserwowanie.
    Efekt ostatniego "niedomagania" gry u mnie to:
    1. Jedne zbiory rosliny eventowej w plecy, a przy tym evencie to bardzo duża strata;
    2. Bonus 100% z zagród poszedł się bujać na drzewko niczym jeden z goryli z moich zagród i mam z niego jedno wielkie NIC;
    3. No i niespodzianka, zamiast rekompensaty za utrudnienia i straty mamy kolejny cudowny mini-event pod tytułem "Kup kluczyki" do beznadziejnego dodatku do farmy pod tytułem " Dolina szarotek". Odkąd się ta Dolina pojawiła błędy w grze mnożą sie niczym niechciana szarańcza.
    Ciekawe jak nam te straty wynagrodzą ;/

krasnoludek10, GreenHills oraz bunny132 lubią to.
  12. -Zarunia-

-Zarunia- Forumowy żółtodziób

Możecie włączyć grzybowy las? I przy okazji odblokować dzienne logowania przez wasze błędy? Dziwię się, że ludzie jakikolwiek grosz wkładają w grę która ma tyle samo dziur co [ciach]

Polityczne treści są na forum zabronione,

SMOD_Atena

krasnoludek10 lubi to.
  13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A do zleceń przypadkiem nie oddajesz zwierząt, produktów i owoców? być może tam znikają te zaginione.
    Rury nie mogły się "zgubić", mogły jednak błędnie wyświetlać się przez chwilę w młynie te wcześniej wyprodukowane, które już zostały zużyte. Jeśli jednak masz jakieś wątpliwości to zapraszam do PT.

Grzybowy las nie ma żadnego związku z pojawiającymi się problemami i dostępny jest wyłącznie podczas minieventu Pełnia księżyca i wydarzeń z nim powiązanych.

Posty, które niczego nie wnosiły do tematu usunęłam. Proszę nie rozwijać dyskusji, które nie są w żaden sposób pomocne w tym temacie.

krasnoludek10 lubi to.
  14. DIRAE

DIRAE Analityk forum

U mnie brak grafiki wzrostu również na polach...:(

krasnoludek10 lubi to.
  15. kudlaty147

kudlaty147 Wszystkowiedząca wyrocznia

znowu nie mozna sie wbic na fame wyskakuje blad

krasnoludek10 lubi to.
  16. SMOD_Atena

Z czego się logujesz? z przeglądarki czy klienta? Ja wcześniej sprawdzałam klienta - działał, teraz jak napisałeś sprawdziłam przeglądarkę Chrome - działa.

krasnoludek10 lubi to.
  17. lonli

lonli Młodszy ekspert

Działało, i teraz znowu nie działa. Ten dreszczyk emocji czy uda się zalogować xD

krasnoludek10 lubi to.
  18. SMOD_Atena

U wielu Graczy jest ten błąd nie od dziś i jest już zgłoszony.

krasnoludek10 lubi to.
  19. tuniek2580

tuniek2580 Czeladnik forum

U mnie nie chowają się przypisane punkty do pasku poziomu , trochę to przeszkadza.

krasnoludek10 lubi to.
  20. SMOD_Atena

Bo Farmerama to elitarna gra dla ludzi o wyjątkowej cierpliwości i wyrozumiałości ;)

A tak poważnie to ja już wrzuciłam na luz bo moje zdrowie psychiczne i przy okazji fizyczne jest ważniejsze ale nie wszyscy niestety tak potrafią i dla nich mogłaby już w końcu ta gra zacząć działać jak należy. Tyle, że jak widać nie jest to takie hop siup :(

tuniek2580 trwają obecnie różne czynności naprawcze, jak już się ze wszystkim uporają to i ten pasek będzie znikał.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.