Dalszy problem z grą

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika paladyn09, 12 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. maciekmietek

maciekmietek Młodszy ekspert

bez różnicy jaka przeglądarka,na każdej jest to samo i proszę nie pisz że mam wyczyścić ciasteczka itp, itd ,widzę takie odpowiedzi od 2010r, problemy były i będą z grą ,ale od momentu pojawienia się klienta,że nie wspomnę o alpach to jest dosłownie jakaś masakra

i tu przyznaję 100 procent racji

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 sierpnia 2023
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wiemy, że były i są problemy po stronie gry ale z poprawnym wyświetlaniem etapów wzrostu problemy są tylko na kontach niektórych Graczy i takich zapraszam ze zgłoszeniem do PT w celu sprawdzenia tych kont.

3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Witam
    U mnie też grafika wyświetla się nieprawidłowo ( na wszystkich obszarach ) - pola/rośliny gotowe do zbioru wyglądają jak dopiero co zasiane, to samo z drzewami ( są do zbioru ale graficznie tego nie widać ) nawozowce tak jak i u hlnrys-a ( wstawił fotkę w innym wątku)

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No to tych "niektórych" graczy jest całkiem sporo.

https://board-de.farmerama.com/threads/feldanimation.117885/#post-5545394

Jak to jest, że czasem wystarczy jedno zgłoszenie na forum i jest natychmiastowo przekazywane wyżej.
    Innym razem (jak teraz) zgłoszenia idą w dziesiątki, a jedyna reakcja, to czyszczenie ciastek, i odsyłanie do PT.
    No i oczywiście miana przeglądarki.
    - Na czym grasz?
    - Na tym? To spróbuj na tamtym.
    A jak grasz na tamtym, to spróbuj na tym.
    I tak na okrętkę.
    Mam 4 przeglądarki plus klient i to widocznie za mało.

5. SMOD_Atena

hlnrys to, że zapraszamy w celu sprawdzenia kont do PT nie znaczy, że nie przekazujemy też z forum dalej tych zgłoszeń. Jeśli jednak problem nie dotyczy wszystkich Graczy to potrzebne są właśnie weryfikacje kont, które dotknął problem a do tego potrzebne jest zgłoszenie do PT, z pozycji forum tego nie zrobimy.

MiszkaM i krasnoludek10 lubią to.
  6. robaczek1234

robaczek1234 Okazjonalny autor

u mnie nie widac grafiki drzew florenowych ,może to niewielki błąd ,ale jednak

krasnoludek10 lubi to.
  7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

A co z przypadkami, kiedy po jednym zgłoszeniu przekazujecie wyżej?
    Nie odsyłacie najpierw do PT w celu weryfikacji.
    Raz przekazujecie w ciemno, raz wymagacie dziesiątek potwierdzeń w PT?
    Tego nie rozumiem.

MiszkaM, krasnoludek10 oraz aleksandra lubią to.
  8. SMOD_Atena

Zgłoszenie zgłoszeniu nierówne, zależy czego dotyczy i czy dany problem wymaga sprawdzenia konta czy też nie.

krasnoludek10 lubi to.
  9. marck42

marck42 Czeladnik forum

siada grafika-nie pokazuje dojrzewania

10. SMOD_Atena

Jeśli czyszczenie pamięci/zmiana przeglądarki nie przynosi poprawy - zapraszam w celu sprawdzenia i weryfikacji do PT.

krasnoludek10 lubi to.
  11. Agata5959

Agata5959 Okazjonalny autor

U mnie też nie widać jak dojrzewają roślinki i w dalszym ciągu wyskakuje okno prywatności po polsku i niemiecku

12. rajskafarma

rajskafarma Wielki mistrz forum

u mnie czasami jest dobrze, a za chwilę nie widać faz dojrzewania drzew. To jest problem globalny, a nie nasze 'ciasteczka'

13. pepe2013

pepe2013 Baron forum

I znowu jest problem na Kliencie z widokiem dojrzałych zbiorów i nie znikającego okienka z uzyskanymi po zbiorach PD/BPD. Za każdym razem po zalogowaniu się co parę godzin to samo. Błędy za błędami i nic nie jest rzetelnie naprawiane tylko po łebkach, a tłumaczenia z atakami DDOS to już nam czkawką wychodzą.

krasnoludek10 i bona53 lubią to.
  14. paladyn09

paladyn09 Okazjonalny autor

Na farmie problem, wielki kłopot, nie działa nic, to jest ostatnio non stop.
    Farmer zniecierpliwiony, patrzy w dal, czy wreszcie powróci normalny stan.
    Moderator do graczy woła: "Stój! usuwaj ciasteczka, to jest główny błąd !"
    Ale farmer wie, to nie o to chodzi, błąd serwera tu królujący na dobre.
    Ciasteczka i przeglądarki, to rada znana, Lecz farmer wie, to krok do załamania.
    Niech błąd serwera zniknie w mrokach nocy, by farmę prowadzić bez nerwowej mrożącej się dłoni.
    Moderatorze, niech dzień nadejdzie wreszcie, gdy farmowa praca znów będzie cieszyć.
    Niech moderator mądre rady da, a na farmie zapanuje znów spokój i znojny trud.

15. [Czereśniak]

[Czereśniak] Stały bywalec

Brak animacji dojrzewania i zbiorów:eek:

16. sumatra74

sumatra74 Okazjonalny autor

U mnie to samo:(

17. ewakowalewska99

ewakowalewska99 Okazjonalny autor

u mnie to samo plu okienko prywatności po polsku i po niemiecku :(

18. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

U mnie na kliencie pokazywało się okienko coś tam...server...coś tam. Nie pamiętam, bo to było przed 16tą. Teraz mi się udało zalogować.

krasnoludek10 lubi to.
  19. sumatra74

sumatra74 Okazjonalny autor

Już mnie ..... trafi, niech naprawią porządnie albo wyłączyć całkowicie i basta !

krasnoludek10 lubi to.
  20. skretnik

skretnik Ekspert forum

-.- Dalej nie pokazuje gotowych zbiorów.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.