dalszy ciąg zacinania się gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika galicja56, 21 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. galicja56

galicja56 Młodszy ekspert

kiedy będzie w końcu działała poprawnie? do obłędu doprowadza!!!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

galicja56, zapoznaj się proszę z OO w tej sprawie : >>>klik<<<.

Żadnych innych informacji na ten temat w obecnej chwili nie mamy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Było dobrze,ale się zbyło:oops:

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ładnie, pięknie, tylko, że przeglądarka blokuje używanie starszej wtyczki.

5. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Ogólnie masz racje, jednak możesz warunkowo dopuścić do jej używania. Najczęściej pojawia się związany z tym komunikat. Zdaje sobie sprawę, że jest to uciążliwe. Jednak do czasu naprawy pozostaje jakąś opcją.

6. hlnrys

Używanie starej wtyczki zwiększa szanse na ataki - cokolwiek to znaczy (pewnie wirusy, malware, itp), może to też skończyć się uszkodzeniem sprzętu. I co wtedy ?
    Pisać skargę do PT, że z powodu proponowanego w OO użycia nieaktualnej wtyczki padł sprzęt ?
    Dadzą kasę na naprawę lub zakup nowego ?

yvonnege_ i bazyl2211 lubią to.
  7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Sugerując się po twoich wcześniejszych wypowiedziach wierze że jesteś osobą orientującą się w temacie. To co opisałeś dotyczy się zasadniczo każdej aktualizacji systemu jak i wtyczek. Chociaż muszę się przyznać, że jeszcze nie słyszałem aby komputer się spalił gdyż ma o nieaktualną wtyczkę AFP. Nie bardzo też rozumiem twój cel. Oczywiście możemy dyskutować na temat używania jednej wersji wstecz od najnowsze, jednak nie jest to wątek dyskusyjny. Za każdą zmianę odpowiada gracz, z naszej strony możemy tylko zasugerować rozwiązania doraźne. Nie jestem programistom naprawiających ten problem, więc nie umiem powiedzieć Ci jak bardzo jest złożony. Jednak jeśli wierzysz że lepiej umiał byś rozwiązać sytuacje, to zapraszam do złożenia podania o prace w firmie Bigpoint.

Na chwile obecną pozostaje nam czekać na naprawę problemu. Osobiście mam nadzieje że nastąpi to jak najszybciej.

8. hlnrys

No super. Oferta pracy ? Nie skorzystam.
    Chodzi o to, że sugerujecie używanie nieaktualnego oprogramowania, co może sprowadzić na użytkownika kłopoty.
    Z Waszej strony (ta..., z Waszej - zalecenia przecież pochodzą z centrali) jest to oczywiście tylko sugestia.
    Do tego Farmerama jest jedyną grą jaką znam, do której poprawnego działania trzeba mieć przynajmniej podstawową wiedzę - napisze ogólnie "komputerową".
    Trzeba znać i umieć się obsłużyć kilkoma przeglądarkami , umieć czyścic cookies i flash, na dokładkę trzeba grzebać w archiwach Adobe, żeby wyrwać starsze AFP, nie mówiąc o omijaniu blokady przeglądarki. Już widzę te jakże często tu wspominane dzieci, jak chodzą na specjalne kursy, aby mogły bezproblemowo grać w Farmeramę.
    I żeby było jasne:
    Nie mam nic do Waszej pracy, Rozumiem, że jesteście tylko posłańcami. Niewdzięczne zadanie, ale sami się tego podjęliście.
    Nie mogę tylko pojąć postawy BP.
    Gracze cały czas narzekają, a w rzeczonej sprawie cisza.
    Najmniejszej wzmianki o tym jak sprawa wygląda (czy coś robią, czy nie, czy może mają większe problemy)
    Jedne OO na odczepnego i koniec.
    Zresztą podobnie było przy poprzednich aktualizacjach.
    Programiści coś pogrzebią (może już to zrobili), sprawa przyschnie i temat umrze śmiercią naturalną.

Czekam aż pojawi się OO o naprawie błędu AFP opisywanego w serwowanym ogłoszeniu.
    Chcę wiedzieć kiedy błąd AFP zostanie usunięty i będę mógł używać najnowszej wersji AFP, bez obawy przed wadliwym działaniem z Farmeramą.

9. anioł88

anioł88 Okazjonalny autor

a ja zrobilam ta wersje zjadlo mi 30 zl za pobranie i nadal to samo nie wiecie co to jest a kazecie robic wezcie sie w koncu za to bo stracicie graczy ile w koncu mozna czekac za sie cos zbierze do pomocy technicznej tez pisałam i to samo zrobili co chwile pieniadze bede marnowac aby wersje pobrac kpiny i nic wiecej

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo dziękujemy Graczom za uwagi i sugestie. Wszyscy czekamy na jak najszybsze rozwiązanie problemu, nie jesteśmy jednak w stanie tego przyspieszyć. Bardzo przepraszamy za wszystkie niedogodności i prosimy o cierpliwość. Jak tylko otrzymamy jakieś nowe informacje w tej sprawie, znajdziecie je w dziale ogłoszeń a tutaj z uwagi na to, że dział Pomocy do dyskusji nie służy - zamykam.

anioł88, wtyczka AFP czy to nowa czy stara jest bezpłatna.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.