Długie szukanie ucznia - system mentoringu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Krzysiak123, 19 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzysiak123

Krzysiak123 Koneser forum

Witam. Już przeszło rok temu zgłosiłem się do systemu mentoringu (mam 70 poziom, ponieważ miałem dłuższą przerwę), ale dopiero teraz "obudziłem się" i popatrzyłem na wyszukiwanie - dalej miałem baner z informacją, że "system mentoringu zostanie udostępniony jak najszybciej". Czy to jest jakiś błąd, czy po prostu nie mam farta i tak długo szuka?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Z obserwacji wiem, że oczekiwanie na to aby zostać wybranym przez system na Mentora jest bardzo długi, choć teoretycznie możesz nim zostać po osiągnięciu 40-go to Twój poziom moim zdaniem jest zbyt niski, nie zauważyłam jeszcze żeby jakiś Gracz z podobnym poziomem napisał, że został Mentorem. Poza tym przerwa w grze też zapewne wpływa negatywnie i tak jak zostało to napisane w jednym z Biuletynów Producenta:

Ponadto, funkcja ta ze względu na różnego rodzaju problemy miała być przebudowana i zaktualizowana ale na dzień dzisiejszy nie mamy na ten temat żadnych informacji.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Krzysiak123

Krzysiak123 Koneser forum

Nie, dziękuję :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.